Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8191-8192. rész

2016. december 14. 12:00 - Gillotte

Ádám bejut az áhított raktárba ahol Gigi a plüsseit tartja, és ott van pár doboz, amire nincs ráírva, hogy ,,macik” vagy ,,babák”. Hamar kiderül, hogy az elhunyt férj cuccai. Szuper, már csak a kulcsot kéne megszerezni a következő bejutáshoz. Ádámnak rajta a szeme a kulcson, de Gigi féltve pakolja el, úgyhogy kénytelen hazakísérni a nőt. Hazaérve Gigi kiteszi a kisasztalra a kulcsot, Ádámtól egy karnyújtásnyira, aki a cél érdekében csókkal búcsúzik, s közben elemeli a kulcscsomót. Eldicsekszik a kinccsel Hannának, majd menne a rendőrségre átadni a Zsarunak, de Hanna nem hagyja, ugyanis ő cikket akar írni, és oknyomozni, úgyhogy be kell menniük a raktárba megnézni, hogy mi van benne. Ráadásul így Ádám is jól jönne ki a dologból, hiszen tudná, hogy nem csak a plüssbirodalom kulcsát adja át, hanem tényleg van valami rejtegetett cucc is.

bk_december6_1.png

Attila elcseréli a Mátés napját, mert hiába ő a soros, és neki kell vinni a gyereket iskolába, programja van ,,valakivel” úgyhogy jobb lenne, ha Juli vinné suliba. Azért rendes Attilától, hogy a helyzet ellenére ugyanúgy törődik a nem saját gyerekével, mint eddig. Juli levágja, hogy valószínűleg Szilviával randizik a férje, elsírja Nórának a bánatát, aki afelé tereli, hogy ebben az esetben találkozzon Juli a tánctanárral, úgyis odáig van érte a fickó. Végül Nóra és Peti unszolására Juli felhívja a tánctanárt, nevetgélve, mint egy szerelmes tinilány, és megbeszélnek egy randit a tánciskola melletti kávézóba. Juhéjj, végre nem a Rózsába! Mily kicsi a világ, Attila is pont ott és akkor randizik az ő Szilviájával.

bk_december6_2.png

Emília arra megy haza, hogy Cuki bánatosan fekszik a fotelben. Sejti, hogy Milán keze van a dologban, hisz ez Kertészék kutyája. Eközben Kertészékhez érkezik Margitka, akinek az anyukájánál volt Cuki. Luca nem adja csak úgy vissza a kutyát, vallatja a nénit: bántották? Etették? Bemehet a házba? Láncon van tartva? Miután mindenre kielégítő választ kap, felmerül még egy kérdés: miért szökött vissza? Azért, mert feljöttek Pestre Cukival, aki megijedt egy motortól, és elszaladt. Luca így felmegy Cukiért Emíliáékhoz, de a kutya nem mozdul, úgyhogy Milán lovag módjára karjaiba kapja a négylábút, és leviszi.

bk_december6_3.png

A részeg Tóbiás már majdnem színt vallana Gizinek arról, hogy ő dobta oda a pultra a penészes kenyeret, amikor megérkezik Zsófi, és hazaviszi Tóbiást, aki csak azért bánatos, mert szakítottak Kristóffal – mondja Gizinek. Gizi úgy megsajnálja szegény párát, hogy főz neki húslevest, meg süt pogácsát. Másnap át is viszik neki, ezzel csak fokozva rossz lelkiismeretét.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása