Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8327-8328. rész

2017. április 12. 13:00 - Gillotte

Zsófi úgy szégyelli magát, amiért letagadta a potenciális főnöke előtt a gyerekét, mint a kormánynak kéne a CEU megszüntetése miatt. Nem ideális ez a munka, mert sok távolléttel jár, bezzeg egy saját galéria milyen jó lenne! Mióta csak a sorozatban van, galériáért sóhajtozik, kapja már meg, és haladjunk! Közben Gigi a Bencével készült képeit nézegeti sóhajtozva. Gondolom, előkészítik a terepet, hogy legyen pótanyuka, mikor Zsófi kiszáll a sorozatból.

bk_marcius20_1.png

Ági teljesen be van tojva, mert valaki elutalt félmillió forintot a Herrel közös számlájáról, és a közlemény alapján csak a Herr lehetett. Attila, a magánnyomozó beszervez egy hackert, aki rajta van az ügyön, jelentsen ez bármit. Ági fosása fokozódik, úgyhogy átmegy Rudihoz, és kér egy eszközt, amivel megvédheti magát. Rudi a paprikasprayt javasolja, de Ági inkább sokkolóban gondolkodik. Rudi hamar szállítja az árut, és Ági hát, nem tudok jobb szót, már-már elélvez a gyönyörűségtől. Rudi elmeséli Krisztiánnak, mit csinált, aki jól lebarmolja, mert egy ilyen eszköz nem való mindenki kezébe, szóval Rudolf szégyenszembe visszakullog Ágihoz visszakérni a sokkolót. A nő persze nem adja, úgyhogy Rudi szépen lesokkolódik, és elterül a márványpadlón.

bk_marcius20_2.png

Nóra rettenetesen néz ki a kozmetikai kezelés miatt, úgyhogy Juli kifesti, próbálván a szarból márványszobrot csinálni. A sminkelés nem tünteti el teljesen a foltokat, úgyhogy Nóra napszemüvegben megy a randira. Egy egész szimpatikus fickóval találkozik, Károllyal, aki kesztyűvel kénytelen takargatni az ekcémáját, de le kell vennie, hogy felvegye Nóra leesett fülbevalóját a földről, és oh, de poén, egyikünk sem tökéletes – állapítják meg. Szóval igen, szimpatikus a manus, de sajna semmit nem mozgat meg Nórában.

bk_marcius20_3.png

Kristóf apja, Frédi tehát feljön Pestre meglátogatni a fiát. Olyan ,,régi film hangja van” hogy úgy mondjam, meg nem mondom hol, de biztos, hogy sokat szinkronizált. Na mindegy, a lényeg az, hogy van egy csokigyára, de nem hagyhatja a lányára, mert mégiscsak egy nő, úgyhogy Kristófé lehet, de csak akkor, ha normális lesz végre, és családot alapít. Jujuj…

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.12. 14:49:22

"de nem hagyhatja a lányára, mert mégiscsak egy nő, úgyhogy Kristófé lehet, de csak akkor, ha normális lesz végre, és családot alapít. …"
ezek annyira feleslegesen karikíroznak ki nemlétező társadalmi csoportokat, hogy ihaj

Gillotte 2017.04.15. 16:57:56

@RTB: A 18. századig bizonyára mindennapos téma volt, hogy a lány utód nem utód, előszedtek hát egy ilyen régi szálat... nemsokára vármegyéket fognak ajándékozni egymásnak :D
süti beállítások módosítása