Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7777-7778. rész

2016. február 23. 14:00 - Gillotte

Krisztián reggel ér haza a bevetésből, nincs épp jókedvében, hisz odalett a mobil, amire az értékes hangfelvételt készítette. Hátizsákjában lapul a lóvé amit kapott az áruért, s mivel Alíz közeledik gyorsan bevágja a hátizsákot az első helyre ami eszébe jut: a serpenyők közé a konyhaszekrénybe. Józan gondolkodású ember nem érti, miért nem egyszerűbb bevinni a szobájába a hátizsákot és ott elrejteni. Bár én lehetek az utolsó, aki felróhatom ezt Krisztiánnak, hisz mikor régebben a szülők nem engedték tesómnak meg nekem, hogy a boltból hazatérvén a chipset a szobánkban együk meg, egyszerűbbnek tartottuk venni egy kötelet, kidobni az ablakon, s úgy felhúzni a chipset a szobába, mint hátizsákban felvinni. Úgyhogy igen, tényleg nem szólok egy szót sem.

bk_februar11_1.png

Tóbiás és Ádám a Fittlabor irodájában ébredezik. Tóbiás aggódik, nehogy Hanna letolja Ádámot a reggeli hazamenetel miatt, de Ádám megnyugtatja Tóbiást, mert Hanna nem olyan csaj, és megérti, hogy Tóbiásnak szüksége volt rá. Tóbiás szája fülig ér, milyen rendes ez az Ádám. Mikor Tóbiás hazaér reggel Zsófi utal rá, hogy azért igazán elmondhatta volna Tóbiás, hogy Ádámmal együtt aludtak. Hát igen, Ádám bátor és erős – mondja Tóbiás – jó, hogy ott volt. Tusolás és reggeli után Tóbiás és Ádám összefut a liftben, s Ádám megdicséri Tóbiás összeállítását, miszerint jóláll neki ez a szín. Tóbiás még mindig aggódik azon, hogy jaj, Ádám reggel ment haza, de újra megnyugtatásra lel: nincs abban semmi, ha két barát együtt alszik.

bk_februar12_2.png

Vili még mindig sztoriban van Bözsinek arról, hogy a legidősebb gyereke vér szerint nem az övé. Tart Bözsi haragjától, de mindkettőnek volt múltja mire összejöttek, minek haragot táplálni rég elmúlt dolgok miatt. Vili azért Laci felé táplál némi haragot, amiért elpofázta Bözsinek az Ernő históriát. Felhívja a legnagyobb fiát, Bálintot, hogy a vérszerinti apja meghalt, és nem tudja, mit hagyott rá Vilire, de lemond róla Bálint javára, de Bálintot nem érdekli, legyen csak Vilié, bármi is az. Még mindig megy a találgatás Bözsi részéről, hogy mit hagyott Vilire ez az Ernő, hatlovas hintót palotával? Vili azért a Földön marad, nem örül előre semminek.

bk_februar12_3.png

Attila tiszta ideg, amikor nem tud bejutni az irodába a kulcsot nem találván. Miki beengedi, s közben kiszedi belőle, hogy nem a kulcs az ideg igazi oka, hanem Juli előzetesben léte. Miki biztosítja, hogy ne aggódjon, ki fogják találni, hogy ültessék Juli helyére a Herrt. Az nem fog olyan könnyen menni, mert csak Juli ujjlenyomata volt a gyertyatartón, Attila szerint viszont ha Juli tette volna épp azért törölte volna le, és amúgy is, nem is volt indítéka! Ági az ötleteléshez átnyújt egy dossziét, amit a Herr fiókjából vett el. Együttes erővel átnézik, s ugyan régebbiek a papírok, hátha van köztük valami használható. Miki hamar talál használhatót, egy Red Dahlia nevű cég szerződését amin Weintroph Tamás, alias a Szomszédokos Szelényi János aláírása található, s a leírás szerint a cég szexvideók forgalmazásával foglalkozott. Hoppá, vajon mi lehet ez? Miki hamarosan kideríti, ugyanis a lakására hívja Jánost, és botanikai kérdéssel indít: vörös virág, vörös dália… mit tud róla? Találó, erdész volt valaha, bizonyára tud róla valamit. Tud is, de csak nagycímletű papírdarabkákért cserébe. Megkapja, úgyhogy énekel: németeknek nyújtottak extra szolgáltatásokat lányok segítségével, melyen szolgáltatásokról videó is készült, ebből lettek a szexkazetták. Ennyi is elég lenne a mesélőnek, de Miki szeretne többet tudni, bármit, amihez köze van Robinak. 500 ezer forintért cserébe János hajlandó tovább mesélni a gazdagréti emlékeiről. Volt egy szőke óvónő, aki Robi menyasszonya volt, és mikor Robi meglátta a lányt egy szexkazettán eléggé bepöccent. Hm, itt a nyom! Más kérdés, hogy akinek menyasszonya van annak mi szüksége szexkazetetták nézegetésére… meg azért Robi mennyi idős lehetett, 34 éves? Mikor volt ez a menyasszonyos história? Még ha húsz évesen is akart nősülni, akkor is 2002-t írtunk, akkor már nem kazettára mentek ezek… de mit tudhatom én, nem okoskodom.

bk_februar12_4.png

Nikol Alízt cseszteti amiért bénázik a kávéfőzéssel, s megjósolja, hogy ilyen képességekkel még nyugdíjas korában is felszolgáló lesz, csak már nem a Rózsában. Rudi érkezik, Nikolnak szüksége van az izmos karjaira a raktárban, s sejtelmesen megjegyzi, ha épp nem ér rá bármeddig vár, majd seggrázva elvonul. Rudi hazamegy villás reggelit készíteni, s ahogy nyúl a serpenyőhöz megtalálja a Krisztián által elrejtett hátizsákot, tele pénzzel. Nagyon megörülök neki, de jön Krisztián, úgyhogy gyorsan visszarakja. Eldumálnak volt bajtársával, némi faggatás után Krisztián elmeséli, hogy Fasírt bekavart, úgyhogy nem lesz bizonyíték, sőt, ha Fasírt vagy valaki más a bandából találja meg azt, amit elvesztett, gáz lesz. Rudi hamar lehűti, és előveszi az előző este megszerzett, immáron kevésbé festékes telefont.

bk_februar12_5.png

Zsófi megy hazafelé a vásárlásból a parkon át nehéz teherrel. (Ezúttal a kosárra célzok). Nem értem, ott a Novák ABC, vagy ha nem, van Zsófinak kocsija, miért nem azzal jár? Nyilván azért, hogy az arra járó Ádám pont vihesse neki a cuccot udvariasságból. Jaj de jó – lelkendezik Zsófi – tegnap Tóbiást mentetted meg, ma engem. Zsófi érdeklődik, hogy csak Tóbiással aludt ott Ádám, vagy vele is ott aludt volna a Fittlaborban. Hát persze, hogy Zsófival is, elvégre barátok. Zsófi olyan zavarba esve mosolyog, mint egy szerelmes tinilány. Ádám ezután a Fittlaborba megy érdeklődni Tóbiásnál, segíthet-e valamiben. Tóbiás boldogul mindennel, és annyira kínban van, hogy inkább mennekülne. Ádám érzi, hogy valami nem stimmel, úgyhogy megbeszéli Tóbiással, hogy ne érezze magát kínosan, csak együtt aludtak, és igazából Ádám rég aludt ilyen jól. Tóbiásnak ennyi is elég, hogy fülig érjen a szája. Ádám el, Zsófi váltja, megnézi, minden rendben van-e az edzőteremben, és jé, Ádám itt járt? Igen – feleli Tóbiás – megnézte, hogy minden rendben van-e velem, olyan jó arc, és éjjel is milyen rendes volt, eléggé egy hullámhosszon vannak. Eközben Tóbiás maga elé mered és mosolyog magának, jaj, ne már! Zsófi is odáig van, hogy Ádám mennyire cuki amiért segített neki hazacipekedni és mindketten vigyorognak, mint a…szerelmesek.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása