Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7959-7960. rész

2016. július 05. 14:00 - Gillotte

Zsófi már nagyon szeretné látni a kisfiát, s Ádám megszánja: mivel úgyis ő a soros délután, majd odaviszi sétálni a parkba Bencét. Hiába a tervek, végül Kristóf viszi le a gyereket, hisz annyira szeretné már kipróbálni, milyen egyedül lenni vele. Zsófit ez nem tántorítja el: fogja magát, odamegy Kristófhoz, bemutatkozik Kingaként, majd előadja, hogy kismama, és gyakorolni szeretne, úgyhogy végig elvannak, tologatja és nézegeti Bencét, mintha mit sem tudna róla. Míg Kristóf bíbelődik Bence cuccaival addig Zsófi fogja magát, és eltolja a gyereket… Vajon sikerül neki meglovasítani a gyereket fényes nappal, egy fákkal nem túl dúsan ellátott parkban?

bk_junius23_1.jpg

Irmának nagyon szimpatikus az Ottó gyerek, még főzni is tud (Irmával ellentétben), kész főnyeremény bármelyik nőnek. Natasa mégis titkolná még az anyja elől egy kicsit, hogy fiú is van a társbérletben, de tök feleslegesen, ugyanis amikor elmondja Emíliának, semmi gond nincs a dologgal.

bk_junius23_2.jpg

Lacinál továbbra is a szex téma, pontosabban annak a hiánya, amiről ez esetben ő tehet, ugyanis nem állt neki a László. Vili javasolja a csodaszert tartalmazó tengericsillag kivonatot, amit Alízék hoztak a Kanári-szigetekről. Laci kipróbálja a szert, s a dél-amerikai sorozat romantikus része eléggé feltüzeli őket Gizivel. Novák nagyon örül a sikernek, annak viszont nem, hogy rendszeresen kell vásárolnia Alíz csodaszeréből, ha szexre vágyik. Újabb pánikroham az öregedés miatt, s hogy ne kelljen hetekig ezen kínlódni, Laci felveti, hogy fogadjanak örökbe gyereket, hátha most sikerül, s így kevésbé érezné magát öregnek. Gizi támogatja az ötletet.

bk_junius23_3.jpg

Nóra újabb segélyszállítmányt visz a falubelieknek, ,,Isten hozta Nórika!” – így köszöntik, még paprikás krumplizni is meghívják. ,,Hé, Nóra, a törzs befogad, kenyere neked is jár!” – énekelhetnék az emberek, hisz oly idillien elvannak jótevőjükkel. Nóra kér egy kis vízmintát a falubeliek eltulajdonított kútjából, hogy bevizsgáltassa.

bk_junius23_4.jpg

Miki és Juli pillanatok alatt puszipajtások lesznek, Juli motiválja Miklóst, hogy ne adja fel, hisz nem dől össze a világ attól, hogy az üzlettársuk kiszáll a dologból. Julinak ötlete van: mivel Gigire van íratva az összes vagyon, és nincs is nagyon tisztában az üzleti dolgokkal őt kell megkörnyékezni, hisz elég buta hozzá, hogy elhiggye, hogy az a jó neki amit Mikiék akarnak. Ezalatt az említett Gigi Nóránál van, ugyanis Nóra azt találta ki, hogy megveszi azt a földet amin a kút van, Gigi nevén.

bk_junius23_5.jpg

Peti kopogtat Hannánál, s Ottó nyit ajtót. Az elvonón kéne lennie, de meglógott, hisz nincs szüksége ilyen jellegű ápolásra, viszont hazamenni nem mer, úgyhogy el kéne bújtatni…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása