Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7915-7916. rész

2016. június 08. 10:00 - Gillotte

Zsolt rávágja Petire és Lilire az ajtót, semmit nem látunk belőle, de a fiatalok elmondása alapján Zsolt azt hiszi, hogy vissza akarják őt juttatni a sittre, hogy Lilié legyen a lakás. Nem értem az összefüggést, miért következik ez abból, hogy Zsolt meglátta Peti drogjait. Mielőtt Lili lelépne, Ottónak forgatnak egy promóciós-anyagot a jövőre nézve a rendezőknek. A technika vívmányai közül a telefont használják kamerának, lehengerlően profi. A felvételek után Lili indulna vissza az utcára csövezni, de a fiúk rábeszélik, hogy hamár nem meri Julit megkérdezni legalább egy hostelbe menjen el aludni, adnak pénzt.

bk_majus24_1.png

Nóra és Miki próbál fenyegető bizonyítékot találni legújabb üzlettársuk ellen. Nóra összeszed valami papírokat amik alapján kiderül, hogy a víztorony körüli összes földterület „Gazdagréti Jánosné” nevén van, magyarán Nóra kölcsönadott 25 milliója az adás-vételt követően valahol náluk van, és Miki hergeli is picit, hogy vissza kéne szerezni a pénzt. Miki azt találja ki, hogy szervezzenek egy vacsorát, mialatt Miki lefoglalja Jánost, Nóra pedig közben kiszedi Jánosnéból az infókat az anyagi s egyéb helyzetükről. Nóra nem örül az ötletnek, így keserű szájízzel tér haza. Út közben összefut Julival, jól megölelgetik egymást, Juli nagyon hálás a segítségért amit Nórától kapott a börtönben töltött idő alatt. Ha tudná, hogy eme segítségben Attila kielégítése is benne van nem hálálkodnia ennyire. Eztán Nóra végre hazatér, de nincs nyugalom ott sem. Emília anyja, Irma jön aggódva, ugyanis csőtörés van a lakásában, csak ladikkal lehet közlekedni. Irma megkérdezi Nórát, nem fogadná-e be őt, s a döntést segítendő rögtön felajánlja a tegeződést. Szegény Nóra mit tud csinálni, rábólint a dologra. Ahogy telik az idő úgy gondolja át a Miklóssal közös biznisz dolgot, és arra jut, hogy nem segít neki a továbbiakban. Miki korántsem boldog, de nem tudják kitárgyalni a dolgot, hisz egyszercsak hazaállít egyetlen ivadékuk, a Troll.

bk_majus24_2.png

Hannáék elkészülnek az érvek a villa mellett-és ellen listával, s végül az jön ki, hogy több a pozitívum, mint a negatívum. Hanna megy is Ágihoz jelezni, hogy mégis igényt tartana a kéglire, de sajnos késő, ugyanis Ági már fel is ajánlotta egy alapítványnak a bipoláris gyermekekért. Mák, mert épp most keresnek helyet a működésnek. Hát Hanna, elment a hajó…

bk_majus24_3.png

Juli előveszi Petit, lopás, csalás, kábítószerezés, nem jó ez így. Peti ki van akadva, elvégre Attilával alkut kötöttek, hogy nem derül ki Juli számára, hogy mi van Petivel, kár, hogy ez most nem Attila sara, hiszen Claudia mondta el Julinak. Juli aggódik Peti miatt, fél, hogy fia nem fog tudni lejönni a drogokról, elég volt anno Vandával végigcsinálni. Peti állítja, le tud szokni, simán. Viszont felhozza a Lili témát, hogy jó lenne elszállásolni a lányt, mert Zsolt kirakta. A várttal ellentétben Juli nemet mond, hisz így is elegen vannak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása