Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8195-8196. rész

2016. december 17. 12:00 - Gillotte

A Herr emlékezteti Félixet, hogy ki kell fizetnie neki azt az összeget, amivel ki tudja vásárolni Gigit a víz projektből, és hát sürget az idő, lassan kéne a zsé, nehogy a rendőrség kezére jusson a felvétel amin Félix feketén ad/vesz festményeket. Félix ezután Emíliához megy borozni, akkora a stressz, hogy rögtön leküldi a pohár bort. Emília előjön a kérdéssel, hogy mi lesz a Herr dologgal, s Félix biztosítja a pszichológust, hogy nem enged a zsarolásnak. Át is megy a Herrhez megmondani, hogy bocs tesó, nincs annyi pénzem amennyit követelsz, de a Herrt ez nem érdekli, neki mindegy, hogy törvényes, vagy törvénytelen úton, de szerezze meg Félix a pénzt. Egy fenékkel két lovat megülni?...

bk_december8_1_1.png

Luca is nagyon lelkes a Parkinson-séta miatt, segítene, és menne is, csak akkor nem hisz a fülének, amikor kiderül, hogy Alíz pont akkorra szervezte, amikor az osztály megy a szülőkkel buszos kirándulásra Párizsba, és ami már hónapokkal ezelőtt le volt szervezve. Alíz megint kapja az ívet a szaranyaságára, csak néz megszeppenve maga elé, hogy hol rontotta el. Rudi talál rá az udvaron szomorkodó Lucára, aki szidja az anyját, ahogy a csövön kifér. Rudi belátja, hogy Alíz eléggé szétszórt, de milyen jó Lucának, hogy ő együtt lehet az anyjával, bezzeg Rudi baromi kevés időt lehet a gyerekeivel. Ja tényleg, vannak gyerekei.

bk_december8_2_1.png

Milán most Lizára nyomul a Rózsában, s mivel a lány olvas, nincs beszélgetős kedvében, Milán leül vele szembe könyvet olvasni, a változatosság kedvéért Shakespearet, mert az olyan előkelő. Emília meglátja őket, és megállapítja magában, hogy mekkora kis Don Juan lakik náluk, egyik nap Luca, másik nap Liza…a négybetűs lányokra megy. Nem sokkal később, amikor Emília mosáshoz üríti a srác farmerját, a zsebéből előkerül egy óvszer. Hoppá, kész tervei vannak a fiúnak!

bk_december8_3_1.png

Peti átmegy Mikihez, ugyanis ugyebár pár hónapja volt egy filmes projektje a Berényi Vízről, és most talált egy tök jó pályázatot, be kéne fejezni a filmet, úgyhogy menne az új tulajhoz engedélyt kérni, hogy folytassa a filmet. Mikinek nem tetszik az ötlet, megtiltja Petinek, hogy rákérdezzen az új tulajnál, ugyanis ez a film a Berényiéké lett volna, nem az új tulajé. Ez elvi kérdés Petikém, nem dolgozhatsz másnak, még ha életed filmje lenne is. Peti nagyon elszontyolodik, Hanna is csak azzal tudja biztatni, hogy keressen másik témát, amit filmezhet. Ha ez nem lenne elég Petinek, Natasa értesíti, hogy a pszichológiatanár rábízott még egy projektet, úgyhogy kevesebb ideje lesz a Kisszékben, és jó lenne, ha Peti beugrana helyette. Hát az nem fog menni, ugyanis Petinek gondolkodnia kell, és közösen vállalták ezt az egészet, és mivel most Ottó máshol van, kettőjüknek kell bent lenni, vagy Rudinak és Milánnak, de ők még újak. Jó nagy balhé kerekedik, de majd ez is megoldódik, ahogy minden más.

bk_december8_4_1.png

Mikinek ötlete van a Víz visszaszerzésére, bár ez némi szervezést igényel. Hamarosan lesz az a vizsgálat a vizes cégről, aminek Attila is egy bírája (vagy mije). El kéne érni, hogy Gigi ne lehessen ott, és Julit hatalmazza fel, hogy intézkedjen helyette. Ehhez elsőként Attilát kell rábírni, hogy bíraként tegyen róla, hogy új időpontban legyen ez a vizsgálati tárgyalás, és habár elsőre hőbörög a kérdezett, mert Miki mégiscsak kitette a cégből, végül rábólint. Miki majd elintézi, hogy Gigi ne jusson el a meetingre, Julinak pedig az a dolga, hogy elintézze, hogy a Herr ne vegye fel a telefont adott időpontban. Juli szerencsére feltalálja magát. Meglátja Lizát amint a parkban ücsörög, és leül mellé. Megköszöni neki, hogy a múltkor falazott neki a Herr előtt, és most is hasonlót kér: oldja meg, hogy a Herr pár órán át ne legyen elérhető telefonon. Liza nem kérdez, és nem is ellenkezik, mert úgy érzi, ez a minimum azok után, hogy Juli helyette ült a börtönben.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gillotte 2016.12.18. 11:08:47

@úgymond olvasó mmkk: Aha, asszem' úgy is került be a sorozatba, hogy elváltak az asszonnyal, még mintha a feleség is feltűnt volna egyszer-kétszer.
süti beállítások módosítása