Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8277-8278. rész

2017. február 21. 14:00 - Gillotte

Hanna átmegy Gigihez, aki az utóbbi időben sokkal szimpatikusabb lett valahogy, lehet, hogy Zsófi rettenetes hajzata az oka. Hanna információt, és élményeket szeretne a lányokat futtató cégről, hiszen mivel ő is tőrbe csalt lány volt, bőven van élmény, amit át tudna adni. Gigi nem szívesen, de mesél. Szóba kerül, hogy szinte mindegyik lány teherbe esett, volt, amelyik meg is szülte a gyereket, így aztán volt mivel zsarolni. Hanna eléggé érzéketlenül rákérdez, hogy Giginek is volt-e gyereke, de ekkor a riportalany elküldi, mert sok neki ez a beszélgetés. Hannának mindenesetre ez is segít, hazafelé összefut Zsófival, és elmeséli neki, hogy Giginél volt, ám a szőkeséget nem érdekli, mit mondott Gigi, csak az, hogy Hanna milyen egy szemét, hogy az ellenséggel cimborál, azzal, aki miatt szakítottak Ádámmal. Jaj, Zsófi, tedd már takarékra magad, nem körülötted forog a Föld!

bk_februar10_1_1.png

Ottó hívogatja az anyját, de Judit nem veszi fel a telefont. A fiú átmegy Mikihez, és kéri, hogy hívja ő is Juditot, hátha felveszi neki. Mintha magától nem jutott volna eszébe, mindenesetre mák, mert Judit pont akkor hívja Mikit, aki előjön a romantikus szöveggel, hogy szeretné látni még egyszer, utoljára. Judit belemegy, így Miki elrohan hozzá valami végállomás-szerűséghez, vagy Ferihegy valami kihalt, általam nem ismert részéhez (ha nem vonattal, vagy busszal, akkor kizárásos alapon repülővel szándékozik Judit Berlinbe menni). Miki rábeszéli a nőt, hogy maradjon, és mondja el a fiának, amit érez. Ottó és Judit őszintén elbeszélget, Ottó sokkal megértőbb persze, mióta kiderült az anyja betegsége, így a bocsánatkérésre sem tart igényt, csak szeretet, és nagy ölelés a vége anya és fia között. Judit és Miki között már kicsit más a vége, zárt ajtók mögött egy ölelkezős csók, wow Miki, csak nem túljutottál végre Nórán?! (Legalábbis egy időre…)

bk_februar10_2_1.png

Tóbiás megy vallomást tenni, de Alíz előtte megkérdezi, hogy Kristóf milyen gyógyszert szed, és naná, hogy Tóbiásnak fogalma sincs semmiről, és megkezdi az aggódást. Mindegy, menni kell vallomást tenni, ami Ági vallomásával párhuzamosan történik, mindkettőből látunk részleteket. Előadják, hogy Tóbiás és Ági összejárnak ,,jógázni” de nem verik nagy dobra, hisz nem igazán ,,jógázik” mással az ember, ha kapcsolatban van. Minden részlet stimmel egyébként, az idő, a hely, a történés, mindent lebeszéltek előtte. Tóbiás meg is van elégedve a teljesítményével, eldicsekszik Giziéknek, innentől minden meg van téve az ügyért, amit meg lehetett tenni. Ági is boldogan tér haza a férjéhez, Szamár bekapcsolva hagyta neki a tévét, de ez Áginak nem tetszik, hisz köztudott, hogy a Herr a falat szereti bámulni, így úgy is fordítja a tolószékét, hogy pont jó szögből lássa a Herr az ódon falakat. Mivel a Herr születésnapja közeleg, bulit szándékozik szervezni ,,szeretett” férjének.

bk_februar10_3_1.png

Kristóf is kihallgatáson csücsül épp, fényképet kap a két maffiózóról, akik begyűjtötték a drogot és a pénzt a lakásán. Nem látta még őket, állítja magabiztosan, és a beidézés okát sem érti, hisz nem ő bonyolított le ,,árucserét” a lakáson, csak kiadásra használja. Az ügy igen nagy horderejű – mondja a nyomozó – hisz 98%-os tisztaságú a drog, ilyet még sosem találtak az országban. Kristóf nem tud ezzel az infóval mit kezdeni, ő csak kiadta a lakást, így csak azt tudja megígérni, hogy legközelebb jobban utánanéz a bérlőnek. Vége a kihallgatásnak, a Rózsában iszik egy sört az izgalmakra, ahol Alíz csapos rákérdez a tablettára, amit bevett, de Kristóf azt állítja, nem kell ebből ügyet csinálni, csak pár nyugtatót vett be. Tóbiás is rákérdez a dologra, erre már pattan Kristóf, mert csak egy nyomorult tabletta volt, amit a kollégájától kapott. Tóbiás szerint ez nem ilyen egyszerű, mert ha baj van, az okát kell megtalálni, és nem szedni rá valami random gyógyszert amit nem is orvos írt fel neki. Kivételesen Tóbiásnak van igaza…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása