Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8107-8108. rész

2016. október 14. 14:00 - Gillotte

Miki hazatér veszélyesnek mondott otthonába, ugyanis nem hajlandó az áruló Attilával egy fedél alatt lakni. Irigylésre méltó idő alatt bekarcol, el is fogy a whiskey, úgyhogy letántorog a boltba venni egy újabb adaggal, de Laci nem szolgálja ki, hiába csapja oda a húszezer forintot Miki a pultra. Gizi jön, kimérten odaadja az üveget Mikinek a pénzével együtt, aztán menjen, amerre lát. Nóra kíséri fel a lakásba, s ülteti le a kanapéra. Mikit az ital őszintévé teszi: ,,úgy szeretlek, Nóri, hallod?” Milyen romantikus. Nóra lefekteti a részeg ex férjet, és megy, mert dolga van, s a volt férj ezt nehezményezi, de mit érdekli őt, persze Nóra, menj a gumicsizmás emberedhez… Ha nem lett volna elég az estéből, Miki később áttántorog Juliékhoz, hogy beverje Attila fejét, és elmesélje bátyjának, hogy ki csinálta fel a feleségét. Mielőtt továbbjutna annál, hogy ,,gyerünk Juli, mondd el neki az igazat!” – Attila kizavarja, majd felteszi Julinak a kérdést: milyen igazságról kéne tudnom?

bk_oktober5_1.png

Nóra bocsánatot kér Rolandtól, amiért megbántotta azzal, hogy csak kínjában menne le vele a falunapokra, hisz fontos neki Roland véleménye, és szeret vele lenni. Roland állítja, nem haragszik, de attól még ő megy a tanyára, mert számítanak rá. Nóra elpanaszolja Emíliának a bánatát, hogy sikerült megbántania Rolandot. A megoldást ő mondja ki, úgyhogy kocsival szinte repülve Roland után megy. Már az udvaron szembetalálkoznak, ugyanis Roland úgy érezte, hogy Nóra nélkül sehol nem akar lenni, úgyhogy végül mégis együtt mennek a falunapokra. Na, egész kulturáltan és lassan alakul a kapcsolatuk, nem valakit megcsalva, ritka az ilyen ebben a sorozatban.

bk_oktober5_2.png

Laci bemegy a Rózsába, és elkéri a konyhát a halászléfőzéshez, sőt, ajánlja Krisznek a csapathoz csatlakozás lehetőségét, mert tuti receptje van az internetről, biztos nyer. Előre látom, hogy Laci is jobban járt volna, ha az én főzőblogomról szedi a halászlé receptjét. Krisztián viszont nem olyan borúlátó, mint én, odaadja a bisztrót Nováknak. Rudinak is megtetszik az ötlet, úgyhogy ők is összeállnak Krisszel halat főzni, csak a móka kedvéért. Ha még nem lett volna elég a versenyzőkből, Irma és Natasa is csatlakozik, ugyan Irma csak annak a pörköltnek az elkészítési módját ismeri, amit Bözsi tanított neki, de jó lesz az. Mindenki nagyon izgatott hát, s Vili úgy érzi, neki van a legtöbb esélye, hisz felesége a zsűri elnöke (még akkor is, ha Vili azóta levette a jegygyűrűt, mert szorítja az ujját). Vili teát főz Bözsinek, de a feleség előre szól, hogy ő a tiszta versenyeket szereti, úgyhogy nincs Vilinek több esélye csak azért, mert egy család.

bk_oktober5_3.png

Félix megkapja az adag lebarmolását a gyógyegértől, ugyanis szerinte nem Félix problémája, hogy Natasa nem tudná kifizetni a lakások felújítását. ,,Térj vissza az eredeti tervhez! Felújítás helyett vedd meg azokat a lakásokat!” – mondja. Kérem a közönség segítségét. Miiii vaaan?! Ezzel akarják Mikit kicsinálni, hogy megveszik a lakásokat? Peti, Hanna és Natasa közt szóba kerül, hogy milyen fura, hogy Félix csak úgy kifizeti a sérült lakások rendbehozatalát, hiszen Emílián kívül nincs itt ismerőse. Natasa ezt cáfolja, ugyanis Ági Herrje Félix régi jó barátja. Az infóra Hanna felkapja a fejét, s rááll Natasára, hogy ha egy mód van rá, tudjon meg tőle minél több mindent. Hát nem ártana, mert egyre zazásabb ez az egész…csak remélni meri az ember, hogy az írók tudják, mi értelme van ennek.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása