Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7753-7754. rész

2016. február 01. 12:00 - Gillotte

Alíz kiszolgálja Hannát, s közben elmeséli, hogy Petihez nem jött el a vakrandi, szegény srác, már négy hónapja nem járt senkivel. (Négy hónap… kész emberöltő). Gizi rohan be a Rózsába kétségbeesve, Zsófi kint görcsölget az udvaron. Kirohannak Ádámék Zsófihoz, Ádám szólítja Gizit, hogy izzítsa a járgányt, de Gizi csak szerencsétlenkedik, hogy nem tudja bevinni a lányt a kórházba, nincs jól, biztos elkapott valami vírust. A többiek intézkednek, majd Gizi a hajlékába vonul, teljesen ki van akadva, hogy hogy lehetett ilyen hülye, hogy megint lerészegedett, ez már mindennek az alja tényleg, hogy az önuralom teljes hiányában nem tud segíteni a másikon, ha baj van. Elkezd zokogni, elhasznál jó sok zsepit, de nincs sok ideje egyedül lenni, mert jön Tóbiás, kapott egy sms-t Ádámtól, hogy ,,be kellett vinni Zsófit a kórházba, ha kérdésed van fordulj Gizihez”. Gizi továbbra is csak szerencsétlenkedik, Tóbiás megkérdezi, hogy ha Zsófi nem volt jól Gizi miért nem ment vele? Gizi csak tátog, hát… migrén, az volt. Tóbiás nem tud mit csinálni, mivel nem tudja, melyik kórházban van Zsófi, és Ádám és Zsófi telefonja is ki van kapcsolva, elmegy megkeresni gyermeke anyját.

bk_januar26_1.png

Juli örvendezve érkezik meg az irodába, hisz azt gondolja, az asztalon lévő csomag a könyv amit rendelt, ám nem, Attila és Miki világosítja fel, hogy a cucc Nórának jött, már napok óta próbálja átadni neki a futár, de sikertelenül. Különös. Ha itthon lenne, nyilván látná az értesítőket, de akkor hol lehet? Juli nem teketóriázik sokat, becsönget Nórához, s beszól neki, hátha hallja. Nincs válasz, úgyhogy Juli felhívja telefonon a házmester Lacit, hogy jöjjön már fel a kisboltból, nyissa ki Nóra lakását. (Még jó, hogy a percdíjak nincsenek az egekben, vétek lett volna lesétálni két emeletet. Lehet, hogy külön tarifacsomag van egy egész házra). Megérkezik Novák, kinyitják Nóra lakásának ajtaját. Juli fél, nehogy hullaszag csapja meg az orrukat, de átkutatják a lakást és semmit nem találnak. Novák Holmes benéz a hűtőbe, s mivel az almák a hűtőben vannak arra következtet, bizonyára elutazott Nóra, hisz minek rakná az almát a hűtőbe, ha nem a hosszabbtávú tartósítás miatt. Miután végeznek ballagnak a gangon, s pont szembejönnek a rég nem látott rend őrei. Nórát keresik, s Laci már majdnem köpne, de Juli hirtelen vált, és azt mondja a rendőröknek, hogy Nóra épp ügyféllel van, hisz a munkába menekül. A rendőrök így lelépnek, és megvárják, míg Nóra reagál az üzeneteikre amiket hagytak. Ezután a Berényi irodában gyűlnek össze Berényiék és Novák, hogy kitárgyalják Nóra ügyét. Attila szerint hülyeség volt másodjára is kamuzni a rendőröknek, de Juli szerint jobb, ha nem tudják a rendőrök, hogy hol van Nóra, mert ha kiderül, hogy direkt ment el, még képesek meggyanúsítani. Felhívják Nórát, de ki van kapcsolva, úgyhogy folytatják az ismerőseivel, az apjával, Zsuzsával, Petrik Gedeonnal, egyebekkel, de senki nem tud róla semmit. A férje reggeli kényeztetésétől jókedvű Ági libben be 32 fogas mosollyal, s nem érti, mi a gyászos hangulat oka. A többiek beavatják, hogy Nóra hiánya miatt aggódnak, mert valószínűleg elment. Ági javasolja a rendőrség azonnali értesítését.

bk_januar26_2.png

Zsófit nem sokkal később Tóbiás és Ádám támogatja haza, a gyermek még mindig bent tartózkodik, hisz csak vesegörcs volt, nem szülési fájdalom. Sok pihenés, és sok ivás, ennyi a gyógymód. Zsófi aggódik Giziért, reméli, minél hamarabb kiheveri a vírust. Ennek ellenére nem sokkal később Gizi felmegy Zsófihoz elbeszélgetni. Tóbiás ott lábatlankodik, de Gizi jobban szeretné négyszemközt elmondani Zsófinak amit akar, de mivel Tóbiás nem akar elmenni jó ez így is. Gizi restelkedve bevallja, hogy nincs semmi baja, csak azért nem tudta elvinni Zsófit, mert megtalálta a hűtőjükben a vodkát, s nem elég, hogy ivott belőle, még vissza is pótolta vízzel. ,,Hát ez az igazi betegség, nem a nátha” mondja Gizi. Tóbiás kiakad, hogy hogy lehet valaki ennyire önző, nekiáll emeltebb hangerővel alázni Gizit, de Zsófi elküldi, hogy kettesben beszéljék meg a dolgot. Gizi majd elsüllyed, hát milyen nagymama lesz így, ha ennyire önző? Zsófi szerint hagyni kéne az önostorozást, csak egy döntést kell hozni, hogy iszik, vagy nem iszik, s biztosítja Gizit, hogy ő az egyik legönzetlenebb ember a házban. Gizire hatnak e szavak, s nem túl meggyőzően megígéri Zsófinak, hogy többet nem iszik.

bk_januar26_3.jpg

Reni, a takarítónő látogatja meg Petit a Pusszancsos kocsinál. Peti eléggé kimért, sértődött amiért Reni szidta Peti családját anno. A lány bocsánatot kér, s Peti elég hamar megenyhül, hisz meg is beszélik, hogy majd beülnek valahova. Ezután Hanna jelenik meg Petinél, hallotta, mi volt a vakrandin, de ne aggódjon Peti, meg fogja találni az igazit, ha nem a mai randin, akkor egy másikon. Peti nem tudja mire vélni Hanna aggodalmát, úgyhogy elküldi, legyen inkább Ádámmal, s fel is hívja Renit, hogy ejtsék meg azt a valahova beülést. A találka helyszíne természetesen a Rózsa, a világ közepe, ahol Peti lazán odaböki Alíznak, hogy ,,csak írd a számlámhoz” Alíz meg értetlenül néz, milyen számládhoz? Jól elvannak a fiatalok, röhögcsélnek meg minden, amit Hanna és Ádám is meglát, és Hannának nem igazán tetszik, hogy Reni annyira meglepődik, mikor Peti eldicsekszik a Pusszancs sikereivel. Mikor lehet Hanna elkapja Petit, és figyelmezteti, hogy számítson rá, hogy Reni valószínűleg hátsó szándékkal közeledik, hisz mikor összefutottak a lánnyal az egyetemen és a lány érdeklődött Peti hogyléte felől Hanna pont ugyanezt említette, hogy mennyire jól megy a Pusszancs, s ennek ellenére mégis hogy meglepődött a csaj. Peti viszont megkéri Hannát, hogy ne kombináljon, ha egy mód van rá, majd csatlakozik Renihez a Pusszancsos kocsinál egy kis desszertre. Elhülyülnek egy kicsit, majd Reni nem sokkal később bedobja a kérést, hogy amúgy eléggé le van égve, nem tudna-e Peti kölcsönadni neki? Le is fagy a mosoly Peti arcáról, nehogymár igaza legyen Hannának!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása