Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7809-7810. rész

2016. március 23. 10:00 - Gillotte

A Herr péksütivel állít haza az Olívia látogatása miatt bánatos Ágihoz, s rögtön neki is áll burkolni a meleg süteményt. Megint Liza a rendőrök elsőszámú gyanúsítottja, s Ági lassan úgy érzi, csak rontott Liza helyzetén azzal, hogy elhívta Ottót. Nincs mit tenni, felhívja Lizát, hogy beszéljenek a hazajövetelről. A Herr érdeklődik, mit tervez Ági, hisz Lizának nincs alibije. Majd lesz! – így a magabiztos Ági.

bk_marcius4_1.png

Zsolt próbálja győzködni Andit, hogy hadd lássa Oszit, de Andi szerint jól meg kéne gondolni ezt, hisz nem lesz a gyerekre jó hatással, ha börtönben látja az apját, akire egykor felnézett. Zsoltot ezzel nem nagyon hatja meg, mert szüksége van Oszkárra, szeretné látni, hogy legyen a fiúnak egy utolsó emléke róla. Zsolt kívánsága teljesül, Oszi bemegy meglátogatni. A fiú elég kimért, mindenre csak tőmondatokban válaszol. Egy idő után megkéri Andit, hogy menjen ki, hadd legyen kettesben az apjával. Zsolt ennek idő előtt megörül, de Oszi kerek-perec elmondja apjának, hogy ha az anyja nem erőltette volna nem ment volna el a beszélőre, úgyhogy inkább hanyagolják egymást. Zsolt bánatosan meséli el a történteket a pszichonőnek, aki szerint még innen is van visszaút, és ő ott lesz Zsolt mellett, de fontos, hogy Zsolt is akarjon segíteni saját magán.

bk_marcius4_2.png

Miki felfüggeszti a szerepjátékot Nórával, mert az nagyon nem frankó, hogy Timi előtt letagadja Nóra Miki jelenlétét, hisz Timi sosem szokta hívni az apját, és amikor végre beszélne vele Nóra Robisat játszik. Miki ezzel elviharzik, Gizi rögtön oda is telepszik Nóra mellé érdeklődni arról, hogy is vannak ők ketten Mikivel. Hát sehogy, hogy lennének? Igaz, mit is képzelt Gizi… Miután Nóra visszaér a lakásba Miki rögtön jön bocsánatot kérni, ugyanakkor Miki úgy érzi, hogy hiába hajlandó bármire Nóra kedvéért az nem pálya, ha Timit is belekeverik. Miki elmondja, megijeszti ez az álomvilág amiben Nóra él, s kéri egykori hitvesét, térjen vissza a régi kerékvágásba. Nóra persze azt mondja, mindig is ilyen volt, úgyhogy a kérés tárgytalan. Miután Miki elmegy, azért Nóra elgondolkozik a hallottakon, s talán hatott a beszélgetés, hisz ollót ragad, és megszabadul hosszú fürtjeitől. Az új frizurával felvértezett Nóra elmegy Mikihez, és köszönetet rebeg neki, hisz igaza volt, tényleg tovább kell lépnie. A továbblépést viszont csak ő tudja megoldani magának, úgyhogy jó lenne, ha egy darabig nem találkoznának Mikivel. Rém egyszerű lesz, ha egymás szomszédságában laktok.

bk_marcius4_3.png

Cuki, a kutya gyanús foltot ejt a Kertészék új szőnyegén, de Bözsi nem a kutyát hibáztatja, hanem a gazdáját, Vilit, aki nem vitte le sétálni a nyomorult ebet. Vili ezzel a lendülettel kiküldi a kutyát az udvarra, és ott hagyja, majd teszi a dolgát. Laci szeretettel veszi szárnyai alá Cukit, és hazaviszi gondatlan gazdájához, aki nem örül a viszontlátásnak, hiszen büntetésben van a kutya a szőnyegre pisilés miatt. Laci ezután folytatja a kutyával törődést, eteti, és játszik vele az udvaron. Gizi jön pattogni, amiért kolbászzsírban tocsog az etetés miatt az udvar, és ez így nem járja, úgyhogy szól Vilinek, hogy csináljon valamit a kutyájával, vigye ki az utcára, mint a többi gazda. A büntetés amúgy is lejárt, Vili hívná be a kutyát, aki a füle botját sem mozdítja, csak eszi Laci odadobált kajáját. Végül elviszi Vili sétálni a szőrgombócot, aki nem marad meg hosszútávon, és a parkban hamar egérutat nyer, Vili csak bottal üti a nyomát. Az öreg Kertész kutya nélkül tér haza, és Bözsi meggyanúsítja, hogy biztos direkt vesztette el, hisz nem nagyon szerette, lássuk be.

bk_marcius4_4.png

Ottó beviharzik Petihez a lakásba, pattog rendesen, hogy már őt is gyanúsítják. Peti sajnálja, de sokáig falazott a Lizának, és emiatt Juli szív, úgyhogy tennie kellett valamit. Elmondta, hogy látta Lizát a gyertyatartóval a kezében, erre jött Ági azzal, hogy biztos Ottó bujkált a háttérben. Ottó elviharzik, Peti utána a Rózsába, s elmagyarázza, hogy semmi személyes nincs, Peti csak az anyját akarta védeni, bár tény, hogy rögtön elmondhatta volna, hogy mi Ági terve. Jaj, muszáj ezt a nyári szünetig húzni?...

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása