Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7829-7830. rész

2016. április 15. 10:00 - Gillotte

Tóbiás próbálja álomba ringatni Bencét a mindent tudó könyv segítségével, ám mondhatni hatástalan az igyekezete. Nagy nehezen csak elalszik Bence, és Tóbiás is elpilled, de amint felriad felhívja Zsófit, hogy elmondja neki, Bence jól van, és hiányzik neki az anyukája, de Tóbiás azt is megérti, hogy Zsófi nem bírta a kisbabával járó stresszt.

bk_marcius22_1.png

Nóra és Attila betolnak egy üveg bort, majd szóbakerül, hogy vajon ki Robi gyilkosa, mert hát ugyebár Juli ül miatta, de Attila kiáll felesége mellett: épp az bizonyítja az ártatlanságát, hogy bevallotta, hogy ő volt. Nem látom a logikát, de mindegy. Nóra reggel ellenőrzi a postaládáját, s az egyik borítékban egy nyomtatott papírt talál benne, amin ez áll: ,,létezik egy hangfelvétel ami kihozhatja Zsoltot a börtönből”. Több, mint talányos. Miki jár arra, bepróbálkozik Nóránál, hogy tutira nem gondolja-e meg magát a zsámbéki ház ügyében, de Nóra nemleges válasszal távozik, s bemegy Zsolthoz a börtönbe. Megmutatja neki a levelet amit kapott, s Zsolt rögtön megremeg a meghatottságtól (bizonyára a háttérzene miatt…) mert biztosra veszi, hogy a levelet Krisztán küldte. A börtön után Nóra Ruditól kér találkozót, aki meg is lepi egy parkolóban, viszont nem túl segítőkész, csak annyit mond, hogy nem tud semmit, de ha tudna valamit, mondaná, mert kiáll a bajtársai mellett. Rudi ennek ellenére bemegy Zsolthoz, de kicsit elrontja a lelkesedését, ugyanis Rudi a felvételt egy darabig nem adhatja ki a kezéből, mert ártatlanok élete is múlhat rajta. Két hónapot kér Zsolttól, ez az idő elég arra, hogy elsimuljanak a dolgok – állítja Rudi.

bk_marcius22_2.png

Ági fizet a hazatérő Rudinak a szolgálataiért, aki rögtön indul is megvenni a buszjegyet Bécsbe. Alíznak nem tetszik ötlet, hiszen tengerpartról és pálmafákról volt szó, de Rudi nem amatőr: úgy kell lelépni, hogy ne lehessen lekövetni.

bk_marcius22_3.png

Juli a cellában meséli Pirosnak, mit álmodott, de a cellatárs elég pokróc hangulatban van, mert stresszel attól, hogy vajon rábólintanak-e a Juli által írt kérelmére. Nem sokkal később kiderül, hogy elfogadták a kérelmet, úgyhogy Piros ujjongva, s dugipiával ünnepli Julit. Hálája jeléül állandó védelmet ajánlj Julinak, s ráadásként minden kérését teljesíti. Juli a férjét szeretné látni, s láss csodát, már szólnak is, hogy látogató érkezett Julihoz. A lehetőségekhez képest ki is csinosítja magát, de csak Nóra érkezik látogatóba.

bk_marcius22_4.png

Tóbiás a reggeli fürdő után törülközve mutogatja kockahasát, s közben kiszámolja, mennyi tápszert adjon Bencének. De hú, nem sok minden van otthon, így tápszerből sem sok, úgyhogy összeírja, mit kell venni, majd lemegy Gizihez a listával. Pelenka, babavíz, popsikrém, minden ami babának ingere. Egyedül hintőpor kapható, hiszen a Novák ABC nem egy szupermarket. Tóbiás kéri Gizit, hogy rendelje meg a cuccot a kisboltba, mert nem mindig tud otthon lenni átvenni. Gizi lecsap, dehát miért nem veszi át a csomagot Zsófi? Ja, mert elhúzott a fenébe, de végülis ez tök érthető…de nem szabad ám elmondani senkinek! Ja, Gizi pont erről híres, hogy nem mondja el a titkokat senkinek.

bk_marcius22_5.png

Attila az irodában idegeskedik, mert kiderült, hogy a cég számlájáról hiányzik 4 millió forint, ami miatt bebuktak egy tendert. Miki érkezik, rögtön szálljunk is rá, mert nyilván ő volt, csak nem a zsámbéki házat foglalózta le a pénzből? De bizony! A cég a csőd szélén áll, és Miki gyakorlatilag meglopta a saját cégét. Ági szerint nem ezen kéne lovagolni, hanem menteni, ami menthető. A férfiak elmennek, Ági pedig vendégül látja Szomszédok Jánost, mert az a helyzet, hogy a felvétel amihez János biztosította a lányt nem használható, úgyhogy Ági nem is akarná tartani az alku rá eső részét, de János helyére teszi, hogy márpedig győzze meg Mikit arról, hogy lépjen be az igazgatótanácsba, s hozzáteszi, ezzel a hozzáállással nem csoda, hogy csődbe megy a cégük. Ági ennek fényében átmegy Mikihez, és választás elé állítja: fizesse vissza a cég számlájára a 4 milkát, vagy győzze meg Attilát, hogy a már elvetett cipőgyáras üzletet kösse meg Jánossal. Pénze nincs Mikinek, úgyhogy marad a B opció.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása