Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8077-8078. rész

2016. szeptember 22. 12:00 - Gillotte

Ugyan Tóbiás elgondolkodik azon, hogy Petrik Gedeon lehet, hogy nem a legjobb választás, ha tényleg kicsinálja Zsófit, ahogy Nóra jósolja, de ha meg akarja tartani Bencét, mindent be kell vetni. Nóra közben Mikit cseszteti amiért képes volt Gedit ajánlani Tóbiásnak, mire Berényi kiböki, hogy jobb, ha Zsófi megtanulja, hogy egy férfit nem lehet csak úgy kifosztani sem érzelmileg, sem anyagilag. Nóra levágja, hogy ez az egész Miki kicsinyes bosszúja, és még akkorra nyúlik vissza, mikor Zsófi a váláskor úgy megkopasztotta – Gedeon segítségével. Zsófit sem érinti kellemesen a hír, mikor kiderül, hogy Tóbiás mindent megtesz, hogy ő nyerje a pert. Annyira veszekednek, hogy észre sem veszik, hogy a gyerekük ott ordít mellettük, s csak Kristóf szavaira veszik észre magukat.

bk_szeptember14_1.png

Krisztián maga alatt van amiért szeretett Yolandája férjhez ment, így Alíz próbálja bíztató szavakkal kihozni a gödörből. Krisztián is próbál segíteni Alízon, aki továbbra sem meri megmondani Rudinak, hogy oda a szerelem. Már most borítékolható, hogy ezek ketten egymás mellett fognak vigasztalódni. Rudi érzi, hogy valami nem stimmel, és addig-addig kérdezgeti Alízt, míg a lány letépi a sebtapaszt: nem szeretlek Rudikám, slussz-passz, majd elviharzik. Lám, ahogy sejthető volt, Alíz eldicsekszik Krisztiánnak, hogy túlvan a szakításon, jaj, de jó barátok vagyunk mi ketten, állapítják meg egy ölelés kíséretében, ami hamar csókra vált. Rudi bezzeg iszogat bánatában. Még jó, hogy jön Ági, hogy megvigasztalja…

bk_szeptember14_2.png

Juli e-mailen várja az apasági teszt eredményét, folyton nézi, amikor lehetősége van rá. Julit Ági támogatja a nehéz időkben, elmennek sétálni, hogy kiszellőzzön Juli feje. Mire legközelebb megnézi az e-mailjeit, ott figyel a fiókjában az eredményről szóló üzenet. Juli arca kifejezéstelen, nem tudjuk, mi a helyzet, de rögtön a levél olvasása után együtt kajálást kezdeményez Attilával, majd átmegy Mikihez, akivel a liftben áll neki tárgyalni. Ugyan nem tudjuk mit mond, de amikor kinyílik a lift Ági orra előtt, azt látja, hogy Juli sír, Miki pedig pipás. Miki elviharzik, úgyhogy Ági rögtön levágja a szitut: Julinál Miki hántása érett be.

bk_szeptember14_3.png

Tóbiás és Kristóf reggeli nyugalmát a Herr zavarja meg, hívás nélkül beállít hozzájuk, és követeli a fiúktól: valljanak színt, hogy kerültek a villába, és mennyit fizettek érte Áginak. A fiúk semmit nem tudnak, csak annyit, hogy Ági megvette a Fittlabort. A Herr elszáguld a helyszínre, ahol Natasa, Ottó, és Peti a tetőteraszon készít deszkákból asztalokat, s Ági vidítja fel a jó melósokat egy tálca sörrel. Őt követi Emília, aki szintén frissítőt, egy tálca narancslét hozott. Éleződnek az ellentétek Emília és Ági közt, de a fiatalság kedvéért visszafogják magukat. A hangulatot a Herr érkezése fokozza, aki tulajdonostársként mutatkozik be, úgyhogy jó, ha tudják, hogy vele is kell számolni. Ági elmegy inkább, mert férje jelenléte csökkenti az ingatlan értékét. A Herr felhívja Félixet: ,,ide figyelj, Félix!” – mondja a telefonba, amit Natasa meghall, de elmegy a Herr mellett. Folytatván a beszélgetést a Herr felszólítja Félixet, hogy figyeljen Ágira, amíg ő távol lesz. Akkor a Herr megint ilyen jön-megy politikát játszik, pedig én nem bánnám, ha maradna…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása