Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7833-7834. rész

2016. április 16. 10:00 - Gillotte

Csöngetnek Mikinél, de még mindig fel van dúlva a s(z)avazás miatt, úgyhogy elég bunkón fogadja Ágit, aki ugyebár szintén amellett szavazott, hogy Miki hagyja el a céget. Ági viszont békejobbal jött, felhívja bátyja figyelmét a János-féle üzletre, s mivelhogy Miki már szabad ember, akár bele is vághatna. Eközben Attila próbál előre kérni némi pénzeket, hogy rendbe hozza amit testvére elszúrt, de senki nem tud előre adni, úgyhogy ez azt jelenti, hogy nincs tőke, amiből dolgozzanak – hála Mikinek. Laci és Nóra próbálna segíteni Attilának, de nem értenek hozzá, s Laci meg is mondja, hogy neki nem az a dolga, hogy mentse a céget, ez Attila dolga. Bezzeg mikor Miki volt a főnök akkor azt sem tudták, mi van, a bolt ment. Nem sokat várat magára, hogy hangosan kimondják: hiányzik Miki, pontosabban a kapcsolatai. Attila és Laci elbeszélnek egymás füle mellett, Nóra próbálja békíteni őket, de Laci elhatározza magát: ő bizony kilép a cégből, s ennél a pontnál becsatlakozik Nóra is. Attila magára marad, majd Ágit hívja, s segítséget kér tőle a kialakult helyzetet illetően. Újabb taggyűlést hívnak össze, melyre Miki is hivatalos. Attila felajánlja Mikinek a lehetőséget, hogy visszatérjen a céghez – természetesen azt nem hozzátéve, hogy Miki nélkül keresztet vethetnek az egészre. Miki persze levágja, hogy nem puszta jószívűségből hívják vissza a társai, de végül úgy dönt, marad a családi cégnél. Mind sejtjük, hogy ez valójában csak egy csel, ugyanis Miki még aznap este vendégül látja Jánost, hogy közölje: elfogadják a cipőgyáras ajánlatot, s egyúttal elmeséli a cég múltját és fontosságát, illetve ecseteli, hogy a cégnek mekkora szívügynek kéne lennie. Miki annyira be van rágva, hogy megkéri Jánost, segítsen tönkretenni a Berény Kft-t. Hú, micsoda fordulat!

bk_marcius24_1.png

Hanna érkezik a beosztás szerint, hogy porszívózzon Tóbiáséknál, de Bence alszik, úgyhogy nem kéne, helyette inkább Tóbiás befogja rendet rakni. Hanna a konyhában is rendet rak, de minden csörög, és Tóbiás be van tojva, hogy felébred a gyerek, pedig általában a gyerekek mellett bombatámadás is lehet, akkor sem ébrednek fel. Hannának egyetlen beszédtémája van, az, hogy Zsófi hogy otthagyta szegény Bencét, de Tóbiás nem sokáig bírja, kiosztja Hannát, hogy igazán változtathatna Hanna a stílusán, mert mostanában mindig mindenkit csak kritizál, valszeg Ádámot is ezzel üldözte el. Hanna némi durci után rájön, hogy van abban valami, amit Tóbiás mond, úgyhogy megígéri, hogy megváltozik és mindenben számíthat rá Tóbiás a jövőben.

bk_marcius24_2.png

Újabb vendég érkezik majd Kertészékhez, még aznap este, mégpedig egy angol úriember. S hogy miért úriember? Mert az angolok úriemberek – mondja Bözsi. (Ó, ha tudnád…) Hogy az Elizabeth kabin a legjobb minősítést kapja, Bözsi nyüstöli Vilit, hogy kezdjenek el angolul tanulni, mert a vendégek leginkább azokhoz mennek, akik tudnak angolul. Le is csekkolják a leggyakoribb szavakat és kifejezéseket, úgy, mint ,,tilos a dohányzás” ami angolul annyit tesz, hogy no smoking. De nehogymár ők mondják meg a vendégnek, mit vegyen fel – ugyebár. Bözsi főzi a levest a vendégnek, de nem érzi az illatát, így Vili ellenőrzi le neki. Megérkezik a vendég, be is mutatkoznak: Elizabeth és William, a helyi királyi család. A vendég, Troy még valamit beszél is magyarul, és elmeséli, hogy törékeny csomaggal van: egy értékes vázát vett, amit visz Angliába. Ebéd után a vendég elmegy, s Bözsi összepakol. A vázát is vinné be a nappaliba biztonságba helyezni, de hirtelen kicsúszik az ujjai közül a váza és ripityára törik.

bk_marcius24_3.png

Lili boldogan közli Ádámmal a hírt, hogy munkát keres, fel kellene hívni egy újságkihordós hirdetést, de nincs telefonja. Pontosabban van, mert talált egyet takarítás közben, s Ádám rámondja, hogy persze, biztos Krisztiáné, nyugodtan használhatja Lili.

bk_marcius24_4.png

Rudi kapucniban, feltűnésmentesen megy Zsolt lakása felé, de Gizi tekintetétől nem tud elmenekülni. Utol is éri Gizi, kikérdezi, de Rudi leállítja, hogy hivatalosan nincs itt, és ha visszajöttek, Alíz azonnal megy a Rózsába dolgozni. Rudi a lakásba érve a szekrény tetején keresi a telefont, amin a hangfelvétel van, de csak a hűlt helyét találja. Feldúlja az egész lakást, de a telefont sehol nem találja. Ádám érkezik haza, és miután Rudi elmondja, mit keres, már be is azonosítja, hogy ez bizony az a telefon, amit Lili elvitt. Rudi nem tud mit csinálni, kénytelen megvárni, míg Lili visszajön, addig pedig lemegy a Rózsába. Miután Lili hazaér Ádám rögtön ad neki egy vadiúj telefont, hogy ne azt kelljen használni amit Rudi keres. Hamár szóba kerül, Lili megmutatja Ádámnak a Krisztián által készített felvételt. Akkor találta, mikor zenéket keresett a telefonon. A lány megjegyzi, hogy lehet, hogy nem véletlenül volt elrejtve…ja, hogy el volt rejtve? – néz kérdőn Ádám. Hát igen Lili, említhetted volna tán…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása