Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8059-8060. rész

2016. szeptember 08. 12:00 - Gillotte

Kristóf megbánja a percet is, amikor arra biztatta Tóbiást, hogy adjon még egy esélyt Zsófinak. Hannával próbálja kitalálni, hogy hogy akadályozhatnák meg, hogy Zsófi elvigye Bencét Olaszországba, de Nóra ügyvédnő szerint sehogy: ha csak pár napra viszi, nincs mit tenni. Cumi.

bk_szeptember1_1.png

Petiék nehezen, de Natasa biztatására elfogadják, hogy nebulókölcsönt vegyen fel a lány, és abból fizessék a tetőteraszt. Hannának nem igazán tetszik az ötlet, de a többiek annyira lelkesek, hogy inkább nem szól bele. Natasa anyja lakásából intézi a nebulókölcsönt a számítógépen, majd a gépet úgy hagyva elrohan. Emília meglátja, hogy lánya pénzt tervez felvenni, és hálát ad az égnek, hisz a lány ezek szerint folytatni akarja az egyetemet. Nagyanyóból előjön a vészmadár: szegény gyerek el fog adósodni. Emília belegondol, hogy tényleg, mondta ő pár napja Natasának, mikor pénzt kért, hogy nem lesz ez örökre így, de nem azért, hogy hitelt vegyen fel. Hoppá, akkor mégsem öröm van, hanem üröm? Emília átviszi Natasáékhoz a lány ottfelejtett laptopját, de csak Hannát találja otthon. Emília megemlíti a kölcsönt, s Hanna okosan elkottyantja, hogy milyen hülyeség kölcsönt felvenni egy bizonytalan vállalkozás miatt. Emíliában összedől a világ okos, és felelősségteljes kislányát illetően.

bk_szeptember1_2.png

Vili jó hírekkel jön, Bözsit előrébb vették a műtétre, és a dokik szerint nagyon jó esélyekkel indul. (De nem az volt, hogy először ki kéne próbálni, hogy hatnak-e a gyógyszerek?) Bözsi nincs meggyőződve róla, hogy örülni kell a hírnek. Laci sem örül, hisz az értékes munkaerő elvész, újat kell találni. Vili ajánlkozik, de Vilikém, ide üzletvezető kell, nem te, úgyhogy bocs. Kiderül azért, hogy mi a baja Bözsinek ezzel az egész műtét dologgal: így a műtét után lesz az esküvő, és mi van, ha nem is lesz esküvő, mert szegény ott marad a műtűasztalon? A hosszú gyógyulási folyamatra fogva Bözsi megkéri Vilit, hogy hozzák előbbre az esküvőt, s hamár van az az anyakönyvvezető ismerős, akkor legyen már másnap!

bk_szeptember1_3.png

Megint Gizi van Stellával, ugyanis Laci edzi a srácokat, úgyhogy Novákné megint őrlődhet a tanulnivaló és a befogadott gyermek közt. Stella nem igazán örvend a tévénézésnek, menne fel Mátéhoz, de a srác táborban van, úgyhogy meg kell oldaniuk Gizivel a kettesben létet. Nem is olyan nyögvenyelős ez a tanulás, ha közben mulat az ember: Stella kikérdezi Gizitől a tételeket. Ugyan nem tudja, helyes-e a válasz, de jól szórakoznak közben! A ház ura is hazatér, de nehéz idők járnak szegény Novákra, ugyanis lesérült a legjobb játékosa, és a nagy meccsig tuti nem jön rendbe, rettenetes. Stella szívesen beállna, hisz a fiúkkal szokott focizni. Novák nem túl lelkesen, de rábólint, elvan a gyerek, ha játszik, de látszik rajta, hogy nem sok jóra számít.

bk_szeptember1_4.png

Ádám megy át Zsófihoz egyeztetni az átköltözést, és Zsófi lelkesen újságolja neki, hogy immáron Kristóf fel van világosítva arról, hogy utaznak Bencével, úgyhogy innentől nála a labda, hogy szól-e Tóbiásnak. Ez már Ádámnak is sok, megjegyzi, hogy nem sok minden változott, Zsófinak mindig Zsófi az első, nem a fia, vagy Tóbiás… persze akkor visszavesz, amikor Zsófi rákérdez, hogy kell-e még a lakás. Csak nem Ádámnak is Ádám az első?...

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása