Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8065-8066. rész

2016. szeptember 11. 12:00 - Gillotte

Peti ügyelve arra, hogy Attila ne hallja, szembesíti anyját a kérdéssel: ,,te tényleg terhes vagy?” Juli kénytelen elmondani az igazat, hogy terhes, de Attila még jó lenne, ha nem tudná, hisz olyan törékeny még a kapcsolatuk, ráadásul az első három hónap eléggé kritikus, ha ez eltelik, ráér, hogy Attila megtudja. Peti csak félig-meddig tudja tartani a száját, Hannának elmondja, hogy kistesója lesz, az izgatottságtól nem bírja bent tartani. A lány szerint furcsa, hisz Attila nemrég azzal gyanúsította Julit, hogy a háta mögött megcsalja, most meg gyereket terveznek. Nem tudom, tudod-e Hanna, de ezt Attila titkáraként tudtad meg, és üzleti titkokat marhára nem kéne kikotyogni. Peti elgondolkozik: lehet, hogy nem is Attila Juli gyerekének az apja? Máté sem Andrástól volt, már-már az lenne a fura, ha Julinak házasságon belül születne gyereke.

bk_szeptember6_1.png

Bözsi picit bánja a hirtelen esküvőt, hisz szegény Vilinek senkije nincs ott. Meg kellett volna adni a módját, és rendes lakodalmat tartani. Vili is aggodalmaskodik azon, hogy hirtelen van az esküvő, de ahogy Alíz a nagymamát, úgy Giziék is lenyugtatják Vilit, nincs hirtelen, és jó lesz minden.

bk_szeptember6_2.png

Krisztián készülődik az esküvőre, hisz Alíz elhívta, de Rudi puffog, hogy mekkora parasztság elmenni, ha a haverod nője hívott el. Krisztán szerint ebben semmi nincs, Rudinak is kéne jönnie, és el van intézve, Alíz majd megbékél. Rudi némi gondolkozás után így is tesz, hisz reménykedett benne, hogy Bözsi és Vili az ő családja is lesznek. Hamarosan kezdődik az esküvő, melyen ugyanaz az anyakönyvvezető, mint nemrég Nóra és Robi esküvőjén. Hát igen, ez a profizmus, még erre is figyelnek, hogy kerületenként egy van, így ugyanannak kell lennie, mint akkor... A közösségi kiskert a helyszín, a székek és a padok már el vannak rendezve. Ismeretlen szomszéd téblábol ott, valami Margit, jól elvan Cukival, hisz neki is volt egy pont ilyen kutyája, csak levitte az anyukájához. Sajnos elpusztult azóta, azért is örül, hogy Cukival nosztalgiázhat, míg tart a szertartás. Az eskü elhangzik, holtomiglan, holtodiglan, Vili megcsókolja az ifjú arát. A ceremónia alatt Juli képviseli a családot, s Miki mellett foglal helyet, akinek feltűnik Juli sápadtsága, és addig-addig kérdezgeti, hogy mire fel a rosszullét, hogy Juli ingerülten rávágja: ,,terhes vagyok!”

bk_szeptember6_3.png

Félix báránysültre hívja magához Emíliát, de a sok munkára hivatkozva Emília nem tud azonnal ugrani, Félix mégis ígéri, vár rá. Irma finoman figyelmezteti lányát, hogy legyen lassan túl a férjén, ne gyászolja, nyissa ki a szívét más számára, és legyen boldog. Emília elgondolkozik a hallottakon, felöltözik, és lemegy az udvarra Félixhez, ahol pont meghallja amint a férfi meghívja magához Ágit, hogy egyeztessék a múltkor felmerült jótékonysági est részleteit. Emília ettől még átmegy Félixhez, és rákérdez, hogy hogy is van ez az átjövés. Feltételezi, hogy a férfi meg akarja leckéztetni Ágit amiért a múltkor Ági átverte őt (lerészegedés és mogyoróevés az allergia ellenére) és Félix elismeri: valóban meg akarja bünteti Ágit, de rendkívül elegáns lesz. Emília nem ért egyet vele, de Félixet ez nem zavarja.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása