Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csak színház és más semmi 1x02 - Kiborul a bili

2016. január 19. 13:00 - Dzsudibí

A nyitó jelenetben Sasa ad interjút a werkfilmhez, mély őszinteséggel mesél arról, hogy Alinda és ő hogyan maradtak a válás után is bff-ek, és hogy természetes volt számára, hogy Éva anyjának szerepét Alinda kaphatja csak meg. Én hallom a plafon recsegését, de azt már nem tudjuk meg, hogy végül kibírta-e ezt a hazugságnak álcázott statikai próbát, mert jön a főcím. 

1.png

Neo-Dobó meglátogatja Alindát az öltözőjében, biosütivel próbálja meg ellensúlyozni, hogy lenyúlta a férjét, kicsit talán kevéske, de kezdetnek nem rossz. - Sosem leszek olyan jó Éva, mint te, Alinda! - toldja meg egy csontig hatoló seggstimulálással. - Miért, láttál Évaként a színpadon? - kérdi amaz. - Ja nem, akkor még alsó voltam csak. Dirr. Ha szemmel valóban ölni lehetne, Neo-Dobó nemcsak, hogy halott lenne, de a legnagyobb épen maradt darab belőle nem lenne nagyobb egy hangyafasznál. Cserébe Alinda ellátja néhány "jó tanáccsal" a szereppel kapcsolatban, ide a rozsdás bökőt, hogy ebből még para lesz. Befut Nóra is, úgyhogy Neo-Dobó lelécel, Alinda és Nóra pedig békét kötnek, úgyhogy Nórának nem kell új meló után néznie. Be is próbálkozik Zsoltnál, hogy ne jelentesse meg a cikket, most, hogy öribarik lettek Alindával, de már késő. 

2.png

Petra épp az udvaron grasszál, amikor véletlenül rálocsol 3 liter kávét restaurátor Enrique pólójára. Ennek örömére leülnek beszélgetni, ahol Petra bevallja neki, hogy egy büdös sort nem tud írni az új darabhoz, mert nem jut eszébe semmi. Cserébe megtudjuk, hogy Enrique volt már marhapásztor Timbuktuban, és spermadonor Indiában, meg halász, meg vadász, meg vadakat terelő juhász egy csomó messzi vidéken, amitől Petrának láthatóan teljesen átnedvesedik az alsóneműje. 

3.png

Neo-Dobó megfogadja Alinda tanácsát, és úgy adja elő a monológot, mintha előtte 3 napja folyamatosan ivott volna, a zavart tekintetekből egyértelmű, hogy Alinda alaposan átejtette szegényt. Sasi le is küldi a színpadról, ezt próbáld meg újra előadni kisanyám, kicsit kevesebb imbolygással, amolyan úrinősen. Alinda elégedetten vigyorog a nézőtéren, merthogy Neo-Dobónak harmadszori próbálkozásra sem jön össze a dolog, Sasi el is küldi a vérbe, Neo-Dobó könnyes szemekkel kiviharzik. Mókus "Szépfiú" Peti szalad utána, aki egy jól bevált ölelés, melltartó-kikapcsolás kombinációval próbálja meg jobb kedvre deríteni, ez érthetetlen okokból nem sikerül neki.

4.png

Zsolt meglátogatja Alinda öltözőjében Nórát, ajándék gyanánt hoz egy példányt az újságból is, amiben megjelent a ráadásul erősen kiszínezett cikk Alindáról és Sasiról. Nóri kiborul, hiszen mégiscsak új bff-jéről cikkeznek. Jön is Alinda, aki rendkívül boldog, hogy Nóri megjavította néhány régi jelmezét, de hamar leolvad az arcáról a vigyor, amikor Erzsike fut be az újságot lobogtatva. Alinda fapofával lerázza, hogy tudja ő, hogy nem kell mindent elhinni a Story magazinnak sem, hiszen a múltkor is cikkeztek Erzsike zsírleszívásáról, oszt mégis dagadt. Erzsikén a sor, hogy kicsit elkomorodjon, el is takarodik azonnal. 

5.png

Alinda és Petra összedugják a fejüket, és kisakkozzák, hogy csakis Sasa köphetett a Storynak, Alinda bosszút esküszik. Mindenkit a büféhez invitál, hogy megünnepeljék Nóri szülinapját (az arra kószáló Zsolti halk kurvaanyázásából úgy sejtem, ő elfelejtette, hogy a barátnője aznap ünnepli a jeles eseményt), majd Neo-Dobót Sasára uszítja a stúdióban, ahonnan egészen véletlenül éppen premier plánban közvetít a kamera a büfében elhelyezett TV-re. Így mindenki láthatja, ahogy a veszekedésből dugás lesz, innye, a fegyver visszafelé sült el, Alinda ki is rohan, miközben mindenki nyálcsorgatva figyeli a kibontakozott szoftpornót a plazmán. 

6.png

A diri egy molyrágta, poros kanapéággyal kedveskedne Petrának, egy hely, ahol kényelmesen elterülhet a gondolataival és alkothat, de Petra nem igazán értékeli a gesztust. A próbán Sasi instruálja a színészeket, ahol szelíd röhögés kíséri a tempósabban és gyere közelebb vezényszavakat, Sasi buta arccal figyeli a történéseket, amíg Mókus ki nem borítja a bilit, és felvilágosítja Sasit, hogy mindenki tud róla, Neo-Dobóról meg a kis dugiszexről a stúdióban. Neo-Dobó ismét kirohan, ha így folytatják, egyszer nem tudják végigpróbálni ezt a darabot a premierig. Diri érkezik, az arca nem sok jót ígér, le is cseszi Sasit, hogy nem vallotta be, hogy szettelnek Neo-Dobóval. Sasi, csakhogy bizonyítsa, hogy nem a farka vezéri, Alindára bízza inkább a nagymonológot, aki persze pontosan úgy adja elő, ahogy Neo-Dobó szerette volna eredetileg. A csatát ezzel majdnem ő nyeri, de aztán Neo-Dobó és Sasi már együtt távoznak a próbáról, hiszen nem kell többé titkolózniuk, Alinda elég savanyú pofával konstatálja, hogy a bosszúja igencsak visszafele sült el. 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.01.21. 20:27:33

eddig marhára bírom ezt a sorit, és nem kérek elnézést :)))))
poszt toló stílusa meg külön bejön (a válótársaknál dettó)

Mirocska 2016.01.22. 14:02:51

@Biriksz_Krokiksz!: Én is bírom nagyon mind a két sorozatot! A hv-t meg alig várom róla minden héten! :-)))))
süti beállítások módosítása