Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x06 - Feltépett sebek

2016. március 12. 12:00 - Hoppancs

Cristina tehát újra itthon, Arizona a négy fal között tanul járni, Wilsont pedig lehányja a Mikulás néven emlegetett hajléktalan. April gyengének érzi magát, mert nem bírja ki Jackson pénisze nélkül, ami a partnerét sértő eszmefuttatásokra készteti. Karev és Meredith közé az üzlet ver éket, előbbi ugyanis csak akkor veszi meg utóbbi házát, ha előtte megjavíttat ezt-azt. A 17 éves Brian igen rosszul van, cseppet sárga és a haja is hullik, ideje kitalálni, mitől. A tiszta köpenyt öltő Wilsont megint lerókázza ugyanaz a páciens, ezért Alex azt hiszi, nem is öltözött át. Kacc. Cristinát visszaveszik, de Owennel szigorúan csak a fizuról és a jogászos összejövetelről tárgyalnak. Bailey egy vakbélműtött kislánnyal próbálja a kórházba csalogatni Robbinst, akinek először csak telefonon kéri ki a véleményét. Jackson nem bánná, ha Richard jobban figyelne arra, kinek küld e-mailt, mert az édesanyjának szánt romantikus üzenetek mentálisan túlterhelik. Yang megütközve veszi tudomásul, hogy távollétében Meredith lett a gyakornokok réme. Avery-é viszont April, ezért el is bújik előle. Cristina bejelentkezik Russellnél, az új főkardiológusnál, aki tudja, hogy elboldogul magától, úgyhogy nem bonyolítja túl a megbeszélést. Menjen dolgára, ne végezzen ki senkit, viszlát!

bscap0004_2.jpg

Az ügyvédek szeretnék, ha mindenki részletesen beszámolna fizikai és pszichés szenvedéseiről, hogy aztán mindezért tetemes összeget csiholhassanak ki a ellenségből. Ide számít Jerry, a lebénult pilóta is, az ő a tíz síró gyerekének szájából is ki kell perelni a falatot. Yang hamar megunja a jogi blablát, inkább lelép, hogy szadizhassa a kicsiket. Nehogy már Meredithtől féljenek. Briannek daganat van a máján, ráadásul a többi tünete alapján úgy néz ki, hogy anabolikus szteroidokat szed. És tényleg. Szegényke izmos akart lenni, hogy szeressék a lányok, és nem tudta, hogy ebből baj lehet. Biztos nincs Google a gépén.

bscap0000_4.jpg

A Mikulást ki akarják paterolni, mert nincs semmi baja, leszámítva a folyamatos rókázást. April kivételesen nem valami szörnyűséghez, hanem egy tál sütihez hasonlítja Averyt, amit nem lenne szabad megennie, de képtelen az ellenállásra. Aztán jön az inzulinroham, meg a bűntudat, Jézus pedig nagyot csalódik. Ügyvéd néni mindenképpen ki akarja húzni Torresből, hogy Shep többé nem operálhat a sérülése miatt, és amikor végre sikerül, Dereknek hirtelen szünetre lesz szüksége. Arizona nagy nehezen elbucskázik a háza ajtajáig, ahol állítólag leleteket hagytak neki, de semmit sem lel, mivel ez is része Bailey ördögi tervének. Utóbbi minden színészi tehetségét bevetve szidja a nem létező gyakornokot, akinek a lábtörlőre kellett volna tennie a papírokat. Ross és Heather boldogan viháncol, amikor kiderül, hogy Yang velük fogja újra műteni Russell páciensét. Cristina is örül, mert így lerázhatja a hátára tapadt jogászt, aki visszahívná a kupaktanácsra. Néha jót is jelenthet, ha valaki vért köhög. Na, persze nem neki.

bscap0001_3.jpg

Alex és Mer műtét közben veszekszik az ingatlanon. Avery ezúttal a mamájától kap pajzán e-mailt, van itt baj a kommunikációval. A szociálisan érzékeny Wilson nem bocsátotta el a Mikulást, sőt, megborotválta, mert szerinte így nagyobb lesz az esély, hogy a továbbiakban emberszámba vegyék. Owen meg is engedi az újabb vizsgálatokat. Torres kétségbeesésében Derek szemére veti, hogy erőltette a pert, ezért kell most mindenkinek újraélnie a traumát. Ráadásul a kézműtétre is ő vette rá Callie-t, pedig az a sztárdokira bízta volna az átültetést. Mert nem tudtam, hogy ilyen béna vagy, vág vissza Shep. Ex-Mikulás kiböki, hogy migrénje van, majd ismét lehányja Wilsont. A lány ezután jót veszekszik Karevvel, aki megint szóvá teszi a trutyis köpenyt. Brian tumora rosszindulatú, de ha nem tömi magába a szteroidokat, talán nem újul ki. A mamája megható kiselőadást tart arról, miért nem tűnt fel neki, hogy a kölök cuccozik.

bscap0003_3.jpg

Hunt üvöltözik Cristinával, amiért pont azt tette, amit Russell kért tőle, és önállóan döntött a műtétről. Ami egyébként sikerült. Miranda terve bejött: Robbins megunja a banánt, besántikál a leletekért, és hajlandó beszélni a betegről is. Richard szakszerűen analizálja Jacksont, aki szerinte valójában örül, hogy anyunak játszópajtása akadt. Alex és Wilson közli ex-Mikulással a jó hírt, hogy a migrénje kezelhető, és nem kell napi huszonnégy órában hánynia. Russell örül, hogy Yang ilyen ügyes nagylány volt, és eszében sincs leszidni. Owen csodálkozik. Torres elmondja, hogy Derek idegbaja igenis helyrehozható. Legalábbis azt, amelyik a kezével kapcsolatos.

bscap0000_6.jpg

Avery számára nem csupán szex, amit Aprillel művel, sőt, még érzései is vannak, ezért kéri nőjét, hogy ne gyártson több lealacsonyító költői képet. Mer elárulja, hogy azért nem nyúl a ház hibáihoz, mert azok szép emlékeket őriznek. Majd Alex felújítja, ha akarja. Szent a béke. A jogászok arra jutottak, hogy a légitársaság helyett a kórházat kell perelni, úgyhogy Jerry (is) megússza. Yang beköltözik Karevhez az ex-Grey-lakba.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása