Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8189-8190. rész

2016. december 13. 12:00 - Gillotte

Ádifiúnak az a terve, hogy Gigivel elviteti magát a raktárba, ahol a plüssöket tartja, hátha ott vannak a férj elrejtett cuccai. Valahonnan tudja, hogy Gigi kaját rendel, úgyhogy megvárja a kajafutárt, átveszi tőle a kaját, és felviszi Gigihez, aki örül a viszontlátásnak. Beengedi Ádámot, beszélgetnek, s hamar szóbakerülnek a plüss állatok, amik a titkos raktárban vannak. Ádám megkéri Gigit, hogy vigye el, hisz ő is úúúgy szercsizi a plüssöket.

bk_december5_1.png

Luca nagyon örül Cukinak, mi meg Lucának, hisz régen láttuk. Bözsi és Vili annyira nem örül Cuki viszontlátásának, mert nem véletlenül küldték el vidékre, de Luca szerint a gazdája rosszul bánt vele, ezért szökött vissza a kutya. Mivel Bözsiék semmilyen körülmények között nem engedik, hogy Cuki maradjon, Luca elhatározza, hogy új, rendes gazdát talál neki. Kiül Cukival az udvarra, telefonon próbál új helyet keresni, sikertelenül. Milánnak nagyon tetszik Luca (vagy Cuki, nem muszáj eldönteni) érti is a problémát, úgyhogy amikor Emília épp letolja, hogy egy kutyát is könnyebb rendre tanítani, mint Milánt, utal rá a fiú, hogy talán kéne egy. Magyarán Cuki ott fog kikötni náluk.

bk_december5_2.png

Novákék idegeskednek az 1 millió forintos büntetés miatt, amit a penészes kenyérre kaptak és mivel kereskedelmi tevékenység nem folytatható addig, míg ki nem fizetik a pénzt, bevétel nélkül kell kigazdálkodniuk. Gizi viszonylag nyugodt, különben is, Laci hibája, hisz ha nem ejti túszul Pallaginét, nem járnak így. El lehetne adni a lakást és/vagy a kisboltot, majd az árából bérelni, vagy kölcsön lehetne kérni Mikitől. Lacinak egyik ötlet sem tetszik, úgyhogy Gizi berág: oldd meg egyedül akkor! Laci megoldás helyett panaszkodik, elsőként Tóbiásnak, akinek lelkiismeret furdalása van, hisz ő vágta le mérgesen a pultra a kenyeret, ha ő nem hisztizik, Pallaginé nem fényképezi le, és Laciék nem szívnak. Tóbiás alkoholba fojtja a bánatát, majd Zsófinál dörömböl, bár felmerül a kérdés, hogy hogy mászott fel hozzá a lakásba. Elpanaszolja neki, hogy milyen gerinctelen féregnek tartja magát, amiért miatta zárják be a kisboltot. Zsófi hiába mondja, hogy nem Tóbiás hibája, hogy penészes volt a kenyér, Tóbiás letántorog Gizihez, aki épp Lindával Skypeol, úgyhogy habár beengedi Tóbiást, nem nagyon törődik vele – a fiú szerencséjére.

bk_december5_3.png

Liza ugyebár rajtakapta a Herrt, amint Ági akarata ellenére elhálna egy újra villába költözős nászt, de Lizát hülyének nézik, és elküldik azzal, hogy nem történt semmi. Ági hangot ad nemtetszésének, de a Herr meg sem hallja, hisz kihozta Lizát a börtönből, úgyhogy élhetnének úgy, mint egy rendes család, mert Ági a legfontosabb neki. Ez oké, de ettől még a nem azt jelenti, hogy nem! – szögezi le Ági. Ezután átmegy Juliékhoz, hogy jelezze, nincs kedve meg energiája elmenni a steppórára. Nóra és Juli levágja, hogy valami nem stimmel, Áginak semmit nem kell mondania ahhoz, hogy tudják, a Herr megint erőszakoskodik. Biztatják sógornőjüket, hogy csináljon valamit, legalább védje meg magát, mert ez így nem egészséges. Ági ezen felbuzdulva biztosítja róla férjét, hogy ha még egyszer erőszakoskodik, egyikük koporsóban végzi. A Herrnek nagyon imponál Ági haragja.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.13. 20:41:34

Ádámtól egyre inkább hányingerem van, tényleg igazi hímringyóként viselkedik. hiába A Feladat miatt cicázik Gigivel, akkor is, blööööööööe
egyik nap az jutott eszembe, hogy lehet, hogy Ági maga fogja elintézni a Herrt

Cimili 2016.12.14. 08:38:21

@úgymond olvasó mmkk: nekem meg herrtől van mmkk hányingerem. olyan félelmetes a nézése, ági remélem ki fogja készíteni.

Gillotte 2016.12.15. 21:29:25

@úgymond olvasó mmkk: Én Ádámot eleve nem bírom, nagyon nárcisztikusnak érzem. Szerintem Liza fogja elintézni a Herrt, nem véletlenül nem hagyják, hogy elfelejtsük a gyertyatartós esetet.
süti beállítások módosítása