Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7927-7928. rész

2016. június 12. 10:00 - Gillotte

Rudinak nem tetszik Ági ajánlata, miszerint zavarba ejtő mennyiségű pénzért el kéne rabolni Lizát, ugyanis nem akar többé semmi illegálisba belekeveredni. Ági ezután Nórához megy, hátha van valami jogi megoldás Liza számára, hogy ne kelljen se börtönbe mennie, se gyógykezelésre. Nóra Petrik Gedeont javasolja, nyilván ő befizette a díjat, és praktizálhat. Ági ehelyett Emíliához megy, aki ismét ajánlatot tesz: sokat fizetne azért, ha Emília kiállítana egy hamis orvosi szakvéleményt, s azt állítaná, hogy Lizát csak otthon lehet kezeli. Emília azonban a fairplay oldalt erősíti, így szembesíti Ágit: ideje elfogadni a lánya bűnét és annak a következményeit. Ági összeomlik amiért nem tud segíteni a lányán, és ha ez nem lenne elég, még a jótékonysági szervezet sem fogadta el az Ági által felajánlott villát.

bk_junius1_1.png

Nóráéknál megjelenik koktélpartira János és Jánosné, alias Gigi. Érdekes nőszeméllyel van dolgunk. Fiatalos harmincas, szőkébe oltott fruska, annyira idétlen és gyermeteg, hogy már-már kínos. Megdicséri a cuki kis kanapét, a koktélt amit Miki csinált, (ámbár a kis cuki ernyőcskét hiányolja) s milyen kár, hogy Jancica sosem csinál neki koktélokat. Annyira otthon érzi magát, hogy selfizik is egyet Nórával. Tekintve, hogy ilyen jóban lettek Nóra próbál puhatolózni, de amint felteszi a kérdését János bekapcsolódik a beszélgetésbe, így más vágányra terelődik a dolog. A parti közepébe Juli csenget be, Miki nyit ajtót, s Juli kérésére bemegy a lakásba az iroda kulcsáért (Attilának nincs kulcsa az irodához?) mialatt Gigi jön ki, s picit már becsiccsentve bemutatkozik. Julinak fel is tűnik a név, hát ugyanaz a vezetékneve, mint annak, akivel Miki szövetkezett régebben is.

bk_junius1_2.png

Alíz megtalálja a Bözsi betegségéről szóló levelet, s aszerint valóban Parkinson-kórja van. A fiatalok úgy döntenek, hogy kipróbálják rajta a csodaszert amit hoztak a Kanári-szigetekről. Közben Bözsi hazatér a patikából az előírt gyógyszerekkel, a fél nyugdíja odalett tőle. Fülében hallja Kautzky Armand tanító szavait: ,,a kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”. Bözsi az előbbit választja, és sokkot kap a rengeteg mellékhatástól, úgyhogy úgy dönt, hogy a továbbiakban inkább remeg, mint a nyárfalevél, de nem akar szédülni és hallucinálni. Alízéknak így nem marad más választása, mint felturbózni Bözsi előre bekészített teáját a tengericsillag-kivonattal. Itt tehetjük meg tétjeinket, hogy Bözsi fogja-e meginni. Először, másodszor, harmadszor! És bumm, Vili issza meg, jóhogy!

bk_junius1_3.png

Petinek nem tetszik, hogy Ádám nem akar adni a nyereményből Lilinek, Ádámnak meg az nem tetszik, hogy Peti pattog, így szól Lilinek, hogy állítsa le a fiúját. Lili így is tesz, s közli, hogy lemegy Bajára, mert ott van átmeneti szállás. Sok dolog van Pesten, átmeneti szállás nincs. Legalább már ezt is tudjuk. Peti rábeszéli Lilit, hogy legalább pár órát töltsön el náluk. A terv szerint Peti becsempészi, hajnalban meg kicsempészi. Sokat akar a szarka Petikém… Juli rajtakapja a fiatalokat amint az éjszaka sötétjében hűtőajtót nyitogatnak. Peti kiáll: nem fogja hagyni, hogy Lili az utcán aludjon és téma lezárva. Lili azonban nem szívesen alszik olyan helyen, ahol nem látják szívesen. Ezzel azt éri el, hogy Peti bedurcázik anyjára a nem szíves látás miatt, és eltökéli magát, hogy ő is az utcán alszik, és reggel mennek Bajára. Sátrat vernek az éjszakai parkban. Peti nagyon pozitívan tekint a jövőbe, ad egy plüssmackót Lilinek, mint szerelmi zálogot. Juliék ezt a megszökéses Bajás dolgot nem igazán veszik komolyan, csak beszélgetnek, hogy Attila megint nyitna egy befektetői céget, ahol szüksége lenne a régi titkárnőjére, Julira. A titkárnő eközben fejben máshol jár, azon gondolkozik, mit keresett Mikiéknél az ádáz gazdagréti, aki annyit ártott már nekik.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása