Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8021-8022. rész

2016. augusztus 10. 14:00 - Gillotte

Natasa immáron egyedül van az emberrabló Sallaival, aki elmondja testvére halálának szomorú történetét, amit szerinte közvetve Emília okozott azzal, hogy nem adott arról papírt, hogy az öcs orvosi eset, nem kéne börtönben lennie. Natasa könnyek közt próbál hatni az ész érvekre, hogy nem fog visszatérni az öcs attól, hogy őt megöli Sallai, de csak olaj a tűzre. Hanna eközben kétségbeesve rohan hazafelé, s Petivel fut össze a parkban, és könnyek közt elmeséli neki, mi történt vele és Natasával. Peti a rendőrséget hívná, de Hanna nem engedi, mert ha szólni mernek a rendőrségnek, Sallai megöli Natasát. Elmennek Emíliához, és elmondják neki, hogy Natasát elrabolta Sallai, és egy ismeretlen helyen vannak. Emília Zsolt lakásába megy, de csak Ágit találja ott, aki úgysem tud segíteni, úgyhogy el sem mondja neki mi történt, mert minek…

bk_augusztus5_1.png

Vili és Alíz Bözsit keresik, nem tudják, hova tűnhetett. Aggasztó a tény, hogy Bözsi elvitt pár ruhát is, hát hol lehet? Vili Irmánál is keresi a nagymamát, s ezután Lacihoz megy, aki az első nemleges válasz után rájön, hogy látta már Bözsit korábban, ugyanis bement befizetni a tartozását, amit amúgy a hónap végén szokott. A helyzet egyre kétségbeejtőbb, Vili Alízzal együtt idegeskedik. A rendőrséget felesleges hívni, hisz Bözsi magától ment el, sőt, úgy tűnik, hogy Bözsi elhagyta őket.

bk_augusztus5_2.png

Krisztiánt érdekli, hogy Ági miért keresheti a Kampó nevű tolvajt, de Rudinak sincs tippje. Annyiban hagyják a témát, Krisztián inkább összeszámolja a Rózsa kiadásait, és látja, hogy túl sok a munkaerő, el kell küldeni a segédszakácsot és egy pincért. Gizi ezt hallván kiakad, francnak van kedve gályázni két ember helyett ugyanazért a pénzért. Gizi Zsoltot követeli, de ez most nem lehetséges, Krisztián a góré, az van, amit ő mond, és pont. Muszáj pénzt szereznie, ugyanis beszélt a külhoni barátnőjével, és az apja már lezsírozott egy fickót Krisztián helyett, akinek több pénze van megvenni Yolandát. Rudi még mindig azt mondja, hogy Ágitól kell pénzt kérni, és félretenni az egót. Krisztián így tesz, félreteszi a büszkeségét, és pénzt kér Ágitól, aki nem ad csak úgy, viszont munkáért cserébe igen. Csak annyi lenne a feladat, hogy Krisztián visszaszerezze a Köles képet Félixtől.

bk_augusztus5_3.png

Miki és Juli az udvaron vitatják meg a vízvezeték terveit, amit az út alatt kéne átvezetni, de mivel nem érkezett meg az engedély, még nem kéne elkezdeni a munkát. Miki szerint nem kell várni az engedélyre, úgyis megjön majd, ők meg addig haladhatnak. Nóra jár arra, és szerinte nem kéne kockáztatni, meg kell várni az engedélyt, különben rendesen megbüntetik őket, de Miki elküldi azzal, hogy már rég kiszállt a biszniszből, úgyhogy ne szóljon bele. Juli igazat ad Nórának, de Miki szerint ez vészmadárság, és kerek-perec kijelenti, hogy a kockázatot vállalni kell, és kész. Julinak nem tetszik a modor, és a kedvét tetézi, hogy amikor hazamegy látja, hogy Attila egy fiatal lányt interjúztat titkárnői pozícióra. Juli szívesen segít az interjúztatásban, elvégre volt titkárnőként jobban tudja, mik az elvárások, de Attila visszautasítja, ugyanis járt már úgy, hogy Juli segített titkárnőt választani, és csak bányarémeket küldött Attila nyakára. Közben Miki is megy egy kört Nóránál, ugyanis Timi nem veszi fel a telefonját, s Nóra felvilágosítja, hogy azért, mert osztálykiránduláson van, és azért nem kérdezte meg Miki véleményét a kirándulásról, mert Miki is épp az imént volt paraszt vele, és vette semmibe a figyelmeztetését. Miki és Juli Miki lakásában egyesülnek újra, Juli szomorúan iszogat, mert Attila is pokróc, és még Miki is lekezelő volt vele, ami Attilának volt a szokása. Miki bocsánatot kér, s azt tanácsolja Julinak, hogy vagy bocsásson meg Attilának, vagy adja a tudtára, hogy vége. Juli is hasonlót ajánl Mikinek: igazán lemondhatna már Nóráról végleg. A rossz hangulatot Miki úgy próbálja elűzni, hogy felajánlja Julinak: maradjon ott éjszakára.

bk_augusztus5_4.png

Sallai utasítja Natasát, hogy hívja fel Emíliát, és rebegje el az utolsó szavait. Natasa enyhén szólva sem nyitott az ötletre, inkább elkezd segítségért kiabálni, amit Sallai egy szájleragasztással díjaz. Tárcsázza Natasa telefonjából Emília számát, ám legnagyobb meglepetésükre a telefon kívül csörren meg. Sallai fegyverrel a kezében az ajtóhoz lép, amit Natasa rettegve néz végig… A folytatást csak hét végén tudjátok meg, ugyanis nyári szabadság miatt csak hétvégi összefoglaló lesz a hét eseményeiről egészen augusztus végéig. Szeptembertől azonban visszatérnek a napi történések!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huber66 2016.08.12. 10:21:08

Barátok közt? Itt ki kinek a barátja? Legfeljebb addig, amíg nem kerül szóba vagy nem lép színre egy harmadik! Szánalmas ...és ebből készült több mint 8000 rész!?
süti beállítások módosítása