Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7825-7826. rész

2016. április 13. 10:00 - Gillotte

Rudi reggel megérkezik leizzadva, feltételezhetően valami sportolás után. Csöngetnek, kérdezi ki az, s a válaszhang alapján beengedi Szindit. A lány nem a munkaadót, Ágit keresi, hanem Rudit, akit szeretne elhívni valahova csak úgy dumálni, de Rudi rövidúton tudtára adja, hogy bocs, de van barátnője akit szeret, úgyhogy lépjél kislány. Alíz a takarásból végighallgatja az egészet, s amint a csaj lelép, lekapja a tíz körméről Rudit, amiért cicázik, miközben Alíz jóasszony módjára kaját csinál neki, de Rudi hamar tisztázza: semmi köze a csajhoz. Átöltözik, majd elmegy a rendőrségre és jelzi szándékát, miszerint külföldre távozna. Hamár ott van, Magnum megérdeklődi, hogy miért nem szerepel Rudi egyetlen esküvői fotón sem? A kérdezett elhinti, hogy azért, mert a garázsban volt Lizával olyan helyzetben, amiről nem szívesen beszélne…ha értik, mire céloz. Magnum szerint ez nem elég bizonyíték, de Rudi örül, mert hát mégse veheti fel videóra, mi történt…ja basszus de, most, hogy Olívia említi tényleg van biztonsági kamera! És ez eddig senkinek nem jutott eszébe?!

bk_marcius18_1.png

Bence Gizi kezében nyugszik le, mert Tóbiás hívására átment megnézni, miért sír annyira. Ahogy Zsófi meglátja, kikapja a gyereket Gizi kezéből, és elküldi, hisz nincs szüksége segítségre, annak ellenére sem, hogy csak Gizi volt képes rájönni, hogy hőemelkedése van Bencének. Zsófi egyből felkapja a vizet, hisz minek kell idegeneket hívni a gyerek mellé, ő az anyja, egy senkiházi alkoholista legyen az utolsó, aki segít neki. Tóbiás elmegy dolgozni, Hannával fut össze, aki megnézné Bencét, s Tóbiás rámondja az áment, csak vigyázni kell Zsófival, mert nagyon fáradt, a légzésfigyelő is csak ébren tartja őket, mert folyton csipog, ha kell, ha nem. Kéri Hannát, beszélgessen már Zsófival, hátha jobb kedve lesz tőle. Nem sokkal később Hanna így is tesz, átmegy Zsófihoz, s alig fog bele az Ádámmal való szakításos történetbe, mikor Zsófi nekiáll aggódni, hogy Bencének kicsit hígabb volt a széklete, de lehet, hogy csak a lázcsillapító miatt, úgyhogy semmi gáz. Hanna folytatja a sztoriját, de oh, Zsófinak etetnie kell, majd folytatják.

bk_marcius18_2.png

Attila Emíliánál, a pszichodokinál van rákérdezni, hogy mégis milyen ostoba terápia az, hogy Miki eljátssza Robit, Nóra halott férjét, ugyanis ez kicsinálja Nórát. Emília állítja, mondta Mikinek, hogy ez visszafelé is elsülhet, úgyhogy bizonyos keretek között kell ezt csinálni. Attila kéri a dokinőt, csináljon valamit, mert ez így nem mehet tovább, ám a dokinő visszapasszolja a labdát: Attila nyissa fel valahogy Nóra szemét, mivel Nóra már hagyott ki pszichoórát. Eközben a másik oldalon Miki, alias Robi és Nóra romantikusan reggelit készít, ám félbeszakítják egy heves csókolózással, hisz Nóra elérkezettnek látja az időt, hogy lefeküdjenek, de Miki meghátrál, így véletlenül eltörve Nóra kedvenc bögréjét, amit a közös gyermektől, a Trolltól kapott. Miki hazamegy intézni egy telefont, nagyon szakmai, hisz érdeklődik a szerencsétlen ingatlanostól, hogy sima vagy perforált polisztirol lemezzel csinálták a homlokzati szigetelést. A csevejt Attila ideges csengetése zavarja meg, aki letámadja Mikit amiért Miki hagyja, hogy Nórával együtt házat vegyenek, hisz Nóra Robit akarja, nem Mikit. Miki állítja, hogy csak segíteni akar Nórának, és ez égi jel, hogy Nóra pont benne találja meg a pót-Robit, s előbb-utóbb ez talán változni fog, de ha nem, az sem baj, Miki boldogan éli le Robiként az életét, ha Nórának ez kell. Attila Mikitől egyből Nórához megy, elviszi egy helyre, de nem mondja meg, hová.

bk_marcius18_3.png

Szamár érkezik vissza lelkesen a cellába a reggeli műszakból, de egyből leáll, amint látja, hogy Zsolt itatta az egereket. Zsolt állítja: amiatt van, hogy lelépett a csaja, s Szamár biztatja, lesz nője annyi, mint a tenger. Nem sokkal később Zsolt lelkizik a pszichodoki Emíliának, aki ki akarja deríteni, hogy pontosan mi a baj, mert a rabok mondogatják, hogy ,,a Bartha depizik” úgyhogy jó lenne túllenni rajta, mielőtt elkezdik cikizni. Zsolt belemegy, és elmondja, mennyire bánja, hogy Krisztián meghalt, és még a fia sem áll szóba vele. Emília azt javasolja, hogy adjon a fiának valami búcsúajándékot, talán még el is tudja intézni, hogy kiengedjék Zsoltot egy kis időre. Zsolt visszamegy a zárkájába, majd nem sokkal később Emília látogatja meg egy papírral, amit az igazgató írt alá, hogy Zsolt elmehet pár órára. Zsolt alig hisz a szemének, rendkívül hálás a pszichodokinak.

bk_marcius18_4.png

Ági próbálja behízelegni magát a Herrnek, hogy melléálljon Liza ügyben, de a Herr hajthatatlan. Ráparancsol Ágira: ha nem akarja, hogy Lizát az Interpol hozza haza, most rögtön hívja fel, vagy a Herr maga teszi meg. Ági ezután leül dolgozni, de Alíz kezdeményez beszélgetést. Mivel épp nincs más, őt fárasztja azon aggodalmával, hogy mi van, ha Rudi megcsalja Szindivel, de Ági biztosítja arról, hogy nincs mitől félni, Szindi a számítógépes srác barátnője. Miután leépíti Alízt, Herrné felhívja a számítógépes szakembert, mert nem találja a videót, amin Rudi és ál-Liza romantikázik. Az IT guru utánanéz, s nem tudja, mi történhetett, hisz csak Ági és ő férhettek hozzá a videóhoz, úgyhogy felmerül a kérdés: ki fért hozzá Ági gépéhez?

bk_marcius18_5.png

Tóbiás ér haza, Zsófi vasalja az új babaruhákat, amiket a futár hozott, aki volt olyan bunkó, hogy becsengetett, hát nem gondolta, hogy a gyerek alszik?! Zsófi egyúttal panaszkodik Hannára is, aki fárasztotta a hülyeségeivel, Tóbiás szerint viszont foglalkozhatna mással is Zsófi. Az újdonsült anyuka azonban nem akar másra figyelni, hisz tudta mit vállalt, ő a gyerek anyja. Tóbiás győzködésére azért csak elmegy sétálni egy kicsit, hogy lenyugodjon. Míg Bence alszik Tóbiás dolgozik a laptopon – pontosabban dolgozna, ha a légzésfigyelő nem sípolna állandóan, és ébresztené fel a babát. Tóbiás kivágja a fenébe a légzésfigyelőt (előtte kiveszi az elemet, jó lesz az máshová). Miután Zsófi hazatér, keresi a légzésfigyelőt, meg kell találni, hisz a gyerek egyéves koráig bekövetkezhet a bölcsőhalál – hopp, most is kihagyott egy lélegzetet. Tóbiás elmeséli, hogy kidobta a bébiőrt, mert felesleges, de Zsófi kitér a hitéből, és ha Tóbiás miatt hal meg a gyerek?! De jó, elkezdett sírni, legalább tuti lélegzik…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása