Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8095-8096. rész

2016. október 07. 12:00 - Gillotte

Attila elvállalja, hogy kinyomozza, hogy Félixnek mi köze volt a gázrobbanáshoz, ugyanis érdekes infónak tartja, hogy a Herr és Félix régi barátok. Ahol a Herr megjelenik, ott szar is van a palacsintában. Attila átmegy Emíliához, és kérdezgeti a robbanásról. Emília ugyan válaszol, de eléggé kimért, mert gyanús neki Attila érdeklődése. Az önjelölt Columbo ezután Petihez megy kérdezősködni, akitől megtudja, hogy amikor lementek a pincébe, a lámpa még jó volt, és Félix volt az, aki segített neki levinni a gázpalackokat.

bk_szeptember27_1.png

Tóbiásnak megbeszélése van Gedeon ügyvéd úrral, s ugyan várna Kristófra, de mivel nem jön, elkezdik nélküle. Gedi elkezd vázolni a vártható helyzetet, miszerint kiderült a bíró személye, s e személy nem jó hír, ugyanis gyermek-elhelyezési ügyekben anya-párti, dehát innen szép nyerni – mondja Gedeon. Kristóf közben egy extra riasztás után próbál magához térni, elég zaklatottnak látszik. Nem tudjuk miért, egy bajtársa veregeti vállon azzal, hogy ez bárkivel megtörténhet. Nem tudjuk meg a folytatását, ugyanis amikor Kristóf hazamegy, Tóbiás a maga drámájával van elfoglalva, úgyhogy a tűzoltónak nincs lehetősége elmondani a napját.

bk_szeptember27_2.png

Nóra ajtaja deformálódott a robbanásban, még jó, hogy ott van Roland, az ezermester, aki megcsinálja. Miki is kap az alkalmon, megkéri Rolandot, hogy szerelje fel nála a leesett polcot. Miki után Gizi beszéli meg a falusival, hogy segítsen megcsinálni az ablakot, s Roland lelkesen csinálná, csakhogy Nóra kikéri magának, hogy Miki ajánlgassa Roland szolgálatait. A falusi szerint ezen nem kell kiakadni, mert ha megkérik valamire, megcsinálja, hisz a falun ez a természetes, hogy segítünk a másikon. Nórának ez nem elég, úgyhogy leüvölti Miki fejét, amiért kihasználja a barátját, ugyanis magánemberként csak ő, Nóra kérhet szívességet Rolandtól, Miki nem, még ha fizet, akkor sem. Nem tudom, hogy ha pénz is játszik miért nem döntheti el Roland, de mindegy.

bk_szeptember27_3.png

Ottó megint elviszi Stellát szolfézsra, amiből most már az ő tudtával is foci lesz, s menne is érte, de a tervekkel ellentétben Laci mégis ráér, és Ottó bárhogy próbálja lebeszélni, elmegy Stelláért a suliba. Meglepi, hogy Stella focira jár, Gizivel szemben nem túl korrekt eljárás a hazugság, de majd kitalálja, hogy mi legyen, az viszont tuti biztos, hogy Stella ezt nem úszhatja meg, még ha számára kedvező döntés is kerül meghozatalra.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása