Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8019-8020. rész

2016. augusztus 10. 12:00 - Gillotte

Peti be van sózva a mozi miatt, előre látja a vesztüket, hogy ha elmennek Hannához a nadrágjával, akkor lekésik a film elejét, úgyhogy Natasa lenyugtatja azzal, hogy menjen csak Peti oda a moziba, foglalja le a helyet, vegyen kaját, és mire vége az előzeteseknek Hannával már ott is lesznek. Ezzel válnak el útjaik, s Natasa hamar odaér az adott címre, ami úgy néz ki, mint az Eperjesi úti lakótelep hátsó, eldugott garázsai. Sallai nem vacakol, hamar elkapja áldozatát. Natasát is székhez kötözi, s a lány hiába könyörög az elengedésért, mondandója süket fülekre talál.

bk_augusztus4_1.png

Ági kitalálja, hogy visszavásárolja a Köles Géza festményt Félixtől, az ilyeneknek úgyis csak a pénz kell – mondja magabiztosan. Fel is ajánlja Félixnek, hogy mondjon egy összeget, mennyiért adja vissza a festményt, ám a várttal ellentétben Félix ismeri Köles Géza munkásságát, és tudja, hogy mennyit ér a festmény, úgyhogy nem adja vissza. Ági pipásan viharzik ki a Rózsából, ahol Emíliába botlik, aki próbál nyitni felé. Bocsánatot kér a partin történtek miatt, és felajánlja segítségét Ági alapítványában, így megbeszélik, hogy együttműködnek. Mindketten mosolyognak, ám Ági mosolyában látszik az álnokság, s el is mondja Rudinak, hogy csak azért békült ki Emíliával, hogy így közelebb kerülhessen Félixhez, aki nem akarja visszaadni a festményt. Fogást akar rajta találni, csak nem tud róla semmit. Krisztián besegít azzal, hogy a Kék lagúna ruhatisztítóba hordja a fickó a ruháit, mert Brooke Shields is ott tisztíttat. Kezdetnek ez sem rossz, úgyhogy Ági Hárs Félixnéként bemutatkozva felhívja a tisztítót, érdeklődik egy öltöny, és annak kiszállítása felől, és hamár, a férje nem hibásan adta meg a címet, hisz néha olyan szórakozott, mi is van meg a tisztítónak? Bumm, már meg is van Félix címe.

bk_augusztus4_2.png

Gizi épp arról társalog Alízzal, hogy örökbe akarják fogadni Stellát, és majd ha elvégzi az üzletvezetői tanfolyamot sokkal több eséllyel kapják meg Stellát, és még jobban is fog keresni, mert Zsolt biztos felemeli a fizetését. Krisztián erre jön be, és habár az volt az elképzelése, hogy megmondja Gizinek, hogy Zsolt elment, és rá, Krisztiánra bízta a boltot, de olyan álmai vannak Gizinek amiket Krisztián képtelen lerombolni. Van neki is elég baja abból, hogy Zsolt elment, hisz kéne pénz. Rudi szerint Ágitól kéne kérni, de Krisztián nem bízik a nőben, akkor inkább éjjel-nappal gálya. Ahogy Krisztián belép a Rózsa irodájába Ágit találja a fiókokban matatni. Ági csak egy Kampó nevű tolvaj telefonszámát keresi, aki lopott a villából, és most éppen szükség lenne rá. Áh, szóval vissza akarja lopatni a képet…

bk_augusztus4_3.png

Vili mindent pénzzé tenne azért, hogy meg lehessen műteni Bözsit, és elmúljon a Parkinson-kór, akár a szeretett tavat is eladná. Bözsi szerint nem éri meg, hisz ki tudja, hány éve van hátra, amiatt a kevés idő miatt kár elherdálni a gyerekek örökségét. Vili Irma tanácsára ragaszkodik a tó eladásához, hisz Bözsi a legfontosabb, és ő is ugyanúgy segítene, ha Vili lenne beteg. Végül Bözsi rábólint, így mindenki örül, Alíz Rudinak is elmondja, hogy szeretnék megműttetni Bözsit. Míg senki nincs a lakásban, Bözsi szépen rendet rak, felöltözik, majd banyatankjával, botjára támaszkodva kilép a házból, és útnak indul.

bk_augusztus4_4.png

Krisztiánnak végre van ideje elolvasni Zsolt levelét, mely így szól, Zsolt hangán: ,,Helló Krisz! Nem szóltam senkinek, de nagy a baj. Egy ritka betegséget találtak nálam azok a hülye dokik. Azt hittem, hogy a börtönben történt balhé miatt nem gyógyulok, de az igazság ennél rosszabb. Nem tagadom, padlóra küldött a dolog, de Mexikóban már kapcsolatba léptem egy orvossal, aki azonnal fogad. Remélhetőleg meg tud műteni, és teljesen felépülök… de erről nem akartam senkinek se beszélni. Te vagy az egyetlen, aki tudhatja. Gondolom, megérted, hogy nem szóltam senkinek. Nincs szükségem segítségre, főleg nem sajnálatra. Nem akarom, hogy gyengének lássanak, és úgysem tudom, meddig leszek távol.” Az utolsó mondatok alatt Bözsit mutatják, hisz e sorok őróla is szólnak épp. A levél további részében Zsolt kéri öccsét, vigyázzon Ágira, Emíliára, és a családjára, továbbá megemlíti, hogy hogy osztanak lapokat, és hogy neki éppen nem jól jött ki a lapjárás. Közben Hannát látjuk, ahogy elrablója kilöki a furgonból, és elvágja a kezén a kötelet, így szabad utat hagyva neki. Zsolt a levél végén Krisztiánra hagyja a Rózsa vezetését, hisz most nem áll módjában pénzt adni neki, mivel anno Nikol kifosztotta a széfet, de a korrektség jegyében Krisztián megtarthatja a Rózsa profitját. Hát, most adta fel akkor Rékasi a munkát a lába miatt, reméljük, hogy ,,Mexikóban” helyrehozzák!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása