Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7843-7844. rész

2016. április 22. 12:00 - Gillotte

Ottó takarít a lakásban, ha Juli látná, nyomban örökbe fogadná. Peti mászik elő felrobbanni készülő koponyával, ugyanis a tabletta hatására teljesen készen van. Este még jó volt, mindent értett, és nem voltak gondok, de most úgy érzi magát, mint akit egy kiadós megemésztés után kiköptek. Ottó vén róka módjára megjósolja, hogy Peti a napot alvással fogja tölteni, tök használhatatlan lesz. Attila érkezik, emlékezteti Petit, hogy délután mitting van az Élelmiszerbiztonsági Hivatallal, amire Petinek kérvényt kellett volna írnia. Peti ekkor koppan, mert teljesen elfeledkezett az egészről. Nekiáll írni a kérvényt, de a gépelés sem megy, nemhogy a tízujjas, az egyujjas sem, úgyhogy kér még Ottótól a szerből. Végre van esze Ottónak, ugyanis 24 órán belül nem lehet megismételni a cucc használatát, úgyhogy Peti bármennyire kérleli, nem ad neki többet. Míg Ottó elvan Mátéért a suliba Peti nem tétlenkedik, kivonszolja Ottó hátizsákját a kanapéra, hogy mi is jól lássuk, és kikotorja belőle a mindent megoldó bogyókat. Mire Ottó és Máté hazaér Peti már sehol sincs, csak a széttúrt táska marad a szobában. Ottó egyből levágja, hogy gáz van, egyedül hagyja Mátét, és lerohan megkeresni Petit, aki épp a postaládákkal cserél eszmét, eszméletlenül hadarva, majd épp összeesik, mikor Ottó odaér hozzá.

bk_aprilis1_1.png

Az ingerült Zsoltot visszakísérik a cellába, ahol elsírja Szamárnak, hogy Emília elvágta az ujját egy üveggel, és ő fog szívni miatta. Emília közben fájlalja vérző ujját, és még a lánya, Natasa cseszegetését is hallgatnia kell, aki bölcs mentorát idézi: nem szabad hagyni, hogy az indulatok eluralkodjanak egy páciens miatt. Emíliát furdalja a lelkiismeret, amiért Zsolt rosszul járhat, holott nem az ő hibája volt, hogy Emília megvágta magát, Natasa szerint azonban lehet, hogy a parancsnok kirúgja kedvenc pszichológusunkat, ha színt vall. Kálmán, az őr már pont vinné Zsoltot a fegyelmi zárkába, de megérkezik Emília, hogy beszélt a parancsnokkal, Zsoltnak nem kell a zárkába mennie. Zsolt önelégült mosollyal ül le a pszichonő irodájában, aki elismeri, hogy szakmai hibát vétett, és kötelességének érezte ezt jeleni a parancsnok felé. Zsolt firtatná még ezt a dolgot, hogy miért nem volt tök mindegy Emíliának az ő sorsa, de felszólításra Kálmán, az őr kivezeti a fogvatartottat.

bk_aprilis1_2.png

A hangulat puskaporos Lili és Ádám közt, mivel Ádám bunkó volt Lilivel az előző részben. Ádám nem győz bocsánatot kérni a bunkósága miatt, de Lili nem enged könnyen. Ádám futni megy, Hanna váltja, látogatóba megy, és belekóstol a kajába, amit Lili főzött Ádámnak. Az ex-hajléktalan lány elpanaszolja, hogy a ,,művész” mennyire kiborult, amiért a kollégája szerint nem jók a képek, de Hanna szerint ne törődjön vele, hisz Ádám instruált. Eközben megeszik az ebédet, amit Lili Ádámnak szánt. Lefelémenet Hanna összefut Ádámmal, és tanácsot ad neki: ne legyen seggfej, és ne legyen fontosabb a munka, mint a magánélet, mert ők is ezért mentek szét. Ádám ezután a Rózsában, egy pálinkában keresné a boldogságot, de Gizi nem ad neki, mert korán van még hozzá, így a fotós elpanaszolja a baját, s Gizi azzal vigasztalja, hogy semmi nem fog történni, ha Ádám nem lesz világhírű fotós. Ádám viszont állítja, beledöglik, ha nem lehet fotóművész. Gizi szerint viszont annak kell örülni, ami van, és nem álmokat kergetni, mert lehet, hogy sztárok nem fogják őt esküvői fotósnak hívni, de mindenki más igen, mert a házban mindenki ismeri, és szereti Ádám művészetét. Ez helyre teszi a fotóst, úgyhogy bocsánatot kér Lilitől, aki szerint ettől még érdemes beadni a képeket a pályázatra, ki tudja, mi lesz, Ádám viszont annyira meg van omolva, hogy fel akar hagyni az egész fotózással úgy, ahogy van.

bk_aprilis1_3.png

Nóra átolvassa a szerződést a családi centrumos beruházásról, amit teljesen rendben levőnek talál, így Attila aláírja. Úgy tűnik, Nóra még kölcsön is adott, hogy menjen az üzlet, s Attila ezért rendkívül hálás. (Felmerül az egyszeri nézőben a kérdés: Nórának honnan a fenéből van annyi pénze, hogy kölcsön is tud adni? Az özvegyi nyugdíjból? Mert azért annyit nem dolgozik…) Attila és Nóra az ügyvédnő lakásán folytatják az ünneplést halkan búgó jazz és pezsgő társaságában. A pezsgő nagyon jó hangulatot eredményez, nevetnek össze-vissza, majd hopp, Nóra ráönti a pezsgősüveg tartalmát Attilára. Mélyen egymásra pillantanak, megállapítják, hogy az a múltkori hiba volt, de ezzel mit sem törődve ledöntős csókba bonyolódnak.

bk_aprilis1_4.png

Miki és János az esőben sétálgat valami telepen, ami az átverés tárgya, s ahol nem családi park fog épülni, hanem szálloda. János meg is kapja az sms-t, hogy Attila átutalta a pénzt (nyilván ez az a pénz, amit Nóra adott kölcsön). Kisvártatva jön az ember, aki egy műemlék plakettet szerel fel az egyik épületre és a víztoronyra, amit előzőleg már eltávolítottak, most visszatettek, de mire elkezdődik a szállodaépítés újra le fogják venni. Hm. Miért érzem úgy, hogy ezek ketten tudják, miről van szó, csak minket nem avattak be?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása