Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x55 - Sunyi kis dög sem vagyok!

2018. február 02. 18:00 - BBrigusz

Folyik a gyógytorna, ahogy azt kell, Kornélanyu már a gyógytornászt is kiborítja, de hát neki ez a hobbija, mint tudjuk. Piros közben a kertben a szerencsétlenkedést űzi mesteri szinteken, ő meg ebben jó, végülis, plusz részeg is éppen a rumos mazsoláktól. Karola fitt, mint az állat, biztosan a mutyis tablettáknak köszönhetően, Hajni ezért megfelelőnek érzi az alkalmat arra, hogy Jani plátói szerelméről faggassa. Kornélapu megtalálja az udvarukon szenvedő Pirost, de hazatessékelni sajnos nem sikerül a lányt.
1.jpg

Angéla otthon meditál nagy boldogan, majd elsztorizza Hajninak a frissen megszerzett infot. Janit lenyűgözi, ahogy Viki a Büróban uzsira benyom egy fél disznót, ő máshogy csajos, hangzik el a bók.Én azért az ő helyében a Hajnival való keserédes viszonyt figyelembe véve nem falatoznék ilyen jóízűen, de mindegy. Bántja a csajt, hogy a testvérei nem túl kedvesek vele, Jancsika szerint egy társas-party javítana a helyzeten. Angéla Márk segítségét kéri, mivel sok mindenkit ismer, utána kellene nézni annak a bizonyos diszkónak, ahol Szilvia űzte anno az ipart.2.jpgPiros belépője ütősre sikerül, gazdagék csak pislognak nagyokat a zavaros mondóka hallatán. Jani odáig van a boldogságtól Viki létezése miatt, Hajni már kevésbé, úgyhogy be is dobja a srác a társasozós ötletet. Márk az információszerzésért cserébe egy közösen eltöltött éjszakát kér Angélától, aki nemet mond, így nincs infocsere. Piros elmondja Csipkének, hogy itt trú láv van, aki a hír hallatán máris lefordul a fitness labdáról, és drámai ájulást produkál. Kornél vérig van sértve, el is küldi Pirost a picsába kő keményen Kornélanyu legnagyobb örömére.
3.jpgJancsinál a társaság keresve sem lehetne cinkebb, Hajni, Márk, Viki és Jani alkotja a bagázst, ráadásul a házigazda következetesen GÉMEREKnek hívja őket, hogy mindenkiben tudatosuljon, ez bizony egy lúzer-buli. Hajni flegmán krákog, és megkéri Márkot, hogy mindenképp legyenek egy csapatban. Angéla jön Pirosért, és elhogyvoltozza neki, hogy Márk milyen pöcs. Lopd el a telót, oszt’ jóvan, hangzik el a bölcs testvéri tanács.
4.jpgMegy a csocsó, Márk ígérete eddig tartott, fiúk a lányok ellen, közben Angéla megfűzi Noémit, hogy lopja el kicsit Márk telóját. Csipke ismét kórházban, Kornélanyu ki is fejti, hogyan taszította Piros a halálba a csajt (almost). Csipke felébred és nem ismeri fel Kornélt. ( ez most mi?!)
5.jpgPirost ezúttal Angéla vigasztalja, Lehel, hol vagy? Noémi leszállítja a telót Angélának, aki gyorsba’ ki is írja a neki kellő okosságokat, majd kideríti, hogy Szilvia nem diszkóban dolgozott, hanem igazi kupiban, ergo hivatásos ribi volt. Hajni játék közben sűrű flashbackezés közepette szerelmes pillantásokat vet Janira, és szikrákat szór Viki felé.

6.jpg

7.jpgPirost még aznap gyötri a másnaposság, ő sosem lesz alkoholista, hangzik el a megállapítás, én meg azt hittem ezen már túl van a múltkori András-mizéria óta, de nem. Hajni színt vall, szerelmes Janiba, ó mamám. –Ugye emlékszel ránk?-teszteli Kornélanyu Csipkét –Hát hogyne, mi a para?  Próbálok rájönni az előbb látott emlékezet-kiesés létjogosultságára, de értelme sem volt, meg súlya sem, na mindegy, engedjük el. A Herczeg-szülők egységesen megállapítják, hogy a fiataloknak a villában a helyük, Kornélanyu szerint Pirosnak pedig a máglyán. Márk Noémit faggatja éppen a telefonos incidensről,nem akarja, hogy a gyerek sunyi kis dög legyen, amikor befut a szeretett Bianka.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása