Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8379-8380. rész

2017. május 03. 14:00 - Gillotte

Laci bedurcázik, és életre szóló haragot hirdet Vili ellen, amiért miatta kellett elmennie egy vidéki árvaházba 40 éve (ismétlem, 40 éve!) ami élete legnehezebb időszaka volt. Vili nagyjából temeti magát, neki már úgyis mindegy, mert Laci ilyen mérges rá. Jaj, ezek a drámák…

bk_aprilis27_1_1.png

Gigi természetesen meghallja, amint Margó elmeséli Tóbiásnak az udvaron, hogy Gigi a volt férje nevén szólította Bencét. Szerencséjére tudja kezelni a helyzetet, mielőtt eljut Zsófihoz a hír: amikor Zsófival kávézgatnak és beszélnek arról a Timler Gyula nevű festőről, Gigi Gyula helyett ,,véletlenül” Tomcit mond, és hagyja, hogy Zsófi javítsa ki, mert ő észre se veszi, ha a volt férje nevén szólít valakit. Elő van készítve a terep, így amikor Tóbiás elmeséli Zsófinak, hogy Gigi letomcizta Bencét, nincs különösebb dráma belőle. Tóbiás ennek ellenére nem szeretné, hogy Gigi vigyázzon Bencére. Gigi nem fogadja túl jól a híreket, Zsófi meg is lepődik, hogy miért kell ezen annyira kiakadni. Nemsokára be fog kattanni Gigi, látszik…

bk_aprilis27_2_1.png

Liza és Ottó közt dúl a szerelem, még az összeköltözés gondolatával is eljátszanak, de végül korainak ítélik, mert mégis. Ági közben azon filózik, hogy el kéne menni külföldre új életet kezdeni, és amikor Liza végre hazamegy, elő is adja neki a tervét, hogy vissza kéne költözniük Svájcba. Ahogy várható, Liza teljesen kiakad, ő aztán biztos nem hagyja itt Ottót.

bk_aprilis27_3_1.png

Megvolt Kristóf apjának a temetése, aztán Kristófot hívja a húga, hogy menjen másnap a hagyatéki tárgyalásra. Hivatalos levél nem jutott el Kristófhoz, aminek nem tudom, van-e jelentősége, de legalább háromszor kihangsúlyozzák. Szerencsére Kristóf pont összefut Nórával, aki felajánlja, hogy elmegy vele a tárgyalásra, mint a jogi képviselője. A tárgyalást magát nem látjuk, csak azt, hogy Kristóf kirohan, mert annyira ideges lesz, ugyanis a végrendelet szerint Kristóf csak akkor kaphatja meg az örökségét, ha egy éven belül megnősül. Középkor ON.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása