Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7903-7904. rész

2016. május 29. 12:00 - Gillotte

Teljes a döbbenet a villában. Senki nem gondolta, hogy Liza volt a tettes, főleg nem a Herr, hisz ő meg volt győződve róla, hogy Ági volt. A rendőrök információi szerint Lizát őrizetbe vette a svájci rendőrség. Szegény kiscsaj jól be lehet tojva. Magnum szerint visszahozzák a lányt Magyarországra, ahol börtönbe, vagy kényszer-gyógykezelésre kerül. Magnum nem vacakol az infókkal, de Olívia segítőkész, így eléri a külföldi kollégáknál, hogy Ági beszélhessen Lizával. Miki közben rászáll a Herre amiért letámadta Ágit, de Nóra leállítja, hisz a Herr a halott fia miatt akadt ki, Miki igazán átérezhetné. Sőt, Ágit is meg lehet érteni, hogy mindent megtett a lányáért. Mindenki a helyére megy, s próbál nyugodtan aludni.

bk_majus13_1.png

Tóbiás érdeklődik Hannánál a tűzoltó után, név szerint, hogy megírja-e Hanna a sztoriját, de a lánynak még nem volt ideje, de ígéri, segít Tóbiásnak, mert látja, hogy Tóbiásnak tetszik a fiú, és szeretné tudni, hogy meleg-e. Ottó csatlakozik be hozzájuk, s azt javasolja, szervezzenek temetést a Pusszancs kocsinak, mert Peti eléggé kivan, és ha eltemetnék Peti talán tovább tudna lépni. Ugyan az autót nem találják meg, de az ABC-ben volt még jeges joghurt, úgyhogy kiviszik a parkba, kicsalják Petit, elindítanak a telefonról valami letargikus zenét, és a Pusszancsra emlékezve elkanalazgatják az utolsó joghurtokat.

bk_majus13_2.png

Bözsi körmöl valami levelet a konyhában, de amint Alíz jön gyorsan bedugja a konyhaszekrény alá. Unokája pont meglátja a műveletet, s megkezdi az aggódást. Elmondja Vilinek, mit látott, és hogy arra gondol, hogy Bözsi egy végrendeletet írt éppen. Vili megy még egy kört Bözsinél, hogy csak el kéne menni az orvoshoz, az Irma is megmondta, hogy baj van. Ettől felmegy az öreglánynál a pumpa, Irma, Irma, állandóan csak Irma – dühöngi - s orvoshoz persze továbbra sem megy. Alíz oldalát még mindig böki, hogy mit írhatott Bözsi, úgyhogy kihalássza a szekrény alól, s igaza volt: Bözsi valóban a végrendeletét írta meg. Benne van a PIN kódja, a makkosfüzitői ház adatai, s hogy a volt férje, Fekete Lajos mellé temessék a családi sírhelyen, ahol Bözsi már megváltotta Alíz és Luca sírhelyét is. Hát ez morbid. Alíz szembesíti nagyanyját, aki kimondja a tényt: egyszer mindenki meghal, jobb felkészülni rá. Vili is beszáll a beszélgetésbe, és nagyon ki van akadva amiért Bözsi a volt férje mellett akar nyugodni, hisz mindenki amellett feküdjön a sírban, aki mellett a hálószobában is. Bözsi szerint is jobb lenne, ha Vili Magdi mellett nyugodna, de Vilinek nagyon rosszul esik, mert ő Bözsi mellett szeretett volna nyugodni, de a nagymama szerint amellett kell feküdni a föld alatt, akivel leélte az ember az életét.

bk_majus13_3.png

Attila egy szál trikóban vasalja az ingét, s Peti kiönti a szívét, eléggé be van szarva, mert most őt fogják elővenni a rendőrök, mint bűnrészest. Attila próbálja megnyugtatni Petit, s ugyanígy tesz Ágival is, de nem nagyon megy. Ági nagyon ki van borulva, nem tudja elképzelni, hogy Liza börtönbe kerüljön, de fivérei biztatják, hogy mindent megtesznek érte. Amikor Miki és Attila elmegy a Herr jön, bocsánatot kér Ágitól a történtek miatt, s békülne, de Ági elküldi, mert szerinte ez tragikus, hogy a lánya megölte a Herr fiát. Ezalatt Attila is hazaér, s Peti még mindig nincs otthon, és közben már a rendőrség is kereste, otthon kellett volna lennie. Amint Attila szembesít Peti pattog, hisz nem ő ölte meg Robit, de Attila lenyugtatja, ugyanis a bűnrészesség még gyanú lehet, mivel tettének teljes tudatában elvitte a gyilkos fegyvert, úgyhogy vegyél vissza Petikém, mert a rendőrséggel így nem beszélhetsz – mondja a szigorú nevelőapa szerepében.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása