Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7963-7964. rész

2016. július 06. 14:00 - Gillotte

Rudi és Krisztán jó hangulatban ücsörögnek az ismeretlen Bounty-szerű szigeten. Rudi hazainvitálja barátját, ugyanis mindenféle veszély elmúlt, úgyhogy gond nélkül visszaköltözhet a Mátyás király térre. Sajnálatos módon Krisztián jól elvan a lángosozásból, Yolandát is szereti, úgyhogy sajnos több szól Bounty mellett, mint ellene. Ahogy tökös csávókhoz illik, úgy kapunk egy kis pofozkodást is, ugyanis Yolanda fivére és bandája érkezik csőre töltött öklökkel, de a fiúk amolyan Stallone-mód olyan sebességgel ütik ki a fickókat, hogy még felvenni sincs idő, a következő jelentben már jókedvűen sörözgetnek. A fiúk érzékeny búcsút vesznek egymástól, majd Rudi elindul vissza Budapestre.

bk_junius27_1.png

Nóra nagyon rápörög erre a kútvétel témára, még Miki sem tudja meggyőzni, hogy nem kéne, pedig ígér fűt-fát, csak idő kell hozzá, hogy bejöjjön a terv. Nóra ad is időt: pontosan egy hetet. Ha ezalatt nem jön be az a bizonyos terv, ő követelni fogja a pénzt, amit egykor kölcsön adott a kft-nek. Miki elpanaszolja a gondokat legújabb barátjának, Julinak, miszerint ugyebár ők is Gigit próbálnák megkörnyékezni, de Nóra már elkezdte, csak teljesen más irányból.

bk_junius27_3.png

Hanna kétségbeesetten próbálja magához téríteni az elvonási tünetektől szenvedő Petit, de minden próbálkozása sikertelen. Mikor Peti kicsit lenyugszik, Hanna átvonszolja a lakásba, Ottó és Natasa besegítik az ágyba Petit, aki ekkorra már kómázik. Teljesen a pánik, de abban maradnak, hogy hadd aludja ki magát Peti. Hanna nem mozdul mellőle, elmeséli Natasának Peti kálváriáját a leukémiáról, a Pusszancsról, hogy az anyja börtönbe került… Natasa felajánlja a segítségét, hisz pszichológusnak tanul, és nem is kell hivatalosnak lennie a dolognak, nem terápia lenne ez Petinek, hanem csak beszélgetés.

bk_junius27_2.png

Juli az iroda kulcsát keresi a lakásban, sehol nem találja, Attilán keresi, ebből is jó nagy balhé kerekedik. Máté kijön a zajra, elmondja, hogy Ottó vitte el a kulcsot, s ezért őt barmolják le, úgyhogy szegény gyerek lemegy a Rózsába, leissza magát málnaszörppel. Gizivel lelkizik, de Gizi bármit mond, nem igazán tudja megvigasztalni a szülei miatt szomorú gyereket. A fagyos hangulat Attilát is kikergeti a lakásból: egy drót segítségével belóg az elnéptelenedett irodába, ahol megtalálja Peti Tetrisét.

bk_junius27_4.png

Gigi kopogtat be Nórához a hírrel, hogy úgy döntött: kézbe veszi a dolgokat, és férje nélkül dönt, hisz ő egy független, önálló üzletasszony, aki képes egyedül is tárgyalni. Ámen. A lelkes birtoktulaj hozza a tulajdoni lapot, és a szerződést is, amiken látszik, hogy a két telek közti határon van egy kis ,,kocka alakú” kiszögellés, ami, hogyha felidézem egykori matektanárom szavait, inkább négyzet. Miki érkezik, Gigi lelkesen megmutatja neki a tervrajzot, és mesél a kockáról, s Mikinek rögtön gyanús lesz, úgyhogy elviszi lefénymásolni a rajzot, természetesen Gigi beleegyezésével, mert mit tudja ő, hogy ezt talán nem kéne. Amint a fénymásolatok megvannak Miki rögtön konzultál Julival. Összevetik az alaprajzot azzal, ami nekik van, s bumm, kiderül, hogy átverte őket az üzlettárs, ugyanis az ő lapjukról az a négyzet hiányzik, magyarán ellopta tőlük, amikor megvették. De vajon mi olyan értékes azon a földdarabon?

bk_junius27_5.png

A Novák család komolyan gondolkozik abban, hogy újra megpróbálnak örökbe fogadni egy gyereket. Laci felhívja az örökbefogadósokat, de sajnálatos módon azt a választ kapja, hogy sokkal alkalmasabb szülők állnak sorba újszülött csecsemőkért, csak idősebb gyereket lehet most azonnal örökbe fogadni, de Gizi vadi új modellt akar, nem használtat. Gizi elmegy dolgozni, férjére hagyja Bencét. Pont meccs van, s Bence ugyan meg sem nyikkan, Laci kimegy neki vízért, s hát nem akkor történik a gól, amikor nem néz oda! Jaj, most mi lesz, remélem, nem arról maradt le Laci, mikor Dzsudzsák benyomott egy gólt szabadrúgásból a portugáloknak!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.07.12. 08:50:51

Ja amugy gondolkodtam azon a multkori dolgon, amikor Viliba mondta, hogy 2-0 lett a magyar meccs, pont a magyar-osztrak masnapjan, szerintem utolag raktak bele. De szep volt toluk :)
süti beállítások módosítása