Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7935-7936. rész

2016. június 21. 10:00 - Gillotte

Irma és Emília kétségbeesve szabadkoznak a pulcsis baleset miatt, de Nóra annyira ki van akadva, hogy elküldi vendégeit a fenébe. Emília nagyon kéri vendéglátójukat, ne tegye ki őket az éjszaka közepén, úgyhogy Nóra azt választja, hogy inkább ő megy vissza Mikihez. Később bocsánatot kér a hisztiért, és visszavonja szavát, nem várja el Emíliáéktól, hogy kiköltözzenek, ha egyszer nincs hova.

bk_junius7_1.png

Ádám, Tóbiás, és Kristóf a kórházban vannak, ahol kiderül, hogy Bence allergiás lehet az új tápszerre, és éjszakára bent tartják megfigyelni. Kristóf maradna velük végig, de Tóbiás hazaküldi, hisz minek virrasszon vele. Ádám azért bent marad, mert furdalja a lelkiismeret, hogy Bence úgy lett rosszul, hogy pont ő vigyázott rá, hiába nyugtatja Tóbiás, hogy senki nem tehet róla. Reggel mikor hazaindulnak a kórházból, meglepődve tapasztalják, hogy Kristóf a parkban ül egy padon, és őket várja, ugyanis nem tudott aludni, így egyszerűbb volt visszamenni és várni rájuk. Ádám el is húz, hagyja turbékolni a fiúkat, akik együtt tolják haza Bencét. Miután a kisfiú elalszik Kristóf felajánlja, hogy megy, de Tóbiás nem bánná, ha maradna, így tovább ismerkednek egymással.

bk_junius7_2.png

Novák az erdőben, egy patak mellett éjszakázik, ám fájdalom, az éjszaka leple alatt a gondosan, zacskóba készített élelem a patakba vándorol, és szétázik. Novák vigasztalhatatlan. A nyíratlan szakállból ítélve Laci legfeljebb második napja túrázhat, pontosabban dekkol az erdőben. A patakot kihasználván Laci ,,halacska! halacska!” felszólítással áll neki botot döfködni a patakba arra számítván, hogy majd felszúr rá egy halat. Túl sok indiános filmet néztél, Laci. Az ősember folytatja a vadászatot: egy fészekben talál pár tojást, majd boldog mosollyal az arcán a törikönyvben látott módszerrel tüzet csihol, és elfogyasztja a tojásokat. A barbár.

bk_junius7_3.png

Liza hazatér Magyarországra, Ági elmondásából megtudjuk, hogy elég meggyötörtnek tűnik, és nem tud rajta segíteni, de új ötlete van! Jótékonysági szervezetet alapít ő maga, így Liza lakhatna a villában a többi kezelendő kölökkel együtt. Ez tök jó, csak akkor Áginak el kéne költözni, úgysem tud megmaradni a villában, így Gizi ajánlja neki a halott néni lakását, úgyis őt bízta meg a mostani tulaj, hogy próbálja meg elpasszolni. Egy kis real-life-ot is csempésznek a részbe, Nóra kérdezi meg Zsoltot a lába hogylétéről, s a bulvársajtó jóvoltából tudjuk, vannak gondjai Rékasinak a lábával. Nóra elmeséli Zsoltnak, hogy amint Emíliáék találnak lakást ő megint visszaköltözhet a kecójába. Zsolt ezt meghallván felhívja Emíliát, és elmondja neki amit hallott, hogy van egy üres lakás a házban, s a pszichológus rá is harap, hisz a házban maradhatna, milyen jó lenne. Úgy tűnik, minden összejön Emíliának, ugyanis Ági is felkéri, hogy a hamarosan megnyíló intézményében legyen ő a vezető, hisz egy jó pszichológus kell oda, aki bír a mentálisan problémás gyerekekkel. Miután ezt megbeszélik, Ági Zsolthoz megy lakásra, kaját csinál neki. Még a kanapén is elterpeszkedik, és örömmel meséli Zsoltnak, hogy Gizi ajánlott neki egy lakást a házban, amit ő meg is vesz. Zsolt szájában megáll a falat, hisz épp ő ajánlotta ugyanezt a lakást Emíliának megvételre… húha, lesz cicaharc!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása