Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7827-7828. rész

2016. április 14. 10:00 - Gillotte

Zsófi tiszta idegbeteg amiért Tóbiás kidobta a bébiőrt, és még tönkre is tette, mivel nem működik. Tóbiás leállítja gyermeke anyját, hiszen folyton panaszkodik, és nem hagyja, hogy segítsenek, de Zsófi szerint nem így van, hiszen folyton csak kioktatják őt. Tóbiás nem tud mit csinálni, ha segíteni akar, az a baj, ha nem akar, az a baj, úgyhogy inkább elmegy, ja, és a bébiőrbe amúgy csak elem kell. Zsófi ezután hasonló hangulatban nekiáll szoptatni. Próbál türelmes lenni, de Bence csak sír, úgyhogy Zsófi igencsak az idegösszeroppanás szélén áll, kínjában leteszi Bencét az ágyra, míg kimegy a fürdőkádért. Tóbiás ekkor jön vissza, és teljes frászt kap amiért Bence egyedül fekszik az ágyon, hisz le is eshetett volna. Amint Zsófi érzékeli hibáját, teljesen pánikba esik a felelőtlensége miatt.

bk_marcius21_1.png

Ági férjét hívja, érdeklődik holléte felől. A Herr kocsiban ül, az első képkockán az autópályán, majd fél perc múlva a Dunaparton. A Herr Flash üzemmódban Svájcba száguld elhozni Lizát, ugyanis ebben a családban mindenkinek vállalnia kellett a felelősséget a bűneiért, miért pont Liza lenne a kivétel? Ági ezután némiképp felzaklatva az irodába megy, ahol összefut Magnummal és Olíviával, akik micsoda véletlen, pont őt keresik, ugyanis megnéznék a mindent eldöntő felvételt amit a biztonsági kamera készített. A felvétellel van egy kis gond – mondja Ági – mert egyrészt semmi bizonyíték nincs rajta, másrészt Liza eléggé kényes pillanatokban látható rajta, és nem szívesen mutogatná.

bk_marcius21_2.png

Attila egy sírköveshez viszi az Etus Művésznő style sapkában virító Nórát, aki kikéri magának ezt az összeesküvést a háta mögött, pedig akkor még nem is látja, amit majd Attila mutat neki: egy sírkövet Robi nevével. Nóra ekkor döbben rá, hogy fel kéne ébredni, majd Attila vállán sírja ki bánatát. Hazaérve Miki támadja le Nórát a jó hírrel: megvan a zsámbéki ház, amit annyira szerettek volna, már költözhetnek is. Nóra azonban letöri Miki jókedvét, ugyanis már kijózanodott, vége a színjátéknak. Miki ezután kétségbeesetten próbálja visszaszerezni a házra letett foglalót. Belép az irodába, ahol Ági búslakodik a kialakult helyzet miatt, de Miki ,,én megmondtam előre” stílusban jelzi, hogy igaza volt, mikor szólt Áginak, hogy ne álljon a Herr mellé, mert szívás lesz a vége.

bk_marcius21_3.png

Zsolt hálálkodik Emíliának amiért elintézte, hogy láthassa a fiát, mielőtt elutaznak külföldre. Zsolt ajándékot is venne, de nem valami bolti vackot, hanem koncertjegyet szeretne venni neki Stuttgartba, de ehhez Internet és bankkártya kell, így kéri a pszichonőt, adja oda a gépét, és a telefonját. Emília ellenáll, mert az egy dolog, hogy Zsolt kimehet, de azért mindent nem lehet. Zsolt dühöngve tér vissza celléjába, ,,a rohadt életbe!” felkiáltással, mire Szamár megkérdezi: ,,dühös vagy?” Szamár ezen kívül elárulja Zsoltnak a titkot: ha dumálsz a pszichonőnek az érzéseidről bármit elintéz, nyugi. Nem sokkal később Emília a szobájába szólítja Zsoltot, hisz feladata van: írja le a kedvenc filmjeinek a címét, és indokolja meg, miért szereti az adott filmet. Zsolt lázadna, de Emília nem hagyja magát: elküldi a foglyot a könyvtárba azzal, hogy amint készen van térjen vissza a dokinő irodájába. Kisvártatva Zsolt így is tesz, ám a szobában csak Emília lánya ücsörög, aki kiemeli, hogy most annyi dolga van, hogy azt sem venné észre, ha Zsolt netezne, vagy nyomtatna. Zsolt él is a kínált lehetőséggel, és megveszi a koncertjegyet. Nem sokkal később viszik az őrök elbúcsúzni Oszkártól, s meg is pillantják, ahogy idillileg puszilja meg Andit a fiú, s rakja be az utolsó táskát az autóba. Zsolt végül úgy dönt, nem zavarja meg a pillanatot, úgyhogy összegyűri a kinyomtatott jegyet.

bk_marcius21_4.png

Nóra gyertyafény és letargikus operazene mellett borozgat otthonában, egyedül. Attila látogatja meg, lecsekkolja, hogy milyen állapotban van Nóra. Ketten folytatják a borozást, és megbeszélik az élet nagy dolgait. Komolyan, még a végén összejönnek, túl sokat vannak már együtt…

bk_marcius21_5.png

Tóbiás elviszi Bencét az orvoshoz a hőemelkedés miatt, s ezalatt Zsófi immáron nyugodtabban egy levelet fogalmaz könnyek közt, melyet Bence hordozójára tesz. Utoljára körbenéz a lakásban, majd megpakolt bőröndjét maga után húzva elmegy. Mire Tóbiás hazaér, Zsófinak már rég hűlt helye van. Tóbiás elolvassa a levelet, amiben Zsófi leírja, hogy be kell, hogy ismerje, alkalmatlan anyának, és hiába várta, és szereti Bencét, azzal teszi neki a legjobbat, ha nincs vele. Tóbiás egész jól fogadja a hírt, próbálja megnyugtatni sírdogáló kisfiát. Mesét mond neki a sasfiókáról, aki a szamár és az őzgida gyermeke volt. Ahogy mesél, megindító hegedűszó hallatszik, s az epizód összes szereplőjét mutatják, mialatt Tóbiás mesél, hisz a mese mindenkire vonatkozik: az álmok nem mindig válnak valóra, az őzikéből sosem lesz szamár, a szamárból sosem lesz őzike, nem láncolhatják egymást egymáshoz, de ettől még bármerre járnak, örökké megőrzik egymást a szívükben. Az őzikének a mezőre van szüksége, a csacsinak pedig feladata van: meg kell mutatnia a sasfiókának, milyen nagyra tudja nyitni a szárnyait. Micsoda megható újítás volt ez, jár a keksz!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása