Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8217-8218. rész

2017. január 08. 12:00 - Gillotte

Emília elmegy dolgozni, de hagy négy telefonszámot Lizának, hogy hívja nyugodtan őt, Irmát, vagy Natasát, ha gáz van. A kiscsaj értetlenkedik, nem érti, mi a baj, Emília nem igazán tudja megnyugtatni. Míg Liza a Mátyás király tér óvó falai közt várja anyját, Ági is pakol, hogy elhúzzon. Pechére köntösben kitántorog a Herr, és ki szeretné elégíteni reggeli vágyait, de Ági nem fürdött, és le kell dolgoznia a Fittlaborban a tegnapi kajálást, de majd ha hazajön számon kérheti a Herr, bármit is akar. Ági elmegy, a Herr türelmesen vár, de felesége később sem tér vissza, úgyhogy maga megy el a Fittlaborba érdeklődni, ahol a recepcióstól megtudja, hogy Ági aznap nem járt ott. Ezután az az ismeretlen Klára hívja Herrt, elmondja, hogy a rendőrség házkutatást tartott nála, így oda kellett adnia a kódot ami Gigi széfjéhez van. Hát elég kényelmesen számol be a nőci, ez már vagy két hete volt, hogy a Zsaru odaadta Ádámnak a kódot. Beszámolót kap a Herr arról is, hogy betörtek a vadászházba, de nem vittek el semmit, továbbá arról, hogy legutóbb Ági vette fel a Herr telefonját. Nem tudom, ez fontos-e, de legyünk pontosak, ugyebár.

bk_december23_1_1.png

Juli és Szilvia összefut az udvaron, Szilvia épp viszi Attilának a kávét. Eléggé kínos, Juli vágja a kényszeres pofákat, amit ilyenkor szokott, de megnyugtatja Szilviát, semmi ciki nincs, úgyis elválnak Attilával. Szilvia ezen infó birtokában visz főtt ételt is Attilának, és elcseveg a válás dologról. Attila nem kicsit lepődik meg az infón, hogy elválnak Julival, át is megy hozzá, hogy Julikám, ezt mégis hogy gondolod, tán megbeszélhetted volna velem! Ez igaz – így Juli – de már nem én vagyok az, akire szükséged van! Attila bedühödik, neki senki ne mondja meg, kire van szüksége, és hogy mikor váljon el! Hozzá is vág a falhoz egy tányért, és mivel Juliban is sok a düh, ő is így tesz. Naná, hogy békülős-szex a vége, de vajon meddig tart… (már nem a szex, a béke).

bk_december23_2_1.png

Laci és Gizi elhívják magukhoz estére Tóbiást, megünnepelni a kisbolt újranyitását. Tóbiás hálás Giziéknek, hogy annak ellenére is a barátjuknak tartják őt, hogy mániákus módjára dolgoztatja őket. Hamar eljön a kajálás ideje, pezsgő kéne az alkalomra, de ó jaj, nincs itthon, Gizi elrohan pezsgőért. Laci inkább pálinkát inna, úgyhogy elmegy Vilihez a nedűért, és Tóbiást egyedül hagyják. Minden a terv szerint halad, ugyanis Kristóf csenget be, Giziéket keresi, ugyanis felvételt nyert a kisboltba, mint eladó és megdumálnák a feltételeket. Na szép, Tóbiás Kristófnak is a főnöke lesz. De mi van a tűzoltósággal, ennyire elhatalmasodott rajta a stressz, hogy kilépett?

bk_december23_3_1.png

Ági elmegy Emíliáékhoz, és elmondja Lizának, hogy Portugáliába fognak menni, mert ott van egy barátnője. A lány tudni akarja, hogy miért kell menekülni, úgyhogy Ági elmondja neki, hogy a Herr nem bocsájtott meg neki, sőt, börtönt épített neki az erdőben, de nem kell félni. Kösz… Indulnának, de a házban összefutnak a Herrel. Na itt hibádzott a terv, mit gondolt Ági, hát nyilván ott keresi őket először! Ági felküldi a Lizát, és a Herrt utoléri a roham, a szeme szikrákat szór, tényleg megőrült szegény. Szorongatja Ágit, és nem érti, hogy gondolhatta Ági komolyan, hogy meg lehet bocsátani egy ilyet, mint egy gyilkosság, Lizának a börtönben kell megrohadnia – bömböli a Herr, hiába győzködi Ági, hogy csak beteg szegény lány. Ági kiszabadul férje szorításából, és az udvarra rohan, a Herr követi, és Ági elkerülendő, hogy újabb támadás érje, fogja a fémcsöveket tartó kötelet, megrántja, hogy a csövek az alattuk összeeső Herr testén koppanjanak. Az egészet persze, hogy végignézte valaki, méghozzá Gizi. Vessetek meg, de nekem hiányozna a Herr, olyan, amilyen, de üde színfolt a sorozatban.

bk_december23_4_1.png

Gigi ugyebár a sorsra akarja bízni a Vízügy sorsát, ami azt jelenti, hogy kisorsolja. Csak Miki és Nóra van jelen a jelöltek közül (Nórát Gigi jelölte), mert ugyebár Juli Attilával szexel, a Herr pedig épp eszméletlenül fekszik a csövek alatt. A sorsolás megtörténik, nevet természetesen nem hallunk, csak a következő részben, de Gigi nagyon mosolyog, úgyhogy szerintem Nóráé lesz.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása