Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8299-8300. rész

2017. március 13. 13:00 - Gillotte

Ági kicserélteti a zárat, és beszereltet egy riasztót, hogy a Herr nehezített pályán tudjon csak bejutni. Az időpontjait is lemondja, és Lizát sem engedi sehova, mert egy jó darabig nem hagyhatják el a házat, és be sem mehet senki. Miért is? Liza nem akar belemenni anyja baromságába, úgyhogy hamár ki nem mehet, áthívja Attilát, hátha észhez tudja téríteni Ágit. Attila átmegy magánnyomozóba, ki akarja deríteni, hogy ki tüntette el a Herrt, már ha azt feltételezzük, hogy nem a saját lábán ment. Először Szamarat környékezi meg. Fényes nappal a falhoz szorítja a nyomorultat, hú, de tökösnek érzi magát, látszik rajta. Hát Attikám, nem vagy az… ,,Egy normális magánnyomozó észrevétlen, vagy ha nem, akkor sem agresszív” – Thomas Magnum: Nyomozás Robin Masters árnyékában, második fejezet, 1987, 23. old, harmadik kiadás, USA.

bk_februar27_1.png

Stella bánatos, amiért nem mehet a fizetős suliba azért, mert túlságosan tart Ágitól, s ezt Máté úgy orvosolná, hogy elmondja a történteket Petinek, annak erre, hogy Stella határozottan kérte, hogy ne. Ahogy az sejthető, Petitől az infó hamar eljut Julihoz, aki Attilának meséli el a, de pechére, ő nem lepődik meg, mert Ági is elmondta neki, mit tett meg majdnem. Gizi közben Stellát faggatja arról, hogy mitől ez a pálfordulás, eddig annyira szeretett volna menni az elit suliba. A lány megtörik, és elmondja, hogy Ági megfenyegette, hogy nehogy elmondja valakinek amint látta, hogy Ági majdnem lelöki a Herrt a lépcsőről. Gizinél sem lesz biztonságban a titkod, csak mondom.

bk_februar27_2.png

Nóra talált valakit a randis applikáción, akivel találkozik. Egész jól elnevetgélnek, majd Nóra viccelni próbál a pasi nevével: Bényi Barnabás, hogy oh, micsoda véletlen, ő háromszor hozzáment egy férfihoz, aki nem Bényi, hanem Berényi. A fickó érthető okból menekülőre fogja. Nóra, hamár szóvicc, akkor legfeljebb a Pély Barna ugorhatott volna be, de ő mondjuk TV2-s volt, lehet, hogy azért nem lehetett felhozni.

bk_februar27_3.png

Rudi nagyon küszködik a pénz-kérdéssel, mindenáron pénzt akar csinálni a kártyanyereményéből, hogy legyen a srácainak, ha felnőnek. Úgy két éve van a sorozatban Rudi – vagy ki tudja – eddig eszébe sem jutottak a kölkök. Mikitől kér tippet, aki a brókerét ajánlja. Befekteti Rudinak a pénzt, és vagy nyer, vagy veszít, jó esetben nyilván nyer, Miki is ebből él leginkább. Legalább kiderült.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.03.13. 14:54:23

Berényi Attila mint magánnyomozó, röhögmöm kell. BAromi kemény jelenet lehetett. Az irodája megvan még? ÉS Hanna az asszisztense másodállásban? Vagy annak már vége?

Gillotte 2017.03.13. 22:25:12

@RTB: Rettentő nevetséges Attila ezzel a légből kapott baromsággal, hogy felcsap Colombónak. Áh, az iroda, Hanna, mint segéd az egy hétig, ha tartott.
süti beállítások módosítása