Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7929-7930. rész

2016. június 13. 10:00 - Gillotte

Mikiéknél még mindig buli van, Nóra ruhákat nézeget Gigivel önfeláldozón. Megint alkalom adódik a kérdezősködése, de János ismét meghallja, úgyhogy továbbra is sikertelen a küldetés. Ez ellen téve Nóra kicsalogatja Gigit a gangra, ahol el is kottyantja a nő, hogy egyébként ők már nem házasok Jánossal, valami könyvelési ügy miatt elváltak, de attól még nagy a szerelem, szereti a kis cukikáját. Hú, Miki hogy fog örülni ennek! Eközben a lakásban Miki és János is a párkapcsolat témakörét boncolgatja, Miki a legjobb barátjának tartja Nórát, János pedig nagyon boldog és fiatal Gigi mellett.

bk_junius2_1.png

Alíz és Rudi Bözsi felett állnak várván a tengericsillagos lötty hatását. Elvileg pörögnie kéne a nagyanyónak, mégis fáradtságról panaszkodik, s ez nem jó jel. Nem hatna a szer? Ó dehogynem, Vili pörög rendesen a kisboltban. Összevásárol mindent, marhapörköltet akar főzni, de hoppá, ott a kolbász, de jó az is…akkor vissza az egész, legyen inkább rakott krumpli. Vagy nem, legyen inkább mindkettő! Gizinek feltűnik ez a pörgés, irigyli is érte Vilit. Nemsokára végez a munkával, és a kint dolgozgató Alíznak el is mondja fáradtan, hogy ez a Vili hogy pörög, milyen jó neki. Alíz amint tudja, megkérdezi Vilit a dologról, nem itta-e meg véletlenül a nagymama teáját? Ja, de – vállalja Vili.

bk_junius2_2.png

Hanna izgatott, ugyanis meggyőződése ellenére belement Emánuellel a szexbe, extrákkal. Másnap lesz az alkalom, de Emánuel már most beugrik egy selyemsállal, Hannának nagyon tetszik. A sejtelmes háttérzenéből kiderül, hogy nem ártatlan a szándék, érdeklődik is Emánuel, hogy kellemes-e Hanna bőrének a sál, mert olyan jó a tapintása, hogy biztos nem fogja vágni a csuklóját. Jaj… Hanna rohan aggályaival Alízhoz, aki tapasztalt módjára megmondja a tutit: kell egy jelszó, amit mindketten tudnak, s lehet vele jelezni, hogy legyen vége a dolognak. Alíz ezután visszamegy dolgozni, és persze rögtön elpofázza Natasának, hogy Hanna kikötözős estét tervez Emánuellel, de hát ez kétértelmű is lehet – magyarázkodik amikor rájön, hogy hülye volt.

bk_junius2_3.png

Irma kedvesen nyit Bözsi felé, aki megint elutasító, de némi noszogatásra elmeséli, hogy rohadt drágák a gyógyszerek, és nem is hatnak, mert most vett be egyet, de még mindig remeg a keze. Irma vigasztalja, kutyára sem jön rögtön dér, fokozatosan hat a gyógyszer, várni kell.

bk_junius2_4.png

Peti és Lili a sátorban dekkolnak, tücskök rajongják körbe őket a zenéjükkel. Lili próbálja lebeszélni Petit, neki egy hajléktalanszálló túl nagy változás, de Peti csak a lánnyal akar lenni, és különben is, nem örökre lesznek hajléktalanok, találnak munkát, kivesznek egy lakást, majd később lesz sajátjuk. Peti még azt a bizonyos sz-betűs szót is kimondja, de Lili nem viszonozza, csak örül neki. Az öröm hamar átmegy semlegességbe, ugyanis ahogy felkel a Nap, Lili kilóg a sátorból, és lelép. A parkban összefut Ádámmal, aki direkt hozzá ment, hogy adjon 2000 fontot a nyereményből, ugyanis megszólalt a lelkiismerete. Szegény Peti nagyon elszontyolodik amikor felébred, hívja Lili telefonját, de nincs válasz.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása