Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7945-7946. rész

2016. június 27. 13:00 - Gillotte

Gizi idegállapota kerül az unokája születése miatt, ki van akadva, hogy nem lehet a lányával e jeles pillanatban. Megy az újdonsült nagypapához, Barthához, hogy indulás Londonba, de Zsoltnak nincs pénze, mert a lakás foglalójára kiperkálta az összes pénzét. Míg Gizi dühöng Nováknak sem könnyű, ugyanis ezalatt a Vili arcúra pingált focilabdához beszél az erdőben, és száraz kiflivel kopácsolja a padot elmélyülten. Megbánja a percet is, hogy eszébe jutott ez az egész túrázósdi.

bk_junius14_1.png

Natasa Hannánál rágódik azon, hogy nem meri otthon elővezetni, hogy barátnőjéhez költözne. Rendelnek kínait, jó sok kajanév elhangzik a vacillálás okán, valszeg a kínai munkatárs sem értette, ugyanis három nagy zacskó kaját kaptak egyáltalán nem ócón. Húha, hogy eszik meg ezt ők ketten, áthívják Peti híján Ottót is, hogy szálljon be a kajálásba. Hannának a szerencsesüti váratlan látogatót ígér, aki nem más, mint a nemrég látott, beteges hajlamokkal megáldott pszichológiatanár, Emánuel.

bk_junius14_2.png

Miután legnyugszanak a kedélyek Juli megkérdezi Petit, hogy igazat mondott-e arról, hogy Attila megcsalta, de a fiú inkább nem válaszol. Juli lép, és elbeszélget Nórával. Nem ereszti bő lére, csak annyit kérdez, hogy igaz-e amit hallott. Mivel Nóra rá sem kérdez, miről van szó, csak nekiáll magyarázkodni, Juli rögtön levágja, hogy bizony, igaz, drága férje megcsalta, míg elvolt. Nóra jól be is tojik, rohan Mikihez, jaj Istenem, Juli tud mindent! Mikit nem nagyon érdekli, ugyanis most sokkal komolyabb dologgal állnak szemben, miszerint János, az üzlettárs ki akar szállni, és különben is, ez a Nóra + Attila dolog nem az ő problémája. Annál is inkább Attiláé, aki meg is kapja a magáét Julitól. A megcsalt nő meglepően kulturáltan adja elő sérelmét: megköszöni Attilának, hogy gondoskodott a gyerekekről míg ő börtönben volt, és csak úgy mellékesen érdeklődik, hogy nem kellene-e tudnia valamiről Nórával kapcsolatban. Attikám, eljött az igazság pillanata!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása