Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7873-7874. rész

2016. május 15. 10:00 - Gillotte

Haller magabiztosan, a fegyverrel kiegészülve kényszeríti Nórát és Emíliát a kanapéra. Míg ,,most én dirigálok!” stílusban járkál fel-alá Emília megcsörgeti Zsoltot, aki épp Rudival iszik áldomást az újratalálkozásra, és Krisztán egészségére. Amint Zsolt meghallja Haller szavait a telefonban rögtön levágja, hogy gáz van, s rohanna segíteni, de a törött lába miatt nem megy, úgyhogy Rudi megy, úgyis Zsolt adósa. Eközben Natasa is kijön a mosdóból, és Haller mögé lopódzik. Felemel egy üveg rosét, és már készül a suhintásra, mikor a szemeket hátul is növesztő gengszter megfordul, és elveszi a lánytól az üveget. Ekkor Natasa felkapja a fegyvert, amit Zsolt adott, de elég vén róka ahhoz Haller, hogy tudja, mikor van töltény egy pisztolyban. Eközben Haller fogdmegje kint őrködik, de Rudi hamar túljár az eszén: kaját vinne Nóráéknak, mint kiszállító, megmutatja a doboz tartalmát az ürgének, majd a képébe nyomja, és annak rendje és módja szerint leüti, és ragasztószalaggal összeragasztja a kezeit. Kész MacGyver, minden van nála. Eközben Haller odabent már fogpiszkálóhúzást ajánl a hölgyeknek: aki a legrövidebbet húzza, az lesz az első szerencsés, aki első osztályú jegyet nyer a túlvilágra. Egyik sem hajlandó húzni, így kénytelen Haller választani. Emília alkut ajánl, de Haller inkább egy golyót, mire Natasa ráugrik, ekkor ő kerül célkeresztbe, Emília ugrik, ekkor ő, s végül Rudi arra lép be, hogy Haller Nóra nyakát szorongatja, s biztatja Rudit: lőjön, hátha eltalálja Nórát. Haller és Rudi kulturált emberek módjára próbálják megtárgyalni a dolgot, természetesen fegyverrel a kézben. Rudi tippeket ad Hallernek: utazzon el egy szigetre, piáljon, és döngesse a nőket, így megúszhatja. Hallernek tetszik az ötlet, de túszként vonszolja maga után Nórát is, nyilván, hogy legyen kit döngetni a szigeten. Mire leérnek a lifttel Rudi már lent várja őket, Hallerre teríti a kabátját, aki erre automatikusan elengedi Nórát. Rudi kicsavarja a pisztolyt a bűnöző kezéből, majd ráfogja a fegyvert. A többit nem tudjuk, de feltételezhetően sittre kerül Haller, mert Zsolt és Rudi boldogan isznak a kalandra, és azt tűzik ki célul, hogy Krisztián is velük legyen minél hamarabb.

bk_aprilis22_1.png

Miki nem tudja mire vélni a hirtelen váltást Attilánál, aki csak úgy megadja magát. Attila azt mondja, belefáradt a Juli nélküli létbe: Mátéért jönni-menni, Peti elvadult, számlákat fizetni, kaját biztosítani, és még a vendéggyerek is a nyakán van, nem bír többet. Miki furcsállja a döntést, hisz eddig ő volt az utolsó, aki szóba jöhetett a posztra, de Attila szerint most Miki az egyetlen, aki segíteni tud a cégen, bármilyen módszerrel. Mikor később Ági érkezik az irodába már csak Attila van ott, átgondolja a dolgokat. Elmondja húgának, hogy átadta Mikinek a cég vezetését, mert már belefáradt, az ő módszerei ide már kevesek. Ági átcsörtet Mikihez és kikéri magának, hogy ennyire átverte Attilát, hisz olyan helyzeteket teremtett, hogy ez legyen a vége. Miki felteszi a két kezét: ha Ági tud bármi megoldást, máris ő lesz a vezérigazgató, hajrá! Ági elvonul, hisz nincs jobb ötlete. Miki felhívja Lacit ünnepelni, aki alkalomhoz illően sört visz, majd gratulál Miki sikeréhez.

bk_aprilis22_2.png

Lili totál zavarban van, amiért Peti rajtakapta őt Ottóval csók közben. Próbálja kimagyarázni, de Peti nem érti az okát, hisz nem járnak, úgyhogy igazából nem nagyon érdekli. Folytatják a szövegfelolvasást, de Lili nagyon nincs ott, bár nem is értem, miért kell, hogy ott legyen, nem ő akar színdarabban játszani. Ottó rákérdez, hogy a csók miatt van-e kiakadva, vagy azért, mert Peti látta, de Lili tagad, csak takarítania kéne, és úgyis csak hátráltatja Ottót. Ottó leballag és jól elküldi Petit a fenébe, amiért megzavarta a smárt, ugyanis még több is összejöhetett volna, ha nem zavar be. Milyen kár, hogy Lili pont a háta mögött áll, mert vitte Ottó után az egyik szövegkönyvet, ami fent maradt. A lány sértődötten elvonul és még a két fiú is berág egymásra. Ottó csak bocsánatot kér Petitől amiért rányomult Lilire, hisz úgy tűnik, Peti szeretett volna udvarolni Lilinek. (Udvarolni… de korrekt vagyok ami a szóhasználatot illeti). Szent a béke. Mire Peti hazaér Attila és Máté palacsintázgatnak a tévé előtt, Peti is beszáll, így családi idillben nézik a tévét palacsintát tolva orczájukba.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása