Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x17 - A lány, aki lenyelt egy kacsát meg egy kecskét (18+)

2016. április 09. 10:29 - Dzsudibí

Durva időcsapdába kerültünk, így lehetséges, hogy a 15. és 16. rész hogyvoltja után máris fürdőzhetünk a 17. epizód összefoglalójában is, de az RTL-nél is adódtak ezzel gondok, ugyanis Laura, Dani és Márk még mindig ott feszítenek a főcímben, no de haladjunk. Napraforgó konferál megint, Sanya megharagudott Dórira, mindjárt meg is tudjuk, miért.

1_2.png

Brigi csillagokat akar nézegetni, menne Vivike is, emiatt Heni meg nem akar. Sanya elmélyülten köldökszöszök után kurkászik a hurkái között. Csillagvizsgálás közben Vivi bocsánatot kér Brigitől, amiért Heni miatta nem akart jönni, de nem komolyan, csak úgy. Gergő hiába keresi, ma már nem találja a fiastyúkot, melyre érkezik is a logikus kérdés Brigitől:

2_2.png

Megtudjuk azt is, hogy Gergő valamiért irigyli azokat, akik csak a Kis meg a Nagy Göncölt ismerik, de ennek miértje már csak egy tompán lüktető, kínzó kérdés marad bennünk a jelenet után, mert Norbi, aki szeretné elmélyült csendben kutatni a csillagok titkait, közbevág: - Figyeljetek lányok, nem tudtok szájzárat kapni közben? 

3_2.png

Sanya annyira megsértődik Dórira, amiért haszontalannak ítélte jelenlétét a Farmon, hogy kiköltözteti a VIP roomból, és Fitness Vivit kéreti maga mellé, aki viszont kicsit aggódik, mert ő komoly párkapcsolatban él, és nanehogymá félreértse élete párja, amiért Sanyával  tölti az éjszakát az elnöki lakosztályban. Vivi kedves párja helyében még Andy gazdára is féltékenyebb lennék, mint a málészájú Sanyára, akinek azóta úgy látom, sikerült kibányásznia a köldökszöszt. Dórinak ellenben csakis Vivi ágya jöhet szóba, a sarokban üresen álló nem, mert az ugyebár egy ÁTKOZOTT ágy. 

4_2.png

Jön Andy és Sly a trakkerrel, egy büdös szót nem értek, abból, amit beszélgetnek, Sly-on véletlenül rajtamaradt a partikalap tegnap estéről. Farmmustra együtt, csapatostul, Sly gazda kézjelekkel is mutatja, hogy mindenkinek jönnie kell, hogy Vivi és új Márk is megértse. Norbi mindenképp fontosnak tartja megemlíteni, hogy a tehén kevesebb tejet ad, mióta nem ő feji. 

8_2.png

Dóri és Szinti összekapnak azon, hogy kié a csacsi, utoljára oviban hallottam ilyen emelkedett színvonalú vitát, szegény Barni meg csöndben átkozza a napot, amikor jelentkezett a műsorba. Azért jó viszont, hogy Sly nem bírt egyedül az egyszeri parasztokkal, és besorozták Andyt is, mert így hallhatunk olyanokat, mint: Éz á záblá, éz meg a káontár. A szappanopera bonyolódik, kiderül, hogy Barni apja Sly gazda. Vágókép: Heni nevelgeti Turnert "Nem, ilyet nem csinálunk, gyere, gyere, KÉRLEK gyere" vezényszavakkal, mondanom sem kell, hogy a kis foltos nagy ívben tesz az udvariaskodásra. 

9_2.png

Következik a gyapjú kiértékelése, Gábor szerint mind első osztályú matéria, mert négy nap után ő ért hozzá, Andy gazda viszont nem kér a trágyával kevert gyapjúból. Bocinézegetés közben Andy és Sly spontán megbeszélik, hogy melyik csajt vinnék el egy körre a trakkeren, Andy gazdának Dia tetszik a legjobban, Sly a hallott információt egy szemöldökfelhúzással és egy csendes „ühüm-mel” nyugtázza, ebből arra következtetek, hogy nem Dián fognak összekapni.

10_1.png

Andy gazdára rájön a szapora, ezért igénybe veszi a budit, de visszatérve hangot ad elégedetlenségének a toáletten tapasztalt állapotokkal, a farmerek utasítást kapnak, hogy ki kell lapátolni a ganét. Útban a dzsondér felé még jót röhögnek Sly-al azon, hogy a gyökerek semmit nem esznek, oszt mégis három hét alatt színültig fosták a budit. Újabb matekozás, hogy az eladott gyapjúért kapott csilliárdokon miből mennyit vegyenek, olyan sok a farmpengő, hogy még csokira is futja, ezzel el is megy a műsoridő negyede. Milyen távolinak is tűnik már VV Dóri részeg óbégatása, amikor Laccccira pacsálta volna a felesleges hialuaroaunsavat, annyi volt neki.

11_1.png

Érkezik Zé, megdicséri a lányokat, hogy egészen kivirultak most, hogy lóvé állt a házhoz, én csak azt látom, hogy Szinti vezényletével indított felmosórongyot a fejre kezdeményezés vészesen terjed a Farm lakói között. Henivel félrevonulnak, ahol megtudjuk, hogy Heni szerint Vivi mentálisan nem kompatibilis a farmélettel, politikailag ennél korrektebb módon én sem tudtam volna ezt megfogalmazni. Nagyjából mindenkinek a neve elhangzik, mint esélyes kihívott, nem értem, miért van erre szükség, amikor még Vivi is tudja előre, hogy ő lesz Heni kihívottja. Rá is köti jól a zöldet, mert ez az ő dolga. A következő részben lesz farmeren keresztüli ujjazás a kútnál, balett, meg búvárruhába bújtatott párbajozók, remélem nem a budiból kilapátolt ganétengerben kell megmártózniuk valami rozsdás kulcs után kutatva. 

12_1.png

Akiknek meg volt jobb dolga tegnap, minthogy ezt nézze, és még a hogyvoltot is baszik végigolvasni, annak alább a 17. rész kvintesszenciája, a teljesség igénye nélkül:

- Hiába a izé, a korosztály…. Hiába telnek az évek, a izé marad. (Gábor)

- Annyira buta, hogy egyszerűen az aurám átváltozott már tőle. (Heni)

- Én kérek elnézést a Brigitől, hogy megfosztottam ettől az élménytől. (Vivi)

- Viviiiii, ezt most nem mondod komolyan?! (Brigi)

- Nem mondom komolyan, csak gondoltam lefutom én is a körömet. (Vivi) 

- Kirántja saját maga alól a saját lábát. (Norbi)

- Nem kívánok vele többet együtt élni. Egy olyan lánnyal, aki lenyelt egy kacsát, meg még egy kecskét is, mert úgy nevet. (Heni)

Címkék: 18+ a farm
281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2016.04.09. 22:28:51

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): köszönöm. nem a kritika bánt, mert én is látom, hogy az rtl most henit akarta, inkább az, amikor a személyest is beleviszed.

Krétagarbó 2016.04.09. 22:32:31

@lac64: pont az elején, vivi szerint koca, attis szerint gyökér, repedtsarkú. de kapott a párbaj alatt is, utána ezt beszélték Dórival, hogy miket kiabáltak neki Vivi szurkolói. De a párbaj alatt is megkapta Vivitől is hogy dagadt, asszem utána kezdett rá Heni arra, hogy mit szól a ksi barátja Sanyához.

Krétagarbó 2016.04.09. 23:03:48

@csincsilla72: figyi, Dia összegzett és megállapította: dehogy fogok én ezek után fogyózni, még mit nem! :))

Rémület 2016.04.09. 23:03:55

Az nem mentség, hogy a többiek is tahók. És nyerő helyzetben aljaskodni olyan, mint földön fekvőt rugdosni. Nehéz elhinni nektek, hogy Heni egy jófej csaj. Pedig próbálom meglátni benne a jót. Tudom, a műsor manipulál, de ennyire? A főzésen kívül semmi pozitívum. Semmi jóindulat, semmi kedvesség. Arra jó ez a hozzáállás, hogy sokáig képernyőn tartsák, de nyerni nem fog és rajongókat se szerez. Szarul fog kijönni az egész kalandból.

Krétagarbó 2016.04.09. 23:16:56

@Rémület: nem kell elhinned, ez az én véleményem amit nem tartok magamba. Mint ahogy itt senki sem a magáét. Meggyőzni senkit nem akarok, majd ő megteszi. Vagy nem, ki tudja?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.09. 23:34:53

@lac64: Ja, hát ez bizony ronda dolog, hogy a párbajokat a kényük-kedvük szerint variálják a szerkik. Mondjuk én is Heninek szurkoltam, de ez most jogosulatlan előny volt.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.09. 23:35:33

Na nem megmondtam, hogy kötélhúzás lesz?
@Rémület: Na ja, Heni itt nem csak győzni, párbajt túlélni akart, hanem a földbe döngölni Vivit.
A fiatalabb játékosok pedig vészesen fogynak, kíváncsi vagyok a következő párbajozókra. Szerintem valaki megy és Cintiát viszi :)

beacska 2016.04.09. 23:59:33

aki itt a Klubbot és Henit szidja, az 1. nem próbált még makacs gyereket felrángatni a lépcsön (iszonyúan meg tudnak nehezkedni), 2. életében nem vett még részt kötélhúzásban....nem a súly és az erő a legfontosabb....

illetve sokan bizonygatták itt, h FitnessLady milyen erős...MILYEN???

aloksak 2016.04.10. 01:42:01

Na ezek szerint Heni maradt bent. Hurrá!! :) Majd holnap vissza nézem. De ennek örülök. Sanya koppant. :D Jajj most mi lesz vele? Majd edz Gáborral és Gergővel. :)

Well... 2016.04.10. 04:54:56

@aloksak: megmondtam, nem megmondtam ,de megmondtam, mert megmondtam (sose nem lebecsulni az iluminatikat muszaly :o))

Well... 2016.04.10. 05:13:37

KERDES ! miert szolitotta a vivi "SZABI"-nak a Gabort ? azt kinezem belolle, hogy nem birta megtanulni a csereparaszt nevet , de miert nem helyesbitett a srac ??? hmm na ennek utanna nezunk :o))

Well... 2016.04.10. 06:19:00

na vegigneztem a parbajt, aki azt mondja, hogy NEM VOLT FAIR PARBAJ, annak mindnek meg kell nezesse magat egy dokival.
indoklas:
1: a kotelhuzas az egyetlen feladat, amit a Vivi esszel fel birt fogni. igy a rtl kikuszobolte az ertelmi szintbol szarmazo jelentos kulonbseget. akarmi mas lett volna a feladat, ahol gondolkodni kell az nem lett volna fair
2: megengedtek a vivinek, hogy labbal tamaszon a kozepso oszlopon, es labbal egy kondis kinyom par szaz kilot..
3: a heni megoldotta, hogy a kotelhuzesban vigyen egy kis fizikat, (lehet nem tudatosan) , viszont mikor a kotelet vertikalis sikon a talajhoz kozelitette (leult b+) akkor megtort az erovonal, innentol kezdve akarki huzza elvesztegeti a huzoero jo reszet emelesre, es ugye a vivi , amilyen kis okos folyamatosan egy iranyba huzta, (kulon teccet mikor o is leult, mert igy a huzoerejenek nagyresze megszunt huzni :o)
osszegzes: lehetett volna a heni dekara egy sulyu a vivi-vel akkor is o nyert volna , mert a vivi zavarba jott attol, hogy nem egy darab vas ellen kuzzd, szamara ismeretlen volt a helyzet mikor a vas ellenall. neki ez csak es kizarolag erobol megoldhato feladat volt, a heninek meg nem :oP

lac64 2016.04.10. 06:58:35

@Well...:
Az orvost neked is javaslom ... :)
"labbal egy kondis kinyom par szaz kilot.."
Valóban, de akkor csak a gravitációval szemben dolgozol, itt pedig súrlódási erőt kellett volna leküzdened, ráadásul a súlynak nincs sarka, amivel betámaszthat a talajon. Egyébként lábbal tolással tudott is húzni Henin, de kézzel is meg kellett volna tudnia tartania úgy, hogy közben haladjon a saját oszlopa felé, na ez a lehetetlen ekkora tömegnél.
"amilyen kis okos folyamatosan egy iranyba huzta"
Milyen irányba tudta volna még húzni, figyelembe véve, hogy a gyűrű megvezette a kötelet, ezért ha más irányba húzza, megtör a kötél iránya, és megint erőt veszít? A más irányba húzás legfeljebb akkor működött volna, mikor Heni a láda felé mozgott, de a patkó levételét semmilyen módon nem akadályozhatta volna meg.
"kulon teccet mikor o is leult, mert igy a huzoerejenek nagyresze megszunt huzni"
Ha nem ül le akkor is bukik, csak még gyorsabban, hiszen a súlypontja magasabban lett volna, Heni fekve egyetlen rántással kimozdíthatta volna az egyensúlyi helyzetéből, onnan KO.

Nem, itt kétszer is kedveztek Heninek. Egyszer a feladattal, de ott még a súlykülönbséget kompenzálni lehetett volna erővel és taktikával. A döntő az volt szerintem, hogy hagyták Henit lefeküdni. Azt a szituációt nem tudod megoldani ekkora súlykülönbségnél.

Well... 2016.04.10. 07:11:37

@lac64:
-surlodas jo duma , szerinted minek van jobb tapadasa ? a tornacipo talpanak, vagy a buvar ruha seggenek ?? ... pl: fuves domb oldal alva vagy ulve csuszol le konnyebben ? :o)
-a ronk tetejen kozepen volt egy karika, abba volt egy masik karika es abban volt a kotel ...nem volt semmi fele megvezetes..a nagyobbik karika szabadon forgott ...
- az egesznek semmi koze a sulyponthoz (t'om heni emlitette akkor is rancoltam a homlokom)
-

lac64 2016.04.10. 07:13:05

@lac64: Egyébként érdekelne, Te hogyan oldottad volna meg? Gondolkodtam a feladaton, de még nincs ötletem

Well... 2016.04.10. 07:16:55

@lac64: qrva egyszeru... az elejen atszaladok a masik oldalra, kikapcsolom a karabinert es elszaladok a kotellel.... szia nyertem :o))

,, 2016.04.10. 07:20:52

nemtom, ez egy jó fizikai feladvány lenne, csak ahhoz meg nem értek. Én magamnak úgy fordítottam le, hogy az egyik csajnak a saját súlyának a 150%át kellett elhúznia(+ellenerő), a másiknak meg max a 75%át(+ellenerő). Oszt ennyi. Hülyeség?

Well... 2016.04.10. 07:21:44

@Well...: az ellenfel karbineret oldom ki termeszetesen

,, 2016.04.10. 07:24:49

@Well...: :D én átharapdáltam volna a kötelet, odaszaladok az ellenfélhez, odakötözöm a szomszéd erdőben egy fához, futok egy kört a Balcsi körül, ebédre pont visszaérek. Leszedem a patkókat, kioldozom az ellenfelet, és szia nyertem:)

,, 2016.04.10. 07:44:13

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: az sok mindentől függ, ha fiú akkor még egy darabig lehet hogy maradhat megkötözve, de ezt szerintem neked nem kell mondanom:)

lac64 2016.04.10. 07:45:26

@Well...: kondis lábbal ki tud nyomni párszáz kilót' Erre írtam, hogy ott gravitációs erő van, itt súrlódási. Abban azt hiszem egyetértünk, hogy Vivi combból az álló Henit átkarolva fel tudná emelni. Kb. az a feladat hasonlít az eredeti felvetésedre.

lac64 2016.04.10. 07:46:37

@Well...: Komoly megoldás esetleg :)

Well... 2016.04.10. 07:48:45

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ja konkretan, ha a kotel szabadon van , itt az kavart be, h a kotel egy pontja mindig ugyanabban a magassagban volt (ala volt tamasztva) , ha a kotel nem tokeletesen egyenes akkor amelyik oldalon hosszabb a kotel, ott kevesebb erot kell kifejteni az egyensulyhoz, vagyis heni kenyelmesen ucsoroghetett a hosszabb kotel vegen, mig a vivi megszakadhatott a rovidebb vegen, csak az egyensuly tartasahoz, innentol kezzdve kifarasztas a jatek neve... mint mondottam, a heni fizikaval gyozte le a vivi-t.

Well... 2016.04.10. 07:53:09

@Well...: es ha egy masik vivi lett volna a heni helyeben akkor is az az oldal gyoz... nem mondom, hogy tudatosan csinalta, de konkretan ezt bcsinalta .

a francba azzal a surlodassal .... figyi a surlodasi ero FUGGETLEN az erintkezo feluletek nagysagatol, fugg viszont a feluletek minosegetol, .. vagyis ebben az esetben konkretan mert a futocipo es a buvaruha kozel sem azonos surlodasu felulet, a heni veszitett az erejebol mikor leult... viszont tobbet nyert a kotel vonalanak megtoresevel....

Puncylla 2016.04.10. 07:57:42

én meg vivi helyében el se kezdtem volna a párbajt. az ellenfél túlsúlya miatt ezt nem nyerhetem meg, vesztettem, megyek haza

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.10. 07:59:07

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): szerzek valahonnan egy ostort, rákötöm a patkót, aztán az ellenfelet....

Well... 2016.04.10. 08:00:46

@Puncylla: ahhhhhhhhhhhh nehogy mar tobb mint 15-20 kilo legyen a ket leny kozott, es ha miss fittnes a 23 evevel, nem tud 20 kiloval tobb erot kifejteni mint egy atlagos 40-s szemmel lathatoan nem fitneszes akkor tenyleg mehet haza ...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.10. 08:04:25

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: jaj, de városi voltam. Dehogy szerzek. Sodrok gyorsan egyet, teszek közé egy ár akác ágaat, biztos, ami biztos.

Krétagarbó 2016.04.10. 08:09:53

@Well...: én nem értek a fizikához, férjem igen, edz is sokat, ugyanezt mondta. Vivi csupa izom, látszott, állandóan edz, vagy 15 évvel (minimum) fiatalabb, mint Heni, akkora egyenlőtlenség nem volt köztük.

Sanda.Ipse 2016.04.10. 08:16:36

@Krétagarbó: Kokó sem Klicskó ellen boxolt. Mivel itt a saját súlyukhoz képest kellett elhúzni a másik súlyát, bizony számított a jelentős súlykülönbség.
Úgy lehetett volna egyenlő a verseny , ha pl. gumikötéllel mindkettőnek a saját súlyát kellett volna leküzdenie. Amúgy nekem mindegy, melyik maradt benn, de most az Rtl biztosra ment.

Well... 2016.04.10. 08:19:49

@Sanda.Ipse: nagyon jo 5let, a vivinek nem is kellett volna gumikotel, csak beallitani egy lavorba, oszt mondani, neki, hogy ha a szelenel fogva feltudod emelni (sajat sulyod) akkor te gyoztel...napestig probalgatta volna a lelkem :o))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 08:29:19

@Krétagarbó: Nem láttam még az öfit, Heninek gratulálok, arról, hogy a szerkik milyen párbajfeladatot találtak ki, ő nem tehet ! Viviért nem vérzik egyáltalán a szívem, abszolút nem szorzott, nem osztott, abszolút nem fog hiányozni a műsorból, mivel, sztem amit "tudott", azt már megmutatta, és mint megudtuk "párkapcsolatban él", tehát romantika szálat sem lehet köré fűzni, a fürdésnél a bájait már vissza lehet keresni, ennyi és nem több, a végső győzelemre esélytelen lenne... Cserejátékoshoz képest találhattak volna nála érdekesebb szereplőt is a szerkik!

Krétagarbó 2016.04.10. 08:36:43

@Well...: hihi, amennyi esze van, tuti:)

Krétagarbó 2016.04.10. 08:41:58

@VV Erőlegény: ennyi, köszi:)
Tényleg nem tudom felmérni, hogy mennyire volt ez a párbaj kiegyenlítetlen, a fizikához totál hülye voltam. Itt sokan jönnek a gravitációs, meg súrlódási erővel, hát passz. Én most örülök, és annak főleg, hogy akik szurkoltak és kimondva is visszavárták Henit, azok olyan emberek, akikkel amúgy is szívesen látnám őt szövetkezni, barátkozni. (Dia, Dóri, Brigi és Tűzoltó) Innen kell most neki építkeznie, ez nem rossz alap.

Krétagarbó 2016.04.10. 08:45:48

@VV Erőlegény: írtam egy hosszút és elszállt, szóval én a fizikához hülye vok, így mit nekem súrlódási vagy grav erő, ezt a részét passzolom. Most örülök egyelőre, és annak is, hogy akik támogatták -Dia, Dóri, Brigi és Tűzoltó - olyanok, akiket barátként és szövetségesként is szívesen látnék mellette. Innen kell most építkeznie.

Puncylla 2016.04.10. 08:46:13

kíváncsi vagyok, a posztíró majd hogyan jeleníti meg ezt a "nemes" párbajt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 08:48:03

@Sanda.Ipse: Tényleg csak az a kérdésem, hogy a casting mit láthatott ebben a Viviben, amiért őt beküldték a Farmra. 100 számra akadtak volna nála különbek is ebben a fiatal lány naíva szerepkörben? Szebbek, ügyesebbek és bevállalósabbak!

Furore Carcosa 2016.04.10. 08:49:41

Benyomások:
A héten nagyjából úgy alakultak a dolgok, ahogy arra számítottam. Az idősebb nők szövetségben vannak és a háttérből irányítják a játék menetét. Dia hozzájuk csapódott, mert látja a jelet a falon; a radar alatt repülő férfiak közül bevették Tűzoltó Sanyit, és talán lenne hely Kaszkadőr Gergőnek is, aki egyelőre vacillál. Az alfahímek közben egymást gyepálják és fogalmuk sincs róla, mi történik. Favágó Norbi olyan otthonosan tájékozódik a stratégia világában, mint egy süket denevér a száradó szennyes között; tízpontos gyakorlat volt a megjegyzése, miszerint Henitől az lenne a jó taktika, ha párbajozni vinné a legerősebb szövetségesét. Heni mostanság néha túlzásba vitte a konfliktusgerjesztést, egyébként azonban jól és felkészülten játszik. Mindenesetre sokkal szívesebben látom őt a farmon, mint Fitnesz Vivit – akit ha a belső hálóba invitálnak, elsőnek az jut eszébe róla, hogy jaj, hátha a gazda le akarja támadni. (Ennyit az intelligenciájáról.) Egyébként az összes eddigi távozó Tépőzáras Gizella régi csapatából került ki, ami így logikus: ha egy szövetség megroppan, fel kell morzsolni. Szerintem a következő női kieső Szintike lesz, de előtte még a hölgyek átengednek egy párbajt az alfahímeknek, hadd eresszék le kicsit a gőzt. Nem jósolok nagy jövőt a két showmance-nak sem, mivel a többség részéről alapvető taktika, hogy a romantikázó párokat szét kell robbantani, mielőtt túl erős kötődés jönne létre köztük.

Puncylla 2016.04.10. 08:51:06

@Well...: te a legelvakultabb heni-drukkeren, krétagarbón is túlteszel
ő ugyanis már tegnap este elismerte, mondván: "én is látom, hogy az rtl most henit akarta"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 08:51:27

@Krétagarbó: Hát azért Kréta, amit itt Well (álfizikai szempontból, meg párbajkreativitási szempontból) állít, az azért nettó provokatív hülyeség sztem, de Well ilyen, és lehet rajta röhögni ! :-)

Krétagarbó 2016.04.10. 08:54:42

@Puncylla: igen, és ez nem Heni hibája. Nem is új dolog, gondolom senki nem lepődött meg rzen, Vivi is elérhette volna, hogy őt akarják.

Krétagarbó 2016.04.10. 08:57:22

@Furore Carcosa: remélem, hogy tényleg létrejön ez az idősebb korosztályos szövetség, és szépen összezárnak. Tegnap már ez egyértelmű jeleket mutatott, örömmel láttam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 08:57:34

@Krétagarbó: Én meg állítom, hogy Heninek Attilával kellene szövetkeznie! Az nagyon ütős lenne a műsor szempontjából, és abszolút váratlan. Persze ez nem zárja ki, hogy közben fenntart egy szövetséges kapcsolatot a Dia, Dóri, Brigi, Tűzoltó vonallal is... Hozzáteszem, ha Dia, Dóri, Brigi a szövetségese, akkor legközelebb csak Szintiával, vagy valamelyik kondis férfival tud majd párbajozni, ha nem akar a szövetségesei közül választani.

Sanda.Ipse 2016.04.10. 08:57:49

@VV Erőlegény: Jó kérdés:)
Nem nagyon nézem mostanában, a tegnapiból is felvételről főleg a párbajt néztem. A műsor szempontjából egyértelműen Heni benntartása volt a cél, de attól még unfair volt a párbaj választás.

,, 2016.04.10. 08:58:54

@Krétagarbó: a másik csapiból Nobri lehet erős, őt a játék megnyerésére is esélyesnek tartom.
A párocskát tekintve, akik most ugye nem önálló cégként működnek, kíváncsi leszek, hogy ki fogja beadni a derekát (Gergő Briginek, vagy fordítva)

Sanda.Ipse 2016.04.10. 09:01:09

Sanya párbajára azért már előre kíváncsi vagyok:)))

lac64 2016.04.10. 09:04:02

@Krétagarbó: Hát soha jobb szövetségese és barátja ne legyen, mint tűzoltó. Henit választja, majd rögtön utána kint elmondja, ha Heni kiesik, annak is örülne. Hozzá képest a VV-ben Anikó a hűség mintaképe volt :)

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:07:00

@VV Erőlegény: „Én meg állítom, hogy Heninek Attilával kellene szövetkeznie!”
Ez valóban nem lenne rossz szövetség, az én fejemben is megfordult már. Ketten együtt simán elmenetelnének a végjátékig. Azért nem látok rá esélyt, mert a szó szoros értelmében más nyelvet beszélnek. Akkora közöttük a szociokulturális szakadék, hogy hiába fogalmaznak mindketten magyarul, egyszerűen nem értik egymást. A berögzült viselkedésminták és előítéletek felülírják a racionalitást.

lac64 2016.04.10. 09:09:05

@Furore Carcosa: Norbi egy érdekes játékos. Ha az Rtl-en fentlévő plusz videókat is megnézed, akkor abból az derül ki, hogy nincs ő távol az idősebb korosztálytól, Dórival és Brigivel pl. kifejezetten jóban van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:10:40

@Sanda.Ipse: Hát ez van Sanda, ha nem Vivi lett volna az ellenfele, akkor lehet, hogy ezen még lehetne is filozofálgatni, de szerintem így abszolút felesleges...
Ettől a párbajtól:
1, Heni nem szerzett magának különösebb párbaj tiszteletet benn (mint pl. Dóri a fölényes győzelmével zárult nagyon ügyes párbajozásával Dáliel ellen)
2, Nem nyugodhat meg és sürgősen ki kell találnia valami nyerő taktikát, mert ha nem, akkor hamarosan újra párbajozni fog, ahol lehet, hogy már nem lesz olyan szerencsés a párbajfeladatban.

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:12:15

@lac64: „Hát soha jobb szövetségese és barátja ne legyen, mint tűzoltó.”
Pardon? Ide nem barátkozni jönnek a játékosok. Tűzoltó Sanyi hasznos tippeket adott a párbajban Heninek, mert az érdeke azt kívánta, hogy inkább Heni jöjjön vissza, mint Fitnesz Vivi. Ez tökéletesen stabil alap egy szövetséghez. Ami azt illeti, stabilabb, mint az éjszakai smacik meg a könnyhullató összeborulások.

Krétagarbó 2016.04.10. 09:12:49

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Norbi nagyon erős, de vigyáznia kell, hogy az arcoskodását és a nélkülözhetetlenségét (vagy legalábbis ennek érzetét a társaiban) egyensúlyban tartsa. Néha kezd sok lenni.
A Brigi-Gergő páros ilyen döntésére én is kíváncsi vagyok, bár szerintem nem kellene feltétlenül dönteniük. Egy normàlis kapcsolatban az eltérő preferenciák simán beleférnek.

Krétagarbó 2016.04.10. 09:14:43

@lac64: ezek még laza kapcsolatok, csírácskák. Meglátjuk. Én azöreget megfontoltnak látom. Nem lesz gyenge ellenfél, sem szövetséges. Meg kell nyerni a bizalmát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:16:41

@Furore Carcosa: Heni a Fördőssel folytatott párbeszédében saját maga állította, hogy sok hasonló tulajdonságot fedezett fel magában és Attilában, csak a néhány alapvető különböző miatt ez nem tud érvényesülni. Namármost Heni egy valljuk be nagyvárosi promadonna a farmon, nem a szürke derékhadat képviseli, mint pl Dóri-Brigi, ha ez így van akkor egy másik bevállalós karaktert kell keresnie magának lehetőleg a ffi mezőnyben. Sztem Attilánal Heni a benti felhozatalból be is jön, hiszen verbálisan képzettebb Heni, mint Attila. Amikor Attila heti gazda volt, Henit meg akarta tanni kisfőnökként gazdaasszonynak. A taktika szempontjából félre kellene tennie Heninek az ellenérzéseket. Attila részéről ez nem áll fenn, Attila pl. negatív jellel még soha sem szórta meg Henit!

Krétagarbó 2016.04.10. 09:17:05

@Furore Carcosa: pedig habitusban ugyanazok, de valszeg az első hülye gyökér típusú becézésn Heni elküldené Attist a melegebb éghajlatra. És Attis nem értené, amikor ő csak kedveskedni akart volna...

nosce 2016.04.10. 09:17:43

@Well...:
"az egesznek semmi koze a sulyponthoz"
de bizony h van. sőt az a lényeg. A súlypont 2 szerepben is játszik az egyik h meghatározza a kötélirányú erőt és minél nagyobb a vízszintessel bezárt szög annál kisebb a cos így a vizstintes irányú komponens (ami elhúz) . Ezt te is említetted nagyjából , de a másikat nem, h a súlypontot mindig a kötél vonalába kell vinni, mert különben a kötélerő egy része a forgató nyomatékra megy el. Meg lehet nézni h Vivi folyamatosan rosszul áll mind2 szempntból (tehát fejben nem volt ott) azért veszetett és nem a 10-15 kg súlytöbbelt miatt, aminél sokkal jelentősebb a másik 2 faktor, érdemes játszani excelben a cos értékével

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:18:17

@lac64: „Norbi egy érdekes játékos.”
Kemény pasi és a maga módján egyenes, de abszolút hiányzik belőle a stratégiai érzék. Szerintem még mindig azt hiszi, hogy a Tépőzáras Gizella ellen alapított régi szövetségnek ő a vezetője. Van egy tippem, hogy a Szintikével folytatott kavarásába fog belebukni.

2016.04.10. 09:18:42

H A J R À H E N I!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

lac64 2016.04.10. 09:19:51

@Furore Carcosa: "Heni mostanság néha túlzásba vitte a konfliktusgerjesztést, egyébként azonban jól és felkészülten játszik"

Mi az, amit jól játszik? Erősnek tünteti fel magát, konfliktust gerjeszt, és a többiek elmondása szerint nem hasznos tagja a társaságnak. Ezek egy ilyen típusú játékban nem számítanak éppen előnynek.

paranyuszi (törölt) 2016.04.10. 09:21:55

@Furore Carcosa: a maga mòdjàn egyenes?????? LOL, végülis kint van egy élettársa bent meg egy simizőbarija és ha nem lenne tv egyik sem tudna a màsikról. Marha egyenes csávó! :DDDDD

,, 2016.04.10. 09:21:59

@VV Erőlegény: Nem feltétlenül járt rosszul. Ő is a társai és láthatták, hogy mi történt, hogy a segge alá lett rakva a győzelem. A következő kérdés, hogy vajon miért. Ebből ő is és a többiek is levonhatják a következtetéseket, egy bizonyos viselkedésmód volt díjazva akkor
a.) érdemes-e innentől ezt a vonalat vinni az adott játékosnak (nagyon is, sőt!)
b.) érdemes-e ezt a játékost párbajra küldeni (nem)
A VV-ben Baukó Éva volt hasonló karakter, aki nagyon helyesen ráérzett hogy a retek mit vár tőle cserébe a párbajgyőzelmekért (ellenben, ott a többi játékos nemigen fogta fel, hogy Évát a végéig fogják vinni, öngyilkos merénylet őt kiküldeni)
(Más példával, ha egy játékosnak mondjuk titkos feladatnak azt adja a retek, h építsen hintát gizikének, akkor abból levonhatja a ki nem mondott célzást is, hogy mit vár tőle a retek innentől. Ilyen célzások mindenki felé vannak. Lehet h Sanya sem véletlenül épített Fitneszólat)

Krétagarbó 2016.04.10. 09:22:08

@VV Erőlegény: ahogy írtam, max a habitusuk egyforma, de teljesen eltérő módon látják a világot. Tudnának ők jól együtt működni, de ahhoz mindkettőnek kicsit engedni kellene a másik felé, de egyikőjük sem az a típus. Èm max alkalmi szövetkezéseket látok köztük a jövőben, többre nem hiszem, hogy képesek.

Krétagarbó 2016.04.10. 09:23:47

@nosce: jézusom Farkaska, ez a cos bennem nagyon rossz emlékeket idéz:)((

Berborosz 2016.04.10. 09:24:56

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Én meg már akkor mondtam neked, hogy csak akkor lehet kötélhúzás, ha retkesék Vivit akarják kiejteni.
És lőn!

paranyuszi (törölt) 2016.04.10. 09:25:59

@nosce: Nocsi! 1) igazad van 2) ne legyél ennyire kocka! :DDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:26:09

@nosce: És mivel Heni fejében azonnal megjelent ez az excel tábla a cos értékekkel, ezért azonnal tudatosan alkalmazta is a tanultakat a kötélhúzási technikája megválasztásában. :-)

Krétagarbó 2016.04.10. 09:28:00

@VV Erőlegény: nem, ő ösztönösen okos:DDD

Na megyek, mielőtt leharapják itt a fejem:)))

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:29:39

@VV Erőlegény: „Attila pl. negatív jellel még soha sem szórta meg Henit!„
Mondom, érdekes fejlemény lenne egy ilyen szövetség, én is szívesen nézném, hogy boldogulnak, csak éppen nagyon minimális esélyt látok a kialakulására. Egyébként a szövetségek kialakulása után a bevállalós játékosok nem feltétlenül veszik rossz néven, ha jelet raknak rájuk; és ez nem is szükségszerűen az ellenérzés kimutatása. Ahogy fogynak a játékosok, a szövetségek egy idő múlva szándékosan fogják a saját legerősebb párbajozóikat jelölni, hogy ők választhassák meg maguknak a többiek közül az ellenfelet.

nosce 2016.04.10. 09:30:14

@VV Erőlegény:
elég ha megtanulod a középiskolai fizikát :), nemtom h Heni miért csinálta lehet h ösztönösen, de érdekes h pont a súlypontot említette amiről gondolom a többiek azt se tudják micsoda

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:30:34

@Krétagarbó: Én Heniről azt feltételezem, hogy okosabb benn, mint az átlag, akkor ezt a szitut (vagy bármilyen más szitut, amihez egy kicsit meg kell erőszakolnia önmagát) meg kell valahogy oldania. Ha végig az ez vagyok én típust játsza, akkor azt jósolom, hogy nem sokáig fog bennmaradni a játékban, az elkövetkezendő napokban azért fogok a legjobban drukkolni, hogy kitaláljon valami meglepőt, valami taktikai bravúrt! A szerkesztők segítségére a végtelenségig nem alapozhat sztem....

,, 2016.04.10. 09:32:48

@lac64: khm. Baukó Éva? ne legyél ámátőr:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:33:01

@nosce: Amikor én középiskolás voltam a sinus, cosinus, tangens függvényeket csak a matek faktosok tanulták. Én nem voltam matek faktos, nekem ezért ez a rész kínai!

,, 2016.04.10. 09:35:40

@VV Erőlegény: meg lehet ezt indokolni matematikailag meg fizikailag csak felesleges okoskodás. Mindenki látta, mi történt valójában.

Berborosz 2016.04.10. 09:37:33

@VV Erőlegény: Márpedig Heni soha nem fogja megerőszakolni önmagát, csakis az "ez vagyok én" típust tudja játszani.

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:39:01

@lac64: „Mi az, amit jól játszik?”
Például elvégezte a házi feladatot. Előzetes felkészülés nélkül aligha tudott volna 13 emberre főzni a semmiből a második héten, hiszen a saját bevallása szerint odakint egyáltalán nem is mozog a konyhában.
„Erősnek tünteti fel magát, konfliktust gerjeszt, és a többiek elmondása szerint nem hasznos tagja a társaságnak.”
Tehenet fejni és birkát terelni nem tud, de a benti feladatokat remekül megoldotta mindig. A Laura-féle helycserés támadás (amit alighanem a műsorszerkesztők sugalltak a modellkislánynak) rendesen betett neki, ő pedig csak rontott a helyzeten, amikor konokul bizonygatta, hogy ő igenis mindenhez ért. Vagyis ugyanazt csinálta párszor, amit Vadember Attis és Favágó Norbi folyamatosan nyom a show indulása óta; és ez éppoly kevéssé állt jól neki, mint nekik. A jövő héten visszakerül a házba, ott újra elemében lesz.
„Ezek egy ilyen típusú játékban nem számítanak éppen előnynek.”
Ha nincs mögötte kraft, akkor tényleg nem, lásd Tépőzáras Gizella esetét. De Heniben ugyanúgy van kraft, mint Attisban vagy Norbiban. És igen, ugyanúgy gerjeszti a konfliktusokat is.

Janossz 2016.04.10. 09:39:34

Nagyon fárasztó volt már ez a babatempó. Babócázni meg plüssalvókázni aranyos dolog egy kislánytól, úgy 12 éves korig. Azon túl szimpla infantilizmus.
Szerencse, hogy nem találkozott a Horrorpókkal, vagy a Terrorbékával, azóta már valahol Triesztnél futna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:40:20

@Krétagarbó: Attila sztem pont úgy beszélt Henivel, amikor konyhafőnök volt, mint szerintem otthon a feleségével, ha az valamit nem úgy végez el, mint ahogy azt ő elképzelte, de akit biztos, hogy amúgy szeret!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:43:36

@Berber Oroszlán: Heni és a Heni rajongól öröme szempontjából sztem ez itt a kulcskérdés, a lenni, vagy nem lenni témakörben.... Én drukkolok, hogy Heni okozzon számunkra meglepetést, és az nagyon jót tenne a műsornak, mert eddig gyakorlatilag minden a papirformának megfelelően zajlott.

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:44:59

@paranyuszi: "Marha egyenes csávó! :DDDDD "
Figyu, azt nem mondtam róla, hogy okos - csak azt, hogy a maga módján egyenes. Ebbe még teljesen belefér, hogy Szintike az orránál - vagy inkább valamilyen más testrészénél fogva - vezesse.

Krétagarbó 2016.04.10. 09:46:50

@VV Erőlegény: hát köszi, ha engem így szeretne a férjem, már nem biztos, hogy az lenne:)

Furore Carcosa 2016.04.10. 09:51:23

@Krétagarbó: Pedig VV Erőlegény ezt telibe találta. Én évekig éltem olyan pasik között, mint Vadember Attis, és tényleg ilyen relációban áll a viselkedésük az érzésvilágukkal. Nem is mentem férjhez egyikhez se. :)

paranyuszi (törölt) 2016.04.10. 09:52:19

@Furore Carcosa: szerintem ez a szó nem helytálló rá. Ha tényleg szerelmes lenne a kinti nőbe, le sem tojná Cintikét, akármit csinálna. Annyi ideje azért még nincsenek összezárva. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 09:53:55

@Krétagarbó: Nem a te házasságodról beszéltem, hanem az Attiláéról. Elhiszed, hogy rengeteg házasságban megengedik ezt a nők a férjüknek, sőt a mazochista típusúak még igénylik is... :-)

aloksak 2016.04.10. 09:57:33

@Well...: DE, Te megmondtad. :) Ügyes vagy, de egy nyomozótól ezt el is lehet várni. :D Szóval tessen ennek a Szabi ügynek is utána járni. :) Megyek eltakarítom a romokat, és utána jövök. Látom bele lendültetek. :D Hétvége van. :) A tegnapi adást is még vissza kell néznem. És új poszt is van. Ajjjajjj. Lesz mit pótolnom. :)

Well... 2016.04.10. 11:02:52

@VV Erőlegény: hej az en fizikam is van olyan megalapozot, mint az h "a fold lapos mert en ugy latom"
@Puncylla: konkretan leszarom h ki gyoz, nem vagyok heni drukker
@nosce: FYI Sulypont =geometria Tomegkozeppont=fizika ugyanazt mondod amit en irtam, csaken nem hasznaltam, nagy szavakat mint cosinus, meg koteliranyu ero, gondoltam egyszeru szavakat megertenek meg az egyszeru emberek is, my bad :o(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 11:10:50

@Well...: a "my bad"-et akkor lsz magyarázd meg nekem, mert egyszerű vagyok, mint egy síkidom. :-)

Well... 2016.04.10. 11:16:51

@VV Erőlegény: "ha sikidom akkor mindenkeppen legyel kor, a kornek nemtudnak ellenallni a sikidomlanyok " /Dr Sheldon Lee Cooper/ ;o)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 11:20:23

@Well...: De én sem... mi van? :-) De OK kör vagyok, na mi az a my bad, mert én csak a my bed-et értem... :-)

Krétagarbó 2016.04.10. 11:42:52

@Furore Carcosa: @VV Erőlegény: persze, tudom hogy van ilyen, hajjaj. Csak akkor sem az a normális. Szóval ha ezen vki kiakad bent, az sztem érthető.

malevil2050 2016.04.10. 13:35:34

Hogy itt mennyi atomfizikus van . hihi

Well... 2016.04.10. 21:38:36

@VV Erőlegény: oh bocsika, aszittem viccelsz, "my bad", illetve "en kerek elnezest" :o))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 22:37:30

@Well...: Jó pap holtig tanul Well, thx! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.10. 22:37:30

@Well...: Jó pap holtig tanul Well, thx! :-)
süti beállítások módosítása