Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 6. hét

2016. február 15. 12:00 - lulu1.0

A szőke hr-es hölgy hatalmas dekoltázsban, Jenő öltönyben, nyakkendőben, amikor a nagyon fontos megbeszélés kellős közepén érkezik Gabi és Eszes, hogy itt bizony már megint robbantani akarnak, most már tényleg, és ki kell üríteni az épületet. Betty tovább nyafog, senki sem érti az okát. Böbe, saját bevallása szerint ostoba tyúkként viselkedett (mélyen egyetértünk), magára haragítva ezzel Bandit, aki szerint nem vonat, a busz az, ami nem vár. Vidovszky és Keller egy üveg whisky társaságában hallgatják otthonról, amint Betty visszamegy Bezerédihez, és színt vall. Persze hol máshol osztaná meg, hogy szerelmes Rolandba, mint egy bepoloskázott szobában, evidens. Péter és Alexa azon veszekednek, hogy ki lehet nagypapa meg nagymama.

6_het_1_bekezdes.jpg

Miután Bandi Erdélybe távozott sértődöttségében, Böbe kétségbe esik. Természetesen nem hallgat a körülötte lévőkre, nem marad a fenekén, van nála ez a belső késztetés, hogy cselekedni kell. Bocsánatkérő videó leforgatására veszi rá Milánt, egy olyan típusúra, ahol Ő elkezd főzni, majd a folyamat során szépen lassan bekrepálnak körülötte a konyhai eszközök. Amikor a villany is elmegy (Milán leoltja), érkezik el a lélektani csúcspont. Egy szál gyertyával a kezében, búspaci kifejezéssel vallja meg országnak-világnak, hogy Bandi nélkül szar az élet. No nem így. Olyan költői mód, hogy semmi sem működik, és nélküled én sem működöm, gyere már haza plíz.

6_het_2_bekezdes.jpg

Adél nem viseli jól, hogy anyja és Jenő újra egymásra találtak. Mert bizony ez történt. A majdnem felrobbanás közelebb hozta Őket, az érzelmeik is felszínre törtek. A lányka persze tudja, hogy az őszinte véleménynyilvánítását követően taktikai szempontból majd jó lesz egy bocsánatkérés, na meg egy jó útra térek ígéret, hiszen akkor előbb szabadul a felnőttek baromságaitól. Az örök lázadó tini figurának egyszerűen tiltva van a normálisan viselkedés. Gabiék boldogságát látva, Ő is megkeresi az ex pasitját, Biget, és újrakezdést eszközöl. A sráccal madarat lehet fogatni. Ennek okán ignorál mindent, amitől egyébként neki a hátán is feláll a szőr, és ígéretet tesz, hogy eztán bármilyen baromságban szájhúzogatás nélkül partnere lesz élete nőjének.  Még abban is, ha az épp telefont lop neki.

6_het_3_bekezdes.jpg

Barbarából az esküvő kihozta a férfi rémálmot. Költsél rám sok pénzt, legyünk nagyon  fancyk, legyen a mi napunk mindenkiénél különlegesebb, valami ilyenre vágyik Ő. Roland meg pont az ellenkezőjére. Szóljon a nap kettőjükről, és ha lehet, ne fájjon sokba. A két ellentétes pólust az sem hozza közelebb, hogy aki él és mozog, az ellenük áskálódik. Na jó, nem mindenki, de Keller, Szilasi és Vidovszky az már majdnem kitesz egy mindenkit. A kerítőkké avanzsált pasik az esküvő meghiúsítására gyúrnak, feszültséget generálnak, ahol csak tudnak.  Kezdve onnan, hogy az esküvőszervezőt ráveszik, ossza meg Rolandékkal  az összes formabontó ötletét, minél elborultabb annál jobb, folytatva ott, hogy Betty lelkét addig kell masszírozni jobbról balról, amíg az be nem mászik a sógora ágyába.

6_het_4_bekezdes.jpg

Bettyből az esküvő kihozza minden nő rémálmát. Azt hiszem , abban megegyezhetünk, hogy nagyon fájó pont, ha valaki el kívánja szeretni a kedvesünket, ám a fájdalom tovább fokozható, ha mindezt egy barátnő, ne adj isten testvér igyekszik megkísérelni.  Személy szerint a minden ilyenhez két ember kellben hiszek, de Betty most valóban mindent megtesz azért, hogy még az ilyen megengedőbb mód gondolkodóknál is kihúzza a gyufát. Az utolsó jelenetben pofátlan ajánlattal rukkol elő az épp neki sopánkodó sógornak. Felajánlja, hogy személyesen teszteli, vajon valóban a nővére pénz centrikus hozzáállása zavarja-e Rolandot, vagy sokkal inkább rátört az elköteleződési pánik. Ööö, most akkor Ők komolyan szobára mennek?

6_het_5_bekezdes.jpg

Milán és Bori anyja újra képbe kerül. A mentő hozza szétvágott artériával. Állítólag átesett egy üvegajtón. Nem sokan hisznek ebben a verzióban. Sokkal inkább azt sejtik, hogy a férje állhat a háttérben. Milán annyira behergeli magát, hogy úgy dönt, nem is várja meg az életmentő műtét végét, inkább megy és meglátogatja az apukáját, továbbá kilátásba helyez még kéz és láb eltörést, illetve megfojtást, mindezt saját kezűleg. Jenő az egyetlen, aki képes őt visszafogni. Az eltervezettek helyett felajánlja, hogy inkább behozzák a fatert úgy rendőrségileg. Lássuk be, Milán is így járt jobban. Nem az a pofozkodós típus. A mama biztos túléli, de hogy a papát leültetik-e, az a jövő zenéje.

 

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása