Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7841-7842. rész

2016. április 21. 10:00 - Gillotte

Zsolt egy szál gatyában és pólóban heverészik, Szamár boldogítja magvas gondolataival. Elmélázik Zsolt közelgő szabadulásáról, s arról, hogy mennyire hiányzik majd neki a pszichodoki, és nem csak azért, mert nő, hanem mert jó vele dumálni. Zsoltnak nem sokkal később jelenése van Emília doktornőnél, de az említett nem ér rá. Ott van viszont az izgága pszichológustanonc lánya, aki egyből beugrana anyja helyére, majd ő beszélget a rabbal! Az anyai szív nem tartja magát stabilan a nemleges válaszhoz, úgyhogy engedélyt ad a lányának, hogy elbeszélgessen Zsolttal, de kizárólag a saját, Emília jelenlétében. Pszichodoki Junior erősen indít, rákérdez, mit tervez Zsolt a szabadulás után, nem tart-e attól, hogy nem tud majd kapcsolatot létesíteni. Zsolt lecsapja a labdát: nem fél, a börtönben is mindig csak egy dologra gondol, nyilván kint még inkább arra fog, úgyhogy leginkább csajozni szándékozik, ha kijut. A tanonc fűzné tovább a beszélgetést, de Zsolt nem enged a témából, így anyuci kiküldi Zsoltot, és ledorgálja hibázó magzatát, miszerint neki kellett volna vezetni a beszélgetést, nem az elítéltnek. Az viszont oké volt, hogy anyu engedte koncertjegyet venni az elítéltet – válaszol a lány. Anya-lánya 0-1. A dorgálás után Emília folytatja a beszélgetést Zsolttal, de idejekorán elküldi. Zsolt makacsul marad, pedig Emília rendkívül elutasító vele, s amikor Zsolt előjön azzal, hogy bizonyára hiányozni fog Emíliának, ha kiszabadul, a pszichonő dühében földhöz vág egy poharat, melyet felszedvén elvágja az ujját. Zsolt a segítségére siet, de bejön Kálmán, az őr, és kirángatja Zsoltot, amiért ártott az intézet munkatársának.

bk_marcius31_1.png

Attilának tetszik a Miki által közvetített ötlet, annak ellenére, hogy az ellenség vetette fel. Ettől még jó befektetésnek tűnik, csak jobban oda kell figyelni, hogy minden rendben menjen. Miki próbál Attila ellen beszélni, hisz mit fog gondolni a szakma, hogy eddig elutálták az ötletadó Jánost, most meg egy követ fújnak vele, de Attila kiáll magáért: pont nem érdekli, mit gondolnak az emberek, a cég megmentése a cél. Miki elismerő szavakat mond, hisz úgy látja, Attila végre kezd megérni a cég vezetésére. Attila távoztával Ági kikéri magának, hogy Miki az ellenkezőjét tette annak, amiben megállapodtak. Ági szerint hogyha bejön az üzlet, a dicsőség Attiláé lesz, de Miki szerint most az a legfontosabb, hogy talpra állítsa a céget. Magyarán Ágit is átvágja… cseles.

bk_marcius31_2.png

Lili alvásra invitálja a fotókon munkálkodó Ádámot. A lány megnézné a képeket, de Ádám csak azután szeretné megmutatni, hogy a hozzáértő fotós haver is rámondja az áment, ám Ádám sejtése szerint ezek élete legjobb képei, így nincs mitől félni. A másnap reggelt boltba menéssel kezdik, ahol annak rendje és módja szerint összefutnak Hannával, de kulturált felnőttekként kezelik a kínos helyzetet. Ádám elviszi az elkészült képeket a fotós haverjához, akinél nem éri el a kívánt hatást: a fickó nem lát benne fantáziát, a képeken ugyanis nem látszik, hogy a modell hajléktalan, ráadásul a kolléga nem érzi, hogy Ádám azonosult volna a képpel, és nem érti, mit akart Ádám kifejezni. Tán az a baj, hogy beállított képek, de tök mindegy, a világítás úgyis úgy szar, ahogy van, túl maníros. Ádám olyan hangulatban tér haza, mintha pokrócot reggelizett volna, és benyögi Lilinek, hogy a lány a képeken semmitmondó, márpedig Ádám csak hozott anyagból tud dolgozni.

bk_marcius31_3.png

Juli lelkesen meséli férjének, hogy mióta elintézte a cellatársának, hogy ne helyezzék át másik börtönbe, egyre többen megkeresik, hogy írjon nekik kérvényt. Attila is eldicsekszik a családi parkos ötlettel, de amikor elmondja azt a részletet, hogy az ötlet a gazdagréti erdésztől származik, Juli felhúzza a szemöldökét, ugyanis nem tűnik kósernek a dolog. Juli emlékezteti lépre menő férjét, hogy a múltkor Attila kategorikusan kijelentette, hogy nem hajlandó semmit elfogadni, ami Jánostól származik, de Attila rávágja, hogy neki egy családot kell eltartania, nem írogathat kérvényeket. De jófej vagy, Attikám! A téma átterelődik a gyerekekre, de mivel velük minden rendben, hamar kibeszélik. Attila ezután Nórához megy, s Nóra biztató szavaira egy szorító kézfogással reagál.

bk_marcius31_4.png

Tóbiás duplakávézik a Rózsában, hulla fáradt, úgyhogy arra sem emlékszik, ivott-e már kávét. A felszolgálást megzavarja Pallag Endréné, a hatóság munkatársa, de mivel Gizi lefagy, ezért Tóbiás adja elő magát, mint üzletvezető. Endréné a Pusszancs nevű termék iránt érdeklődik, hogy a Rózsában árulnak-e ilyet, ugyanis nem engedélyezett, alkoholt tartalmazó termék után kutatnak. Míg Tóbiás a konyhába vezeti a hatóságot Gizi hozza a papírmunkát. Miután Endréné mindent rendben talál, Gizi és Tóbiás átbeszéli a történteket, s belegondolnak, hogy elég kellemetlen, hogy nincs üzletvezető. Tóbiás szerint nem sok akadálya van, csak egy tanfolyamra kéne járnia Gizinek, és egyből ő lesz az üzletvezető. Gizi megosztja az elképzelést Novákkal, akinek nincs ínyére a gondolat, hisz abban reménykedett, hogy Gizi meggondolja magát, és visszatér a családi céghez.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása