Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x09 - Young & Pretty Woman

2016. július 13. 11:00 - Lilac Scorpion

(Spoiler alert: az epizód a világ egyik legszexibb csókjelenetét tartalmazza. Csajok, csere-bugyit elő!)

01.jpg

Josh éppen Elliot társaságában próbálja felszívni magát szerelmi vallomásból. Elliot nem támogatja az ötletet, de ez senkit nem zsibbaszt. Cooper, Gabi hiperokos barátja huszonnégy órán belül befut, Josh pedig kész becserkészni Gabit még előtte, és ennek érdekében potenciálisan mindent megtett, többek között megnézte a Harry és Sallyt és a Szerelem hullámhosszán-t is (ezek után van egy olyan sejtésem, péniszeltávolító műtéte is volt). Indulás, haver, így Elliot, dobj ki Allennél útközben. Mondjuk Josh-nak nem ártana egy nadrág, előnyösebb úgy menni szerenádot adni.

02.jpg

Közben Gabi friss, kora reggeli arccal mond köszönetet Sofiának, hogy hagyja Coopert náluk kecózni, amíg nem talál munkát. Na ja, a reggeli arc túl korai is. Cooper bármikor itt lehet, és sehol egy természetes „no-makeup-on” smink. Szöszi el is bújik Sofia szobájába, míg szerencsétlen latina nyitja az ajtót kanos Coopernek (aki amúgy egy benganagy rózsaszín plüssmacival érkezik, ezzel csak én rúgnám ki az ablakon a srácot?) De persze ha Sofia onstage, kezdődik a dráma, szóval kanos hangulat a kukában és előkapják a legutóbbi nagy konfliktust. Sofia villámgyors hadarással hogyvoltozza az első évad felét, végkonklúzió valami olyasmi, hogy Coopernek fel kellett volna világosítania Gabit Josh szerelméről, de mivel a szöszi épp akkor vallott maga is Coopernek, hát a bangbang valahogy jobban kézre állt a srácnak, mint egy másik pasi karjába lökni a barátnőjét. Ultimátum feladva Sofia swaggy szavai által: ha estig nem világosítod fel Gabit, én fogom.

03.jpg

Még ez sem lenne elég? Az ajtóban Josh áll, és Gabit keresi Cooperen. Gyors kakasviadal, amelyben kiderül, hogy Josh hazudott Coopernek arról, hogy szereti Gabit, mert azt mondta neki, hogy nem, de Coop tud Josh nagy próbájáról a tűzlépcsőn, mert Sofia véletlenül mondta el neki (itt én is csak kapkodom a fejem, ezt az egész szálat Cooperestül hagyhatták volna elsorvadni, mi a fenének ezt itt most elővenni?!) Josh biztos benne, hogy ha Gabi tudna az érzéseiről, őt választaná Cooper helyett, mire Coop kontrázik: Gabi engem kért, hogy itt lakjak vele. Ez a sorozat rég lehúzta Paulát, Paulinát, Isaurát ÉS Milagrost IS a wc-n, ki ért egyet? Gabi szexinek szánt hálóingben megjelenik, majd egy kispárnával próbálja takargatni magát Josh elől, aki gyorsan le is lép. Főcím – és ez csak az epizód első három perce volt!

04.jpg

Josh ezúttal Yolandának önti ki a szívét – a csaj találékony, egy elegáns mozdulattal a dühös főnökre sózza a takarítást, és még a lelkizésnek is véget vet, nem csinálsz te, hülye Joshua, a világon semmit. Gabi fülig szerelme hamar kifúj, hárman abban a pici lakásban gyorsan egymás agyára mennek majd – aham, erre belép Cooper és olyan lelkesedéssel smárolja le szívszerelme szöszikét, hogy az még Yollynak is megér egy classic ’oh ma’ damn”-t. Gabi balra, Yolly jobbra el, kakaskodás #2 on, nyilván megint egy szál cél nélkül. A teljesen kiakadt Elliot is megérkezik: Alan karaoke-bárt vett, de hogy mi a fenének…? Gabi gyorsan be is vajazza az új bár technikusának Coopert: meló-ügy megoldva.

05.jpg

Gabi ebédet szervíroz Josh irodájába, Josh egy „szeretlek”et mond válaszul, majd le is tagadja gyorsan. Aztán megint kimondja. Gabi röhög. Josh teljes megalázottságában minden önbecsülését sutba dobva kér egy „én is téged”et. Gabi még mindig röhög, mert nem tud mit mondani. Én se. Gabi el, majd vissza, és végre sikerül normális reakciót kierőltetnie a röhejes kis eperajkain: MIÉRT most?! Ja persze, mert trófeának nézel, akit meg kell szerezni, mert éppen másé, blabla, fülemen jön ki a feminista szózat. De azért össze van zavarodva a szöszke, ja nem is, mert szereti Coopert, vagy most akkor mégsem…? (A körmöm rágom izgalmamban wazze…)

06.jpg

Szöszi otthon éppen Sofiának hogyvoltozza az eddigieket, mire a kis latina enyhén gyanúsan reagál. (Fun fact: spin offja lesz a kiscsajnak, simán megérdemli.) Gabi kinyögi az igazat: semmit nem érzett, amikor Josh szerelmet vallott, főképp nem viszonzottságot, szóval ennyi, Cooper a befutó. Szalad is átöltözni randira, Cooper utána érkezik egy csokor virággal. Sofia felvilágosít: Josh kimondta az sz-betűs szót. Aham, miért is kéne örülnöm ennek, érdeklődik Cooper cinikusan, hát talán mert nem kell bevallanunk a Micsoda nős tűzlépcsőn virágokkal ácsorgós jelenetet Gabinek. Na igen, ez sokkal jobb ajándék a lúzer pink plüssmedvénél… köszi, Sofia. Pacsi, the truth has been spoken.

07.jpg

Gabi éberen fekszik Coop mellett, majd felkelve egyenesen az ablakban ácsorgó Joshba ütközik (ez nem magánlaksértés azon kívül, hogy hipercreepy?). Miután az orrára vágta az ablaktáblákat és a függönyt is, a szekrényben is Josht látja, aztán az asztalnál vacsorázva, végül az ágyban is, maga mellett… persze, hogy álom az egész, Cooper is riadozik, mi a baj, szivi? Semmi, jól vagyok… aha, naná.

08.jpg

Alan hivatalosan is elnevezi a bárt, amit vett (a „Hogy én énekeljek?! Soha! …oké!” egészen találó név egy karaoke klubnak), Elliot mérsékelt lelkesedéssel hurráz, majd kifejti aggodalmait. Egy éteri hang – ja nem, csak Cooper a mikrofonból – igyekszik eloszlatni a kételyeket, jó lesz ez, meglássátok. A fények is királyak lettek, bár a dizsigömb ötletét elvetik, Alan választás elé állítja Elliotot: segítesz, vagy mész a dolgodra. Gabi örömmel ügyködik körülöttük, mint a nyitóest séfje, de Alan csak azzal törődik, hogy neki is legyen kire zúdítania a lámpalázát. Ez az epizód negyedik „minden rendben lesz” szentbeszéde, kissé unom, viszont Gabi is felveti a maga gondját: honnan tudod, ki az igazi, ha ketten vannak potenciális jelentkezők a posztra? Hát a csók… a csók mindent megmagyaráz. Csendesen dünnyögjem, hogy hazugság, vagy ordítozhatok a laptop képernyőjével?!

09.jpg

Egyik sem kerül sorra, Gabi ugyanis a tettek mezejére lép: a Kaminsky-rezidenciára belépve első dolga lesmaccantani Josht, majd szó nélkül lelépni. A liftet várva éri utol a srác, és hát itt nincs teketória: egy szenvedélyes falhoz vágás után olyan alapos lekapásnak lehetünk szemtanúi, hogy szerintem a sorozatvilágban előkelő helyet érdemelne a legjobb csókok között. Gabi csukladozó térdekkel tántorog be a liftbe, az arcán levő idióta vigyor pedig inkább arra engedne utalni, hogy egy nagy menetben volt része az előbb, nem „csak” egy fantasztikus csókban.

10.jpg

A mosókonyha a legjobb helyszín lelkizésre ugyebár, erre Gabi világít rá Yolandának. Szitu van: Cooper szíve helyett Josh töke lenne a legújabb vágyálmom, magyarázza Gabi, és ezen semmit nem segít, hogy Cooper az ágyamban alszik. Josh hasonlóan a felhők közt jár, neki is a lába beleremegett az akcióba. Ugyan ezek után hogy választhatná Coopert Gabi? Csak figyelj, kis naiv; aki lefekszik a fél várossal, attól nem lehet elég egy „szeretlek”. Na mi legyen, ha a kémia tagadhatatlan? Yolly megint brillíroz: addig is, míg nem látod a srácot újra, dobj be pár negyeddolcsit és indítsd be a mosógépet, amin ülsz. Nem, semmi metafora, itt pontosan az van, amire gondolsz ;)

11.jpg

Hivatalos bár-opening, Josh érkezik, rögtön bele is fut Gabibe. Kínos párbeszéd, Gabi inkább Sofia és Yolanda párosához csatlakozik. Coopert kelletlen vigyorral az arcán lekaparja magáról, inkább Alan megnyitóbeszédét hallgatja, ami accidentally átfordul leány… pardon, ifjú-kérésbe. Elliot elrebegi az igent, Josh jelentőségteljesen szemez Gabivel, mire a szöszi zaklatottan lelép, de jobb híján csak a technikai stúdió üvegfalú szekrényéig jut. Josh utána, mi bajod van? Hát kurvára összezavart az a csók, könyököl rá Gabi idegesen a keverőpultra, aminek köszönhetően a teljes bár fültanúja lehet a beszélgetésnek, a szöszke meg csak mondja. Te vagy az igazi, nincs több kétség, de hadd beszéljek előbb Cooperrel. Ejtett neryboy arcától a Vad angyal Ivoja színészleckéket vehetne, túl késő, hülye ribanc, hová nyelted a szemedet? A teljes baráti köröd hazudott neked, mert Josh már hónapokkal ezelőtt szerelmes volt beléd, aztán MEGGONDOLTA MAGÁT. Tényleg nem tiszta, hogy most is csak azért kellesz, mert másé voltál? Bizony hogy voltál, nekem nem kellesz többet.

12.jpg

Parancsolj, Gabelah, két srác közt a szociális élet alá… Tudtátok, hogy ez a teljes neve? Köszönjük az infót, Alan, legalább te jól jöttél ki az epizódból. Folytatás coming soon.

Címkék: Young&Hungry
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása