Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7941-7942. rész

2016. június 24. 10:00 - Gillotte

Tóbiás bánja, hogy olyan pokróc volt Kristóffal, és olyanokat mondott neki, hogy nem ért a gyerekekhez, hiszen olyan cuki mikor Bencével van. Sürgeti Ádámot, vágja össze a videót, ahogy tudja, így Ádám felkéri segítségnek Petit, több kézzel jobban halad – vagy mi. Peti eléggé maga alatt van, így nem túl hasznos, elmegy némi dopping sörért. Ezalatt Ádám halad a videóval, s valamin megakad a szeme, izgatottan tekeri oda-vissza a felvételeket. Észvesztve rohan ki a játszótérre Tóbiáshoz és Kristófhoz, nézeget körbe, mint egy megvadult kappan, vajon mit kereshet? Vagy éppen kit? Tóbiásék hazafelé veszik az irányt, de Ádám még marad kémkedni, s nem is kell sokáig várnia, hisz feltűnik egy szőke lány, aki egyből futásnak ered amint észreveszi Ádámot. Zsófi visszatért, de örülünk mind! (Bazinga! – ahogy az amerikai kolléga mondaná.)

bk_junius10_1.png

Attila ugyan magához tér miután Peti falhoz taszította, Juli mégis erőlteti, hogy bemenjenek a kórházba, ahol agyrázkódás miatt bent tartják Attilát. Juli nagyon lebaszarintja Petit amiért falhoz vágta Attilát, a szentet, akinek annyi mindent köszönhet az egész család, s Peti tudja, hogy ezek között a jótétemények között szerepel Nóra kielégítése is, úgyhogy inkább kiabálva elvonul, mert elege van abból, hogy anyja állandóan ajnározza Attilát.

bk_junius10_2.png

Alíz ismételten megpróbál békülést kezdeményezni Lucával, de hasztalan. Rudi elérkezettnek látja az időt a közbelépésre, így laza csávó-mód, a szék hátára támaszkodva ül le a tinilánnyal szemben. Kéri Lucát, kicsit legyen kedvesebb az anyjával, hisz Alíz a maga módján mindent megtesz, hogy jó anya legyen. Ezt segítendő összehívja a feleket, amolyan apásan, összefont karral föléjük áll, elkéri a telefonokat, és beszélgetésre utasítja őket. Anya és lánya ezúttal egy húron pendül, gáznak tartják ezt az egészet, sőt, Alíz még azt is Rudi fejéhez vágja, hogy nem kéne a családapát játszani. Rudinak nem esnek jól e szavak, úgyhogy magukra hagyja őket, oldják meg ahogy akarják. Így is tesznek: amint Luca hajlik némi kommunikációra megbeszélik Alízzal, hogy Luca nem jár senkivel, csak azért szed fogamzásgátlót, mert hormonálisan gondjai vannak. Kibékülés, öröm, boldogság, együttes szappanfőzés Rudival kiegészülve.

bk_junius10_3.png

Emília eléggé kétségbe van esve lakás ügyben, úgyhogy Irma felajánlja a megtakarított pénzét, de Emília nem fogadja el, majd meggyőzi Ágit, hogy engedje át a kéglit, hisz ő bárhol tud venni. Ági eközben Zsoltnak dühöng arról, hogy még mindig patthelyzet van lakás-ügyben. Ági ezt azzal oldja meg, hogy megszakítja azon megállapodást Emíliával, hogy együttműködhetnének Ági szervezetében, ugyanis ez a lakás dolog háborút jelent, és nem jó előszele a továbbiaknak. Emília összefut Zsolttal, és elmondja neki a fejleményeket, miszerint se új munka, se új lakás, ugyanis Ági semmit nem ad olyan könnyen. Zsoltnak van szerencséje végignézni ahogy a két nő cicaharcol a lakás miatt, úgyhogy lehűti őket egy picit: a lakás elkelt, ő maga tette le érte a foglalót.

bk_junius10_4.png

Juli agyát még mindig cseszi ez az iroda dolog, úgyhogy érdeklődik Nóránál, hogy Ági kb. mikor költözik be, de Nóra csak hebeg-habog, úgyhogy Juli kiteríti a kártyáit: Nóra és Miki tutira sántikálnak valamiben, kár hülyének nézni az egykori titkárnőt, sokat tanult a börtönben. Nóra ezután remegő térdekkel rohan Mikihez, jaj Úr Isten, Juli tud mindent! Megint előadja a hattyú halálát, ő nem bírja ezt, hogy mindenkit becsapnak, de Mikit ez pont nem érdekli, ő nem ilyen lelkiismeretes. Miki átmegy Julihoz, és alkut ajánl neki: elmondja neki, mi történik mindenki háta mögött, és a hallgatásért cserébe Juli kap 10% részesedést. Hm, nem is rossz ajánlat!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása