Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7913-7914. rész

2016. június 07. 10:00 - Gillotte

Hanna visszautasítja Ági ajánlatát, miszerint a nő visszadná neki a villát, Hanna ennél büszkébb. Elmélázik a dologról Tóbiásnak, aki azért nem biztos abban, hogy jó ötlet volt visszautasítani a villát, de igazat ad abban, hogy az emberi tartás fontosabb. Hamar terjednek a hírek, ugyanis Gizi is elmondja a véleményét az ügyben, hogy előbb-utóbb Hanna is fog szaporodni, és a kölköknek kelleni fog a kert, vagy ha nem is a jövendőbeli gyerekeire gondol, gondoljon Bencére és Tóbiásra és fogadja el a villát. Ezzel elülteti a bogarat Hanna fülében, neki is állnak érveket és ellenérveket írni, de közben Ági Nórának meséli a történteket, hogy Hannának nem kell a kéró, úgyhogy Nóra azt az ötletet adja, hogy legyen felajánlva a villa valami jótékonysági alapítványnak. ,,Amit ma megtehetsz” és társai, tutira elkel addigra a villa mire Hanna úgy dönt, hogy kéne neki.

bk_majus23_1.png

Juli érkezését kisebbfajta ünnepléssel tölti a szűk család, mindenki nagyon örül a hazatérésnek. Így van ezzel Attila is, aki nem tétlenkedik kimondani: ,,végre itthon vagy és csinálsz nekünk finom házi sütiket”. Juli szeme nagyra kerekedik, öö…ezért jöttem volna haza? – gondolja magában. Gondolatait Peti szakítja meg, aki megköszöni anyjának, hogy bevonult helyette a börtönbe. Hamar eljutnak oda, hogy Juli tud ám mindenről, hogy leégett a Pusszancs, és hamár itt tartunk, mi Peti terve a jövőre nézve? Petit kimenekíti Lili, aki bocsánatot kért Ottótól, de a fiú nagyon pipás rájuk. Elég pocsékul érzi magát, amiért cserben hagyták Ottót, és nem ugrott be helyette a Rózsába, hogy tudjon menni próbálni. A rendező kirakta, így a bocsánatkérés sem elég. Peti kitalálja, hogy forgathatnának Ottónak egy referencia-anyagot, hogy a rendezők rögtön meglássák, mekkora színészóriással van dolguk. Annyira lelkes, hogy Lili gyanút fog: csak nem drogozott Peti megint? Petinek nem esik jól a gyanúsítgatás, mert habár ugyan van nála még a tablettából, de nem szedte be. Ünnepélyesen megsemmisítené, amikor a fiatalok megpillantják Zsoltot az ajtóban. Vajon mióta hallotta a beszélgetést?

bk_majus23_2.png

Peti elvan, Mátét lefektetik aludni, Attila nyomulna Julira aki eleget volt bezárva, úgyhogy emberek közé akar menni. Hova máshová, hát persze, hogy a Rózsába! Juli nagyon be van gerjedve, gránátalmalevet és fügét kér a pezsgőhöz, ugyanis mindkettő vágykeltő. Hiába a rendelés, vágy a gránátalmalé nélkül is van, így Juli nem várja meg az afrodiziákumokat, beinvitálja férjét a Rózsa vécéjébe egy kis szexre. Wow, ki ez a szőke nő, és mit csinált Julival?!

bk_majus23_3.png

Hanna egy Amerikában élő újságíró ismerősének segítségével kideríti, hogy a hajó ahol Krisztián dolgozik jelenleg Floridában van Palm Beachen, és még ott lesz egy darabig. Rudi nagyon lelkes, Zsolttal mennek, de jó lesz, de Hanna szerint ez nem úgy megy, mivel Zsolt büntetett előéletű, úgyhogy tuti nem engedik be az USA-ba. Ezt Rudi elmondása alapján Zsolt is belátta, úgyhogy Rudi egyedül fog Krisztián után menni Amerikába.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.06.08. 13:47:25

Ez a Hanna milyen gerinces. Menjenek már valahova. Nulla életszerűség. Még mindig.
Amúgy egy vicc hogy úgy költözködnek egymáshoz, és túrják ki az addig ott lakókat, hogy az bámulatos.

Mara100 2016.06.08. 23:49:14

@hannamontanna: Ugyan már a beltenyészet ami a Barátok közben van sokkal undorítóbb.
Csak egy példa úgy, hogy legalább 5 éve nem is nézem csak bemutatón látom.
Nóri együtt volt a Mikivel majd a Miki féltestvérével Attilával aki a másik féltestvérének a feleségét szerette el, majd Attila unokaöcsével mikor pedig kiírták az unokaöcs helyett megint a nagybácsival bújt ágyba.

hannamontanna 2016.06.09. 08:51:10

@Mara100: Ezt most majdnem nem is tudtam követni :-D
De Zsófi se semmi, neki is csak a Vili bácsi nem volt meg talán :-) Az alap koncepció a kufircolás körül forog: aki nagyjából egyidős, azt szép vetésforgóban lefektetik egymással, mindenkivel. Tóbiás szerencsés e téren, bár bepróbálkoztatták Ádámnál meg Zsófinál, de hát ugye ez mégse kivitelezhető. Ez az egyetlen dolog a BK-ben ami talán életszerű :-D Hajrá Tóbi!

Gillotte 2016.06.09. 20:30:23

@hannamontanna: Még jó, hogy nem egy egész lakótelepről szól, hanem csak egy házról, mert akkor aztán nem lehetne követni, hogy ki-kivel, hányszor :P
süti beállítások módosítása