Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8115-8116. rész

2016. október 19. 12:00 - Gillotte

Juli és Ági lélegzetvisszafojtva ülnek az autóban, nem tudják, hogy mit, vagy kit ütöttek el. Juli kiszáll a kocsiból, hisz jobb szembesülni a tényekkel. Hullát, és vérnyomot nem találnak sehol, viszont a távolból szól Attila hangja: ,,segítség!” kiáltja kétségbeesetten, Úr Isten, mi lesz most. A férfi egy fa tövének támaszkodva próbál tudni magáról, és Mikit emlegeti. Valahogy beteszik a kocsiba, Juli a volánnál, de amikor indulnának, görcsök törnek rá, úgyhogy Ági viszi őket a kórházba. Várható volt, hogy ez lesz, szerencsétlen gyerek inkább menekül, minthogy beleszülessen egy ilyen családba…

bk_oktober11_1.png

Krisztián kirohan az utcára keresni Laci ellopott áruját, de nem talál semmit. Alíz közben a bolt pultjában van, és aggódik. Rudi érkezik nézni, hogy mi a helyzet, úgyhogy Alíz megkéri, hogy maradjon a pultban, Laci úgyis megkérte, hogy segítsen. A lány meg sem várja, hogy Rudi válaszolhasson, ott hagyja a srácot, mint eb a szarát (elnézést a szóhasználatért, de így történt). Laci kisvártatva megérkezik, és leüvölti Rudi fejét, amiért ellopta az árut. Hamar kiderül, hogy Alízék a bűnösek, hiszen olyan hirtelen elrohant, és hagyta ott Rudit. Nem csak Laci hanem Rudi is lebarmolja a Rózsa dolgozóit amiért lába kélt az árunak, és úgy hagyták ott Rudit, hogy nem is világosították fel róla. Rudi lenyugszik, de javasolja, hogy térítsék meg Laci kárát, ez a minimum. A fiatalok belátják, hogy ez a helyes, úgyhogy kiengesztelik Lacit azzal, hogy valahogy majd megfizetik az ellopott termékek árát.

bk_oktober11_2.png

Zsófi fokozza a Hanna felé irányuló utálatát, amiért Hanna bement a lakásába, és elvitte a ki nem váltott receptjét. Ugyan nincs rá bizonyíték, hogy ő volt, de Zsófi (helyes) logikája szerint csak ő lehetett, mert Gizi nem szólna bele, Hanna pedig Tóbiás drukker. Ádám nyugtatja Zsófit, látta egy filmben, hogy a jogtalanul szerzett bizonyítékot sosem lehet felhasználni. Nem egyforma filmeket nézünk… Zsófi kikéri magának Hanna tettét, feljelentéssel fenyegetődzik, de Tóbiás amúgy sem használná fel a recepteket, mivel nem etikus, úgyhogy tárgytalan a dolog, Zsófi vissza is kapja a recepteket. Szuper, ugyanott vagyunk, ahol eddig: Zsófi vezet. Ádám biztosítja Zsófit, hogy ha kell, nem csak barátként, hanem élettársként és pótpapaként is funkcionálna. Ezzel is csak erősíti Zsófi pozícióját, nyilván, még jó, hogy házassági ajánlatot nem tesz, de meg is szívnád Ádi fiú, Zsófi mellett eddig senki nem húzta sokáig.

bk_oktober11_3.png

Nóra biztatására Roland elpanaszolja, hogy Miki kirúgta. Nóra felháborodik, hisz egy héttel korábban készen lettek volna a munkával Roland vezetése mellett, nyilván nem a munkával van baj, hanem azzal, hogy Roland és Nóra összebarátkoztak. Nóra menne megmondani Mikinek a magáét, de Roland visszatartja, s miközben az ügyvédnő szomorkodva markolássza a férfi kezét, véres karcolásokat vél felfedezni Roland kézfején. Mi történt? – kezdi meg az aggódást, de semmi, csak megkarcolta a kerítés, no para.

bk_oktober11_4.png

A hajpántos Peti hívja Julit, aki nem veszi fel a telefont. Máté a nagypapánál van, ő is sikertelenül tárcsázza az anyját, úgyhogy Petit hívja, aki próbálja lenyugtatni az öcsköst, hiszen tudjuk, milyenek az anyák. Eközben az említett anya a kórházban közli Attilával, hogy a gyerek, aki amúgy nem az övé volt elment, úgyhogy ennyi volt. Attila láthatóan nem tudja, hogy reagáljon, Juli viszont eléggé kiborul.

bk_oktober11_5.png

Ági Rolandnál kávézgat reggel, mivel éjszaka nem akart nekiindulni az autópályának. Miki a téma, Roland megemlíti, hogy elbeszélgetne Mikivel, mert tegnap nem volt vele elég kemény, de azóta nem látta. Nóra is Mikit hívogatja, de nem kap választ. Kombinál is, lehet, hogy Roland csinált vele valamit, hisz véres volt a kézfeje, de Ági szerint baromság, szerinte inkább az van, hogy Attila éjjel az erdőben összebalhézott Mikivel, és ő is ott volt valahol, bár nem találták. A beszélgetést Roland szakítja félbe: Miki fél pár cipőjét találta az út szélén… Na sietek a következő résszel, nehogy forgolódjatok éjszaka az izgalomtól!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.10.19. 12:20:27

Lerágom tövig a körmöm :-D
süti beállítások módosítása