Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7865-7866. rész

2016. május 11. 10:00 - Gillotte

Attila magába roskadva ücsörög az irodában Mikivel, állapotára némi alkohol is rásegít. Kinyírta a saját cégét, vége a világnak. Miki szerint azonban jó a hullámvasút az üzleti életben, egyszer fent, egyszer lent, majd lesz valahogy most is. Miki lecsekkolja, hogy tutira nem volt-e kiírva a megvett épületre, hogy műemlék, és nem mondta-e a tulaj, de Attila egyből a plafonon van, hát persze, hogy nem volt kiírva, akkor nyilván nem veszi meg átalakításra.

bk_aprilis18_1.png

Ádám duzzogva elcuccol Lilitől, de azért a férfi büszkeség nem hagyja szó nélkül ezt a hálátlanságot, hogy Lili a lakást választja Ádám helyett, aki tetőt szerzett a feje fölé. A lány igazat ad, de amúgy is halálra volt ítélve a dolog, mert nem illettek össze. Ádám duzzogva hagyja ott Lilit, s kéri el a kulcsot Lacitól, akit úgyszintén elküld a búsba, amiért nem képes felfogni, hogy a fiatalok szakítottak. Nem sokkal később Ádám kénytelen felmenni Lilihez, mert otthagyott egy pólót, s ekkor Lili elismeri, hogy kicsit ő is hibás a szakításban. Ádámnak ez sem elég, csak Lili a hibás. Újra előjön a fotókról a vita, Lili kikéri magának, hogy Ádám prostinak fotózta a tudta nélkül, de Ádám felteszi a kérdés: az vajon micsoda aki albérletért azt teszi, amire kérik, mondjuk kidobja a pasiját? Jó voltál Ádám, Lili nem is tud mit mondani. Ádám elmegy búfelejteni a Rózsába, ahol jelzi Ottónak, hogy most már szabad a csaj, viheti Ottó, neki nem kell. Ádám az egyezményes jelzéssel köszön: felmutatja Ottónak a középső ujját. Ottó az első adandó alkalommal elhívja Lilit, ugyanis behívták egy szereplőválogatásra egy alternatív színházhoz, elmehetne vele Lili a meghallgatásra.

bk_aprilis18_2.png

Nóra és Emília mintha mi sem történt volna örülnek Nóra lakásában az életnek. Hát nem tudom, azért ha valaki erősen fejbevág és rádgyújtja a lakást, erősen kétlem, hogy megúszod legalább füstmérgezés nélkül, de ez a Barátok, avagy irreális történések közt. Emília azért kicsit ki van bukva a lakása miatt, de Nóra javasolja, hogy legyenek hálásak, hogy élnek. El is gondolkoznak, vajon ki akarta megölni őket és miért? Nórának van egy tippje, valszeg Haller volt, és egyfajta bosszú volt ez, amiért Zsolt feladta, Nórán keresztül. Emília elmegy tusolni, s közben Attila kóvályog át továbbra is meglehetősen ittasan. Nóra sem tud napirendre térni afelett, hogy a víztorony műemlék, és sajnos kezdeni sem lehet ezzel semmit. Attila megállapítja, hogy ezennel hivatalos: tönkretette a céget. Nórának nincs ideje erre, újabb vendég jön, az egyetlen budapesti rendőrnő, Olívia, aki biztosítja Nóráékat, hogy rendőri őrizet alatt fognak állni. Emília ekkor koppan, hogy lehet, hogy a lánya is veszélyben van, úgyhogy kitalálják, hogy Natasa is Nórához költözik. Hamarosan meg is érkezik a lány, fogalma sincs, hogy mi történt, úgyhogy Emília felvilágosítja.

bk_aprilis18_3.png

A házban hamar híre megy, hogy Zsoltot kiengedték, hogy mindenki jól meglepődhessen. Gizi sajnálkozik, hogy Zsolt visszaveszi a bisztrót, Bözsi örül, hogy Alízék visszajöhetnek, hiszen elhárult a veszély. Megkérdezi Zsoltot, hogy Alízék hazajöhetnek-e így, hogy ő már itt van. Zsolt megmondja őszintén, hogy még nem jönne Alízék helyében, mert a banda nagy részét elkapták, de a főnököt nem. Bözsi jól benézte, ugyanis ő már szólt is a fiataloknak, hogy jöjjenek haza, már úton vannak. Hát azért külföldről nem olyan egyszerű rögtön hazajönni, de jó, tegyük fel, hogy úton vannak, sőt, már ott állnak a küszöbön, nyilván…

bk_aprilis18_4.png

Miki egyedül van az irodában, s miközben Ágira vár pörgeti a főnöki széket, szép szavakat duruzsol neki, és már éppen belehelyezné magát csak úgy próbaképp, amikor megérkezik Ági. Elmeséli neki, hogy a víztorony amit vettek műemlékvédelem alatt áll, úgyhogy keresztet vethetnek erre a projektre. Ági a plafonon van, hisz bebuktak egy halom pénzt, és Attila volt az, aki utánanézés nélkül aláírta a szerződést, az ő lelkén szárad. Érkezik Attila és Nóra is megtárgyalni az ügyet, s sajnos Nóra sem tud segíteni, ugyanis az segíthet csak, ha az eladó sem tudta, hogy az épület műemlék, de egyébként nem tudnak mit csinálni. Ági nagyon be van rágva Attilára, amiért üzletet kötött annak ellenére, hogy Miki mondta, hogy ne. Attila biztosítja róla húgát, hogy elviszi a balhét, nem kell pánikolni. Hú Attikám, sokba fog ez neked kerülni, ha egyedül akarod elvinni…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása