Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8073-8074. rész

2016. szeptember 18. 12:00 - Gillotte

Zsófi telefonon pénzt kunyerál Claudiától, hisz szegény mindig csak akkor kerül szóba, ha kell a pénz. Claudia azonban nem ad egy fillért sem, oldja meg Zsófi maga ezt a per dolgot, hamár annyira akarja. Tóbiás is az ügyvéd témán görcsöl, Peti ajánlja a nagyapja ügyvédjét, nem vészesen drága, de megvédte a nagyapját valami örökösödési ügyben. Az észrevehető, hogy a ház két pártra szakad: azokra akik Zsófi, illetve azokra, akik Tóbiás mellett állnak. Ottó például nem érti Peti intézkedését, hisz jófej Zsófitól, hogy visszajött miután elhagyta a gyerekét. Wow, hova rohanjon az ember… Miki is beleszól a kérdésbe, ugyanis hallotta, amint Zsófi lehúzná a nagyanyját, aminek előbb-utóbb hatása is lesz, úgyhogy a rég nem látott Petrik Gedeont ajánlja Tóbiásnak arra az esetre, ha Zsófi nagynénje finanszírozásával kifogna valami sztárügyvédet. Ági a másik oldalon áll: szintén Petriket javasolja Zsófinak, sőt, megvenné tőlük a Fittlabort, így pedig finanszírozni lehetne az ügyvédet. Ági 50 milliót ajánl a szocreál épületért, nem csoda, hogy Zsófi és Tóbiás lecsapnak rá, kell a pénz az ügyvédeknek! Juli is Zsófi mellé áll, ő is ajánl egy ügyvédet, azt, aki a nevelőapját képviselte (magyarán valszeg ugyanaz, akit Peti ajánlott Tóbiásnak). Már csak egy kampány hiányzik, népszavazással és stadionokkal…

bk_szeptember12_1.png

Ági előzőleg felajánlotta Petinek, hogy besegít a tetőteraszba anyagilag, de Peti nem szívesen fogadja el, hisz Áginál sosem lehet tudni, mi az ára az ,,önzetlenségének”. Natasa végül felajánlaná a hitelét, nehogy szívás legyen a vége Ágival, ám a nő bármiféle tranzakciót megelőz: övé az épület, de szívesen kiadja a fiatalságnak, méghozzá bevétel-arányosan. Ági rögtön eldicsekszik Emíliának az új üzlettel, hadd húzza az agyát.

bk_szeptember12_2.png

Krisztián lefényképeztetné magát Rudival, hogy elküldje Yolandának, hisz a lány három napja nem jelentkezett, fel kéne frissíteni az emlékezetét. Rudi elég passzív, úgyhogy Krisztián Alízhoz fordul segítségért, hátha a nagyiék esküvői fotói közt van Krisztiánról is egy jó, legalább Yolanda látná az itteni barátokat. Felmerül, hogy nem lenne rossz a saját esküvői fotókat nézegetni már, de az a helyzet, hogy Alíz nem igazán Rudival képzeli el ezt a fehérruhás holtomiglan témát. Rudi máshogy gondolja, úgy van vele, hogy Alízt biztos lázba hozta Bözsiék esküvője, bizonyára férjet akar lassan, nem csak egy pasit. Elhívja hát Alízt a lakásba egy gyertyafényes vacsorára, még egy normális inget is felvesz, hogy teljes legyen a hatás. Előadja, hogy ha újra férj lehetne, lenne egy-két közös gyerekük, mindnek csinálna reggelit, elvinné őket suliba, nyitna egy kifőzdét, vennének egy kertes házat…szép kis életük lenne. Alíz egyetért, szép tervek, majd mérgezett egér módjára rohan le inni valami ütőset a Rózsába, ahol Krisztián éppen zár. A lány kipanaszkodja magát, hogy elég kínos helyzet állt elő: Rudi már a menyegzőt tervezi, de marhára nem kéne ilyenekben gondolkodnia…

bk_szeptember12_3.png

Juli bemegy Piroshoz beszélőre, képet is visz Stelláról, hadd örüljön a régi barátné. Juli mesél arról, hogy mi van Stellával, kikkel lakik, és Piros szeretne találkozni Gizivel és Lacival, hamár ők nevelik a lányát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása