Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x08 - A szerelem erejével

2016. március 28. 11:00 - Hoppancs

Yang és Grey a - szokás szerint semmi érdekesről nem - csacsogó orvosfiókákat bámulják, de Steph dekoltázsáról pont lemaradnak. A villantó személy Murphy és Yang társaságában igyekszik a szívátültetésre váró babákkal rendelkező Noah-Laura pároshoz. Reese és Samantha nevű porontyaik a látszat ellenére nem közösek, az egyedülálló szülők csak a kórházban nőttek össze teljesen. Wilson későn rejti el Karev elől drága óráját, úgyhogy innentől kénytelen elviselni a Hercegnő becenevet, meg a doktor úr célozgatását kiváló(nak vélt) anyagi helyzetére. Mindehhez némi szívatás is társul, kezdésként Jo egy zsírkrétát nyelt gyerek ánuszában merülhet el. Ez alatt April lefaragni való dudorokkal töri le a rendellenesen pörgő Ross műlelkesedését. Yangék tovább vándorolnak a pacemakerre váró Mrs. Crossley-hoz és urához, aki csak a fél fülére nem hall, mégis szüntelenül üvöltöznek vele. Jo szerencsétlenségére épp az egyetlen sebész a környéken, amikor egy kőbunkó asszony tizenöt éves lánya, bizonyos Kimmy kipottyant egy élettelennek tűnő gyereket, úgyhogy gyorsan rá kéne jönnie, mi a búbánatot csináljon. Megkezdi az intubálást, miközben - a tökéletes koncentráció érdekében - sztereóban kapja a nővér instrukcióit és a "büszke" nagymama számonkérő hőbörgését.

bscap0000_7.jpg

A felnőtt dokik egy vadászat során meglőtt, majd elütött fickót, alias Nagylábat látják el, szegény Heather meg segítene, ha nem Derek idegátültetését kéne intéznie Mer parancsára. Ennek módja, hogy folyamatosan kell hívogatni az agysebész összes nővérét, annak ellenére, hogy Shep kikötötte: nem akar élő donort. Ross pofákat vág és nyekereg April undi betegeinek undi bigyói láttán, mire a doktornő felvilágosítja, hogy ez a munka is fontos, mert bizony a gusztustalanságok másik végén érző emberek vannak, akiket meg kell nyugtatni, hogy a legjobb ellátást kapják. Noah kisfia, Reese hirtelen fordulattal elindul a fény felé, Leah pedig örömködik, mert ő mosakodhat be. Brooks két tűz közé kerül, mert Lizzie Sheperd beleegyezett az idegadományozásba, amit Derek nem akar, Mer viszont igen. A boldogtalan gyakornoknak kellene felhívnia a tesót, hogy a dolog lefújva. Illetve nem felhívni. Attól függ, melyik tűzben szeretne megégni.

bscap0001_5.jpg

Kimmy babája összeomlik Alex és Jo keze alatt, de rendbe rakják ügyesen. Arizona büszke, Karev tovább hercegnőzik. Rossnak át kéne gondolnia, hogy valóban orvos akar-e lenni, mert megint kiakad egy néni fenekén található izétől. Azért megpróbálja elmondani a Kepner-féle nyugtató szavakat, mielőtt hisztérikusan kirohan. Mondjuk April is rosszul lesz egy kicsit. Brookst véletlenül megcsipogják, de nyugi, igazából még mindig nem kap orvosi feladatot, ehelyett egyszerre két Sheperd-nővérrel diskurálhat. A zavaróan érzelmes Noah mesés jövőt vizionál Laurával és a két gyerekkel. Utóbbiak ugyan masszívan haldokolnak, de ez megváltozik majd, ha szívek potyognak az égből. Végszóra Steph telefonhívást kap, amivel Yanghez szalad,  a hír pedig olyan jelentős, hogy csak lassított felvételen tud visszatérni a lepkefinghangú Noah-hoz. Utóbbi Laurával kötött barátságát új információ rázza meg: a frissen talált szerv Samantha helyett Reese-é lesz, mert kitartó és következetes állapotromlásával ügyesen megelőzte őt a listán.

bscap0002_5.jpg

A valóságshow-ért kiáltó Kimmy mamájával morog felváltva, amiért az a kis vakarcs nem bírt egészségesen megszületni, amivel keresztülhúzta a részegen chipsbe fulladós, nagyszabású buliterveket. Kimmy látni sem akarja a nyomi csecsemőt, anyuka meg nem erőlteti, mer’ minek. April azt javasolja Rossnak, hogy ne szúrja el úgy az életét, mint ő. Mivel Brooks kezeli Meredith telefonját, véletlenül értesül a világra készülődő félig ember, félig medúza szörnyről is, amit titokban kell tartania, mert ha nem, akkor… a kővé dermesztés a minimum. Leah csak nézheti, ahogy Yang és Steph mini szívet operál, Wilson meg Kimmy kölke felett virraszt és puffog. Alextől megértés helyett csak egy demagóg beszédre telik arról, hogy Jo ne ítélkezzen, hiszen nem mindenkinek jut  gyémántbölcső, aranyélet és ősök által fizetett elit egyetem. Wilson ezúttal laza viccelődéssel reagál. Laura érthető okokból nem tud örülni Noah-nak és Reese-nek.

bscap0003_5.jpg

A sebész csipet csapat éppen a folyosót viháncolja végig, amikor a nejét fejjel lefelé lógató Crossleyba botlanak. Mielőtt ráeresztenék a biztonságiakat, kiderül, hogy ez nem családon belüli erőszak, a nő ugyanis azonnal elájul, ha leteszik. A fura jelenséget a köhögés miatt meglazult a pacemaker váltja ki, de semmi pánik, Cristina majd megigazítja. Torres és Avery gyakornokot castingol a kézműtéthez, és meglepő módon Ross lesz a nyerő, mert látványos lámpaláz helyett az Apriltől tanult páciensbűvölő szöveggel közelít Derekhez. Steph és Leah majdnem kivégzi Crossley asszonyt, ezért rivalizálásuk szigorúan a műtőn kívül folytatódik.

bscap0004_4.jpg

Kimmy kijelenti, hogy nem jön többet vissza, mert a baba „zűrös”. Wilson erre Jerry Springer-esen megrángatja a kiscsaj agresszív mamáját, majd Karevre zúdítja Dickens-hősöket és motivációs trénereket megszégyenítő élettörténetét. Anyja tűzoltóállomáson hagyta, intézetben nevelkedett, kőkeményen tanult, stb. Az órát egyébként ajándékba kapta az egyetlen barátjától. Kemény múlt, csini pofi, itt az új Izzie. Shane-nek sikerélménye van, mert a néni taszító dudorjából komoly sebészeti eset lett, és akkor még itt van a Shep-műtét is. Olyan magabiztos lett, hogy mostantól másra sem vágyik, mint a kinövések piszkálgatására. Laura kibékül Noah-val. Heather besokall, és éppen a Shep-házaspárt osztja ki, amikor befut Derek jövendő donora, a Neve Campbellnek látszó Lizzie. A fiókák fáradtan csodálják a szuperhős szakorvosokat.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása