Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8075-8076. rész

2016. szeptember 19. 12:00 - Gillotte

Emíliának ugyan nem tetszik, hogy lánya Ágival üzletel, és felkészíti csemetéjét, hogy tutira lesznek nehéz pillanatok, de nem szól bele. Később Emília és Félix egy kávé mellett összetegeződnek. A pszichológus elpanaszolja Félixnek Natasa dolgát a nebulókölcsönről, s Félix felajánlja, hogy visszafizeti ő a kölcsönt, és Natasa neki törleszthet, ezzel megúszván a kamatokat. Emília értékeli a gesztust, de nem fogadja el a gáláns ajánlatot. Irma is segítene, de főleg tanáccsal: emlékezteti lányát egy hajdan volt fiatal lányra, aki fejjel a falnak menvén ment ki a Szovjetunióba önkénteskedni. Ez hat, úgyhogy Emília a továbbiakban megpróbál jó pofát vágni Natasa vállalkozásához.

bk_szeptember13_1.png

Alíz kicsit szétesik Rudi terveitől a közös gyerekkel, és házzal kapcsolatban, még beosztáson kívül is bemegy dolgozni. Krisztián szerint le kéne tépni a ragtapaszt, és meg kéne mondania Rudinak, hogy vége a nagy szerelemnek, de ez nem megy olyan könnyen, hisz Rudi még egy romantikus filmet is megnéz a kedvéért. Krisztián amellett, hogy biztatja Alízt a szakításra aggódik, hisz három napja nincs híre Yolandáról. Hamar kiderül, hogy Yolanda közben férjhez ment, mert az apja nem volt hajlandó várni Krisztián foglalójára, talált valaki mást, aki vagyont mutat fel.

bk_szeptember13_2.png

Juli tolmácsolja Novákéknak Piros kérését, miszerint találkozna velük, hogy lássa, kiknél él Stella. Laciék elmennek hát a börtönbe Stella anyjához, aki nem a legjobb formáját hozza, s ehhez Gizi is csatlakozik, ugyanis csokit visznek Pirosnak, és Gizi megjegyzi, hogy ,,annak idején” ő is ölni tudott volna egy kis csokiért. Pirosnak elkerekedik a szeme, hogy Gizit is bevarrták. Átsiklanak felette, egészen feloldódik a hangulat, úgyhogy Piros megkéri Giziéket, hogy mondják el Stellának, hogy az anyja nem elhagyta, hanem börtönben van.

bk_szeptember13_3.png

Peti, Hanna és Natasa közt szóba kerül a Tóbiás vs. Zsófi dolog, és Natasa Zsófi mellett teszi le a voksát. Később össze is fut Zsófival, akivel amúgy még nem beszélgetett. Zsófi a nagy igyekezetben hazafelé a boltból leejti az avokádóit, Natasa segít, úgyhogy Zsófi felajánl egyet a zöldből a segítségért cserébe, s végül abban maradnak, hogy együtt készítenek belőle salátát. Hát igen, kell valaki, aki Zsófi mellett áll, Tóbiás tábora erősebb. Peti az anyjával beszélget erről, és Juli Zsófinak ajánlott ügyvédet, úgyhogy úgy tűnik, Juli is unokatestvére mellett áll. Nóra próbálja az arany középutat választani: átmegy Tóbiáshoz, és felajánlja, hogy a pert elkerülendő ő kommunikálhatna közte és Zsófi közt, hogy meg tudják beszélni a problémáikat. Tóbiás értékeli a gesztust, de nem látja értelmét, és már ügyvédje is van, Petrik Gedeon. Nóra belátja, hogy Gedivel Tóbiás biztosra veheti, hogy megnyeri a pert, de megéri az árat, hogy Zsófit kicsinálja a fickó? Szerintem simán...

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása