Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8293-8294. rész

2017. március 07. 14:00 - Gillotte

Hanna sürgősségi jelleggel keresi Ádámot, mert sürgős fotóznivaló van, csak nem tudni, hogy hova költözött. Tán nem is baj, hogy nem tudjátok, hol van, ugyanis új bérleményében issza magát matt részegre a nyomorult, és Zsófi fényképeit csókolgatja. Hanna mégis odatalál, mert a szerkesztőség egyik tagja, tudja, hol tanyázik Ádám. Erre a szerkesztőségre mindig mindennek a kiderítését lehet fogni. A részeg fotós nem hajlandó fotózni, nem repül sehová a kismadár, viszont ő repül a vécére hányni. Ürítés után Hanna főz egy kávét, hátha attól magához tér Ádám, ám neki teljesen más terve van. Betesz egy összesimulós zenét, össze is simulna Hannával, elnosztalgiázik arról, hogy mennyire szerette, de a lány ellöki magától, mire Ádám földre zuhan, és nekiáll sírni. Na, most döntsd már el, hogy melyik lány kell, Ádifiú!

bk_februar22_1_1.png

Stella a ház udvaron hallgatja a zenéjét, és arra jár Ági, úgyhogy bocsánatot kér tőle, amiért rákiabált, kicsit ideges volt. Ettől még várja őt illemtanórákra. Hazamegy, és hiába az esti óra, csengetnek. Szamár visz egy nem rendelt pizzát a Herrnek, hadd örüljön, de Ági kivágja a fenébe, szaglásszon más után! Ági láthatóan az idegösszeomlás szélén áll. Reggel zaklatottan keni magának a kenyerét, mialatt a Herr nyálcsorgatva nézi. Éheztetés lesz? Láthatóan nem, mert Ági egész napra elküldi a lányát, hogy kettesben lehessen a Herrel. A férfi szemében a félelem jelei láthatók. Liza elmegy a Rózsába, elpanaszolja Ottónak, hogy nem jók a megérzései, az anyja olyan gyanúsan zavarta el otthonról. Milán ezt meghallja, csak úgy mellékesen elmeséli Félixnek, aki nem tudja elképzelni, mi zajlik a villában. Mi, vele ellentétben tudjuk. Ági a kertben egy ódon lépcsősor felé tolja a halálra vált Herrt. Alacsonyan repülnek a varjak. Épp belendítené, hogy szeretett férje hadd guruljon lefelé, amikor Stella érkezik illemtan órára, és sikít egyet. Na Herr, ezt megúsztad!

bk_februar22_2_1.png

Rudi továbbra is ki van akadva azon, hogy a gyerekei nem zenélhettek, ellenben Alízék igen. Hát jó Rudikám, de a kölkeid ricsajt csaptak, én is leállítottam volna. Na mindegy, Rudi teljesen túlpörög, ezt próbálja Krisztián oldani azzal a mondattal hogy ,,mégiscsak a bátyám lakásában laksz” – ez viszont egy övön aluli érv. Mást nem lehet tenni, lakógyűlést tartanak, s ennek keretein belül kérnek bocsánatot Ruditól. Alapvető szabályokat fektettek le, amiket talán majd megtudunk a következő részben, de ha nem, akkor is nyugodt éjszaka elé nézünk.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása