Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7803-7804. rész

2016. március 18. 16:00 - Gillotte

Egy idilli reggelen a Herr belelát Ági laptopjába, s rákérdez, hogy csak nem Ottó repülőjáratának adatait látja, de Ági felhívja a figyelmét a PC jelentésére: personal computer, magyarán a Herrnek semmi köze hozzá. Ugyan Ági még nem tudja, hogyan fogja Ottóra bizonyítani Robi megölését, de bizonyára nem Liza volt, valakinek pedig tennie kellett. Ráadásul Peti is időzített bomba, nehogy kitaláljon valamit Liza ellen, hogy kihozza Julit a börtönből. Különben is, tényleg benne van a pakliban, hogy Ottó volt a tettes. Ági kéri a Herr segítségét, s habár a Herr megjegyzi, hogy Ági sem segített, mikor kellett volna, de fordított esetben számíthat a Herre.

bk_marcius1_1.png

Ádám és a hajléktalan Lili nekiállnak a fotóknak Ádám pályázatához. Ádám hasznos tippeket ad, miszerint Lili vegye fel a csöves cuccát, és sminkeljen egy kicsit, ott van Hanna sminkje, nyugodtan használja. Minek kell smink, nem az a lényeg, hogy minél csövesebb legyen? Ádám szerint de, de az arc sárgává válhat a fényképezés során, ezért kell smink, ami helyére billenti a fehéregyensúlyt. Lili kisvártatva megérkezik kisminkelve, de Ádámnak nem elég a smink, a lány haját is szétzilálja kicsit, majd visszaküldi még egy kör sminkre. Míg ez történik, Hanna megérkezik lelkesen, s kis híján dob egy hátast, amikor Lili megjelenik elég durván kisminkelve. Felszólal, mint a törpék Hófehérke láttán: ,,ki használta a sminkecskémet?!” Be is durcázik rendesen, Lili érzi, hogy menni kéne, úgyhogy elvonul lemosni a vakolatot, közben Hanna dühöng Ádámnak, hogy miért használt a lány olyan intim dolgot, mint a smink, és mi a fenének kellett ennyire kisminkelni, úgy néz ki, mint egy prosti. Ádám mélyen hallgat, s Hanna levágja, hogy ez a cél, hogy prostinak tűnjön a lány, de Ádám szerint ez tuti befutó kép lenne, a csöves prosti. Hanna felháborítónak tartja ezt, de Ádámra bízza, a ,,művészre”.

bk_marcius1_2.png

Peti összefut Mikivel, rendesen beszólogat neki, amiért Miki a füle botját nem mozdítja Juliért. Érdekelne Petikém, mégis mit kéne tenni, ugyan mondd már meg! Miki is hasonló kérdésekkel a fejében áll tovább, a kisboltba megy Novákhoz. Párhuzamos jelenetek következnek, mialatt Gizi Bözsinek panaszkodik Laciról, Laci Mikinek Giziről. Mi az, hogy Laci választás elé állítja Gizit, hogy bisztró, vagy a kisbolt, illetve mi az, hogy Laci nem támogatja Gizit. Miki nem épp támogató, elsorolja Laci kudarcait, amiből volt egy pár, Gizi mégis mindig támogatta. Bözsi csak klisékkel jön, a gondokkal csak a megoldások jönnek, jó az egy házasságban, mindent meg lehet oldani, és eddig is mindent megoldottak, csak csiszolták egymást egyre fényesebbre. Laci és Miki beszélgetésének Peti vet véget, ugyanis Laci fontosnak tartja, hogy szóljon a fiúnak: legyen szíves távolítsa el a lejárt joghurtjait a kisbolt raktárából. Peti felől akár ki is dobhatná Laci, ennyit tesz hozzá, majd elviharzik. Miki felszólítja az arra járó Attilát, csináljon valamit Petivel, mert másokon vezeti le a stresszt, és ez így nem kóser, Attila viszont egyetért Petivel, ,,töketlennek tart” – mondja, s lassan nála is elszakad a cérna Juli nélkül, úgyhogy ő is afelé tart, hogy csinálni kéne valamit. Ezen felbuzdulva Attila Peti után rohan a Pusszancsos kocsihoz. Peti neki is dühöng egy sort a tehetetlenségről, és felszólítja Attilát, ,,ne csak mereszd a segged!” Attila csak áll, mint egy balfék, és nézi a kocsijával elhajtó Petit.

bk_marcius1_3.png

A fotózás után Lili és Ádám kínai kajával tér haza, vettek maguknak egy-egy adaggal. Elszórakoznak a pálcikával étkezés rejtelmein, Ádám próbálja tanítani Lilit a pálcák megfelelő használatára. Lilinek nem megy elsőre, más szögből nézi, Ádám háta mögé áll, s Hanna pont ezt pillantja meg. Ő is kér a kínaiból, de neki nem vettek, úgyhogy keserű szájízzel elrohan, hogy vegyen magának. Ádám megállítja, nehogymár ez probléma legyen, s Lili is bocsánatot kér, hogy nem vettek Hannának kaját, csak eddig neki nem ilyen problémái voltak. ,,Óó, szóval én hisztis vagyok?!” – csattan fel Hanna. Igen – vágja rá Ádám, s ki van akadva, amiért Hannát zavarja, hogy Lili használta a sminkjét. Nem ez a baj, hanem hogy Lili nem kérte el! – így Hanna, pedig az ő lakásában laknak, az ő cuccait használják, szóval ha ő nem lenne, akkor Ádám nem is fotózgathatna. Na Ádám, most aztán megsértették férfiúi becsületedet! Lili inkább lelép, nem akart semmi rosszat, kívülről tágasabb lesz neki. Hanna örömmel veszi Lili távozását, s Ádám úgy dönt, vele tart, hisz nem mindenki lehet olyan szerencsés, mint Hanna, hogy örököl az apjától. Nyilván arra számít Ádám, hogy Hanna visszavonulót fúj, de Hannát aztán nem zavarja, ha Ádám elmegy, így a művész megsemmisülten tekint Lilire…hisz nyilván nem fog tényleg vele menni az utcára.

bk_marcius1_4.png

Tóbiás a Rózsa udvarán búslakodik, Gizi biztatja némi panaszkodásra. Nagyon zavarja Tóbiást, hogy Zsófival összevesztek, bár kibékülnének. Gizi el van olvadva Tóbi cukiságától, bár az ő Lacija is ilyen lenne. Eddig tartottak Tóbiás problémái, váltunk Giziére, miszerint Lacinak nem tetszik, hogy Gizi a Rózsában dolgozik, s ezzel az ellenséggel cimborál. A beszélgetés után azért Gizi átmegy még egyszer próbálkozni Lacihoz, aki eddigre jobb belátásra tér, s kibékülnek. Vihar volt a biliben, újfent.

bk_marcius1_5.png

Ági az irodába igyekszik, Mikivel fut össze, aki megkéri húgát, maradjanak az eredeti tervnél, kenjék a Herre a gyilkosságot, de Áginak innentől tök mindegy, neki csak az a lényeg, hogy Liza ne kerüljön börtönbe. Nem sokkal később dühöngve ér haza, hiszen várta Ottót a reptéren, és ,,a kis rohadék” nem jött el. Most mi lesz? Semmi, ugyanis eljött, csak Peti vette fel, mert Ottó időben koppant, hogy szar van a palacsintában, és inkább elbújt Ági elől, ezért hívta Petit. A Pusszancstulaj beavatja Ottót, hogy Lizát keresi a Yard, méghozzá valszeg Peti miatt. Jól visszacsöppentél Ottó, hova is? ,,Barátok” közé?

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.03.21. 12:39:59

Micsoda izgalmak. Már lerágom a körmöm, hogy ki verte fejbe Robit ????

Gillotte 2016.03.21. 22:31:07

@hannamontanna: Nagyobb összeget mernék tenni rá, hogy nyárig elkínlódnak ezzel a szállal.
süti beállítások módosítása