Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8155-8156. rész

2016. november 17. 14:00 - Gillotte

Zsófi teljesen belelovallja magát, hogy majd kiadja a lakását, már az árakat is kiszámolta, meg mindent, de Ádám szerint át kéne rágni ezt még egyszer, mert Tóbiásékat meg sem kérdezték még, hogy maradhatnak-e ők is a villában. Eközben Kristóf pont arra biztatja Tóbiást, hogy ne legyen mulya, és mondja meg Zsófinak, hogy oké, hogy egy család, meg minden, de menjenek vissza a lakásukba, vagy ahová akarnak. Közben Kristóf laboreredménye is megjött, minden eredménye jó, úgyhogy nincs gáz. Be is megy dolgozni, hisz nincs mitől félni. Addig nyugi is van, míg nem jön egy riasztás, ám amint öltözni, rohanni, és kocsit vezetni kell, Kristófnál újra kezdődik a rosszullét: zihálás, izzadás, szívdobogás, pedig az autót neki kell vezetnie…

bk_november10_1_1.png

Peti felmegy a tetőteraszra megnézni, mit alkotott Milán, de mire felér, a srác sehol nincs. Csak egy poharat hagyott maga mögött, amit ,,becsületkasszának” keresztelt. Eközben Milán otthon kísérletezik az elhozott alkoholokkal, shakerrel rázza össze, és kísérletezi ki az ízeket. Natasának nem ízlik a kotyvalék, de miután ezt kielemzi, rájön, hogy amit az asztalon lát pia az mind a Kisszékből van. Natasa felszólítja unokaöccsét, hogy vigye vissza a piákat, különben beárulja Petiéknek. Addig a lány felnéz a Kisszékbe, hogy Peti dühönghessen neki. Mire Natasa visszaér, Milán tökéletesíti a koktélkészítést, s Irma teljesen el van ájulva a finomságoktól.

bk_november10_2_1.png

Krisztián együtt töltené az estét Alízzal, de a lány nem ér rá, Lucára fogja, csajos estét tartanak. Hát igen, Krisztián kicsinálná, ha tudná, hogy barátnője a Babában fogja mutogatni magát – még ha csak pincérként is. Egész könnyen telik az este, Alíz nagyon lelkes, két óra alatt több jattot kapott, mint a Rózsában egy műszak alatt. Rudi figyelmezteti az alulöltözött Alízt, hogy legyen résen, mert ide bizony a domborzat miatt járnak a népek, s igaza is lesz, ugyanis az egyik kéjenc kedvét lelné Alízban, ha Rudi hagyná. Azért az ölbe ültetés és Alíz ellenállásának semmibe vétele megvan, és naná, hogy Krisztián pont azt látja meg, ahogy Alíz a vendég ölében fetreng.

bk_november10_3_1.png

Kertészék hálásak, ugyanis Irma olyan rendes, hogy kölcsönadja nekik a 200 ezret, ami a tartozáshoz kell, hisz kár lenne elkótyavetyélni a tavat, hát még az elrejtett kincset sem találták meg! Viliék elmondják Laci barátjuknak, hogy a tó mégsem eladó, úgyhogy nincs közösen Rózsa-vétel. Novák teljesen kiakad, hisz nem erről volt szó, hát ő egy betonbiztos üzleti ajánlatot tett le az asztalra, erre Kertészék elárulják?! Bözsi leállítja, azért tegyük már rendbe, hogy ki adott fedelet a másik feje fölé. Erre Novák bekussol, ideje volt. Gizi örül, mert így legalább Alíznak se kell… - mit nem kell Alíznak? – kérdez vissza Bözsi, de Gizi rájött, hogy megint hülye volt, úgyhogy inkább megy vissza dolgozni.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 15:57:44

ezek szerint Kristóf "csupán" pánikbeteg.. ez azért jó, azt hittem, tüdőrákos a sok belélegzett cucctól.
erről a részről lemaradtam, vagy nem tudom, mit néztem (nem a BK-t, az biztos), mert nem tudtam, hogy Alíz Babázik.. most mondjam azt, hogy oda való? :D

Gillotte 2016.11.17. 18:01:33

@úgymond olvasó MMKK: Ja, csak most akart a Babában dolgozni Alíz, hogy több pénzt gyűjtsön, és Rudi csak egy éjszakát engedélyezett neki.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 18:17:24

@Gillotte: Alíz szépen néz Rudira, és mindjárt 2-3-4 éjszaka lesz belőle

Cimili 2016.11.18. 02:07:06

@úgymond olvasó MMKK: én meg aszittem hív+, bár volt vérvételen is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 08:14:35

@Cimili: az is megfordult a fejemben, de reménykedtem, hogy ennyire nem csesztek ki vele a forgatókönyvírók (a tüdőrák is kicseszés lenne, de abból Berényi a KFT én vagyok Miklós felépült)

Gillotte 2016.11.18. 22:16:57

@Cimili: Nekem is az volt az első gondolatom, hogy HIV, de az Tóbiással is kicseszés lenne, őt meg biztos nem akarják elveszíteni. Erre is hogy rápörögtek az elején, hogy Tóbiás még nem volt férfival, jaj, mi lesz, aztán átsiklottak felette. Bár talán jobb is így...
süti beállítások módosítása