Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8159-8160. rész

2016. november 21. 12:00 - Gillotte

Nórát nagyon felzaklatja, hogy Liza visszatért, szerencsétlen lány csak dadog valamit, és inkább elfut Nóra elől. Az ügyvédnő átmegy sírdogálni Julihoz. Tudja, hogy Liza beteg volt, hogy nem direkt ölte meg Robit, de akkor sem tud megbocsátani neki. Érthető. Julinak is feláll a szőr a hátán a gondolattól, hogy találkoznia kell Lizával, hisz ha nem öli meg Robit, akkor Juli nem kerül börtönbe, Peti nem kezd el drogozni, Attila nem csalja meg… minden másképp lett volna. Lizát is megrázza a találkozás, otthon vigasztalja Ági és a Herr, de nem tudnak mit csinálni vele, mert neki kell szembenéznie a valósággal, nem nekik. Hát igaz, de tán megkönnyítenék nyomorult helyzetét, ha nem az oroszlán barlangját választanák lakhelyül. Szerencsére ezt Ági is belátja, úgyhogy úgy dönt, visszaszerzi a villát. Nem meglepő, a Barátok közt a Mátyás király teret, a villát és a Fittlabort összefoglaló Bermuda háromszög. Kár, hogy nem tűnik el benne senki…

bk_november14_1.png

Krisztián próbálja rádumálni Sepsit, hogy inkább a Babát vegye meg a Rózsa helyett, mert sokkal jobban megéri: ott folyik az alkohol, és ész nélkül költik a pénzt a begerjedt fickók, a Rózsában ellenben leginkább csak nyugdíjasok ücsörögnek. Sepsi ugyan nem érti, de belemegy a dologba, neki végülis mindegy, mit vesz. Kiderül, hogy Krisztián azért csinálja mindezt, mert haragszik Rudira, és azért rá, mert Alíz túl cuki ahhoz, hogy haragudjon. Mivel haragszik Rudira, akár el is vesztheti az állását a Baba bárban, mit érdekli. Alíz unszolására Krisztián hajlandó belátni, hogy nem Rudi hibája, hogy így alakultak a dolgok, úgyhogy bocsánatot kér, belátja, hogy barom volt. A Baba így nem eladó, meg is mondja Sepsinek, de mivel a pasinak Zsolttól van papírja arról, hogy az egyik helynek mennie kell így muszáj eladnia vagy a Rózsát, vagy bárt, úgyhogy Krisztiánnak döntenie kell.

bk_november14_2.png

Miki Dr House styleban, bottal nyomja. Julival szervezkedik, már le is van foglalva egy teniszpálya arra az időpontra amikor Gigi szokott játszani. A kiszőrösödött arcú Attila természetesen mindent hall, mivel együtt lakik Mikivel, úgyhogy jól elbujkál az ajtó mögött. Mire fel a szőr? Mikinek is sikerült elcsábítani szőrös arccal Julit, hátha neki is bejön? Amint lehetősége van rá, Attila felszólítja Mikit, hogy hagyja békén Julit, s Miki megint csak elmondja, amit már ezerszer hallottunk: Juli akarja visszaszerezni a céget, senki nem dönthet helyette. Később Juli mégis visszavonulót fújna, nincs kedve Gigi átveréséhez, de Miki ráébreszti, hogy nincs idő szarakodni, ráadásul csak Juli tud menni ütögetni a teniszpályára, mert Mikinek tropa a lába.

bk_november14_3.png

Kristóf elmegy Emíliához egy kezelésre, s legnagyobb meglepetésére a szeánsz ingyenes, mert a robbanáskor Kristóf mentette meg Emíliát, és hiába ez Kristóf munkája, jelen esetben Emília is csak a munkáját végzi. Igaz, hogy Kristóf nem ingyen csinálta, de ne menjünk bele. A laborvizsgálat ugyebár semmi gondot nem mutatott, úgyhogy a baj lelki eredetű. De vajon miért, hisz Kristóf szereti a munkáját. Emília kérdéseket tesz fel, és kiderül, hogy Kristóf tinédzserkorában döntötte el, hogy tűzoltó lesz. A középiskolában benne volt egy bandában, menőztek, úgyhogy az egyik srác menőzésből felmászott a villanypóznára, és megrázta az áram. Minden srác elfutott, Kristóf pedig nem tudta levenni a szemét a haverja élettelen testéről, annyira zavarta, hogy nem tud segíteni neki. Ekkor döntötte el, hogy tűzoltó lesz. Hát Kristóf, a hülyének akkor sem segíthetsz, ha épp tűzoltó vagy, de nem akarom elvenni a kedved… A tűzoltó nem érti mi a baja, hisz boldog Tóbiással, Bence olyan, mintha a saját fia lenne, úgyhogy a magánéletével minden oké, és a munkáját is szereti. Emília megkéri Kristófot, hogy mondjon el egy esetet, ami megpróbáltatás volt a munkája során. A válasz gondolkodás nélkül érkezik: a példa a majdnem bennégett kislány esete, amiért kitüntetést is kapott, amikor eltévedt a füstben, és a kislány csak égési sérülésekkel úszta meg, és ahogy mondja: ,,élete végéig ott lesz a kicsi testén az én tévedésem nyoma”. Közben ismét izzad és zihál, Emília nyugtatja le. A pszichológus ez alapján specialistához küldi Kristófot, ugyanis habár nem tudja biztosan felállítani a diagnózist, de valószínű, hogy Kristóf pánikbeteg. Hoppá. Valószínű egy újabb betegség, aminek veszélyeire és tüneteire így hívják fel a kedves nézők figyelmét. Kristóf hazamegy, és bocsánatot kér Zsófiéktól, amiért bunkó volt és elküldte őket, de senki nem sértődött meg, sőt, Zsófiék úgy döntenek, hogy ha kész a lakás, visszaköltöznek, de ha bármi baj van, Kristóf csak szóljon, mert ettől még egy család lesznek. Megható.

bk_november14_4.png

Liza átmegy Nórához, próbálja magyarázni a bizonyítványát, hogy sajnálta, hogy megölte Robit, és tudja, hogy megbocsájthatatlan, de ő vezekelni fog. Hát, hajrá hozzá, nem sok jót ígérek...

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimjim 2016.11.21. 19:49:27

Attila biztos Movembert tart :-D

Gillotte 2016.11.21. 21:05:19

@jimjim: Egyem meg az aktuális szívüket :D
süti beállítások módosítása